reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

limonka super brzusio!!!

tili biedaczko... odpoczywaj i nabieraj sił i oby mdłości za bardzo Cię nie męczyły.

akuku trzymam kciuki!!!

u mnie plamienie z różowego zmieniło się w brązowe, w sumie tak samo jak 2 cykle temu, pewnie będzie powtórka z rozrywki i to plamienie okaże się @. No ewidentnie coś jest nie halo z jednym z jajników bo co drugi cykl jest bezowulacyjny, ok 30 dniowy i jest plamienie zamiast @.

reklama
kamilka
śliczny brzusio i lokatorek :)

akuku
kciuki trzymam :)

a mi się coś stało. brzuch mnie nie boli w ogóle a krwawie :baffled: dzisiaj mam 16 dc albo ma okres albo mega niewydolność ciałka żółtego :-( miałam w południe plamienie a teraz już krwawienie i nie wiem oc o chodzi. moje cykle nigdy nie były tak mocno krótkie.:-( wkurza mnie to bo nie wiem co sie z moim otganizmem dzieje. prawie do konc a dociągnełam swoją terapie castagnusem i kilka dni temu odłożyłam. a teraz co,,, ehh

Mój Kuba w 28tc wystraszył lekarza który robił usg,mnie nie bo gdy usłyszałam "gdzie on ma nogi" wiedziałam że je ma bo widziałam je już wcześniej,a że lekarz ten robił mi usg pierwszy raz to nie wiedział,a moja żaba się rozkraczyła tak,że był głową do dołu a nogi miał przy buzi hehe :-) tak chwalił się jajkami :-)

Kamila obstawiam chłopaczka :-) daj znać jak będzie wiadomo kim jest ten maluch :-)

Karola wydaje mi się kochana że to infekcja,ale nie będę się upierać,jeśli tak mogę Ci polecić probiotyk dla kobiet provag

hej a ja dostalam @ taka bolesna i obfita jak przed urodzeniem matyski i w 27 dc, wiec przynajmniej to mi sie powoli reguluje, kolo 22 kwietnia na kolejne usg i ewentualny zastrzyk w dupe, tym razem wypada prawy jajnik, oby dzialal, bo z matyska zaszlam z prawego jajnika, a juz od ponad pol roku go nie czulam czyli cos mi szwankuje, a tak na niego licze.

karola zrob sobie badania hormonalne w kolejnych fazach i moze ty tez powinnas sie wspomoc zastrzykami, co????co na to twoj gin, ja bym juz nie czekala tylko zrobila wszystkie badania i ewentualne wspomagacze.

no nic bede was informowac co dalej, a tymczasem buziakuje.

Hej :-)

Tili
- chyba u Ciebie się zaczął ten najmniej przyjemny moment ciąży...Trzymaj się, odpoczywaj i oby szybko wróciło dobre samopoczucie!:tak:

Limonka - 85F? Nieźle :szok: Co to będzie do porodu :-D

Akuku - trzymam kciuki! ;-)

hej a ja dostalam @ taka bolesna i obfita jak przed urodzeniem matyski i w 27 dc, wiec przynajmniej to mi sie powoli reguluje, kolo 22 kwietnia na kolejne usg i ewentualny zastrzyk w dupe, tym razem wypada prawy jajnik, oby dzialal, bo z matyska zaszlam z prawego jajnika, a juz od ponad pol roku go nie czulam czyli cos mi szwankuje, a tak na niego licze.

karola zrob sobie badania hormonalne w kolejnych fazach i moze ty tez powinnas sie wspomoc zastrzykami, co????co na to twoj gin, ja bym juz nie czekala tylko zrobila wszystkie badania i ewentualne wspomagacze.

no nic bede was informowac co dalej, a tymczasem buziakuje.

słońce ja mojego lewego niezbyt czuję ale go mam ok bo to na prawym miałam torbiele i go długo czuję w cyklach bezowulacyjnych

hej kochane

mnie krew zalewa mega i skrzepy ze mnie takie lecą :zawstydzona/y: wszystko mnie boli jest mi niedobrze i siły nie mam... zrobiłam dzisiaj rano test ciążowy i nie wiem czy to felerny test ale wyszła blada 2 kreska.... nie chce nawet o tym myśleć że byłam w ciąży czy jestem i ronię... nie wiem co się stało że 15 dniowy cykl miałam ostatni okres miałam mocny dwa dni i skąd się tyle krwi teraz wzięło ze mnie. nie mam siły myślec wszystko mnie boli, miałam test na jutro jeszcze kupić ale powiedziałam sobie że nie będe sprawdzać bo wole nie wiedzieć... jeden sex jakiś był pare tygodni temu bez zapespieczenia ale tempki nie mierzyłam więc ne wiem czy owu mogłam mieć czy nie. a nie chce mis ie myśleć nawet o tym. podle się czuje...

reklama
Missiiss - biedactwo!!:szok: tule mocno...

no ale ty chyba bylas ostatnio u lekarza tak?
a moze tamto to nie byl okres tylko wlasnie plamienie
a teraz okres??

nie wiem co ci poradzic... ahhh...

Do góry