reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kamilko nie pojade, bo to w innym miescie a bezoosredniego autobusu nie mam...a jednak to bylby 32 tc a ja jzu ledwo chodze.. a tam bym musiala j3chac sama... no nic bedzie niespodzainka hehe.
To zaciskaj nogi zaciskaj.

Limonka obys trafila na mile polozne..

Anabelko ja tez tak czekalam na ruchy i w tej ciazy pozno poczulambte wlasciwe... nie wiem kolo 18 tyg. Jakos i powiem ci ze teraz sie modle by maly choc na chwile przestal sie wiercic i kopac...
Sie tak kurdupel ulozyl ze raczkami mi po cipce kreci... i to boli..normalnie czuje go pod skura na samej cipce...szokk.. strasznie nisko jest.
A wczoraj maly akrobata przez caly brzuch od gory do dolu noga przejechal...chyba chcial sobie palca u stopy possac.
Ogolnie spac mi nie daje...naciska glowa na pecherz wiec kibelek to moj przyjaciel.
Zostalo mi 79 dni do terminu i mam nadzieje ze za jakies 65 sie wykluje.hehe.

Milego dnia

hehe wiem jak to jest gdy ktoś Ci grzebie w cip :-D :-) Kuba mi to robił w 6 miesiącu,miałam wrażenie że mi tam palce wkłada haha teraz jest najgorzej bo dziecko ma jeszcze dużo miejsca,ale życzę Ci by za te pare tygodni zrobiło mu się ciasno i był grzeczny :-)

Ja czasami czuję takie jakby puknięcie na środku brzucha ale nie wiem czy to jelito czy nie :confused: no i cyce znowu mnie swędzą :-) jutro mam wizytę u ginekologa :-) badanie podwozia,rozmowa o tym HPV

Ostatnia edycja:
reklama
laski wybaczcie ale cały dzień byłam poza domem, dopiero co wróciłam z Łodzi, miałam kolejną komisję lekarską.

rano zdjęcia nie cyknęłam bo spóźniłabym się do pracy prawie z tych emocji :-D

teraz to nie ma co cykać bo kreseczka jest słaba i przy sztucznym świetle pewnie niewiele będzie widać.

jutro idę na godz 9 więc siknę rano, cyknę fotę i od razu Wam wstawię :tak:

Ahh Karola to jutro czekam na test z rana. Wez wstaw to co masz a moze cos zobaczymy...aaaa ja juz sie doczekac nie moge no... a Ty ze swoimi zdolnosciami fotograficznymi zapewne dasz rade hehe

reklama
Kasoku- pokręciłam się po domu troszkę. No szału idzie dostać. Dziś mnie po raz pierwszy od 2 tygodni brzuch nie bolał. Miałam taki dziwny ból w dole brzucha po prawej stronie. Mnie troszkę przerażało ale na tylu lekarzy, którzy mnie przebadali w te i wewte nie stwierdzili nieprawidłowości więc to chyba normalne było..chyba. Lepiej by się nie powtórzyło.
Tili- jak tam skurcze??
Limonka- rodzisz???

Do góry