karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
limonka super brzusio!!!
tili biedaczko... odpoczywaj i nabieraj sił i oby mdłości za bardzo Cię nie męczyły.
akuku trzymam kciuki!!!
u mnie plamienie z różowego zmieniło się w brązowe, w sumie tak samo jak 2 cykle temu, pewnie będzie powtórka z rozrywki i to plamienie okaże się @. No ewidentnie coś jest nie halo z jednym z jajników bo co drugi cykl jest bezowulacyjny, ok 30 dniowy i jest plamienie zamiast @.
tili biedaczko... odpoczywaj i nabieraj sił i oby mdłości za bardzo Cię nie męczyły.
akuku trzymam kciuki!!!
u mnie plamienie z różowego zmieniło się w brązowe, w sumie tak samo jak 2 cykle temu, pewnie będzie powtórka z rozrywki i to plamienie okaże się @. No ewidentnie coś jest nie halo z jednym z jajników bo co drugi cykl jest bezowulacyjny, ok 30 dniowy i jest plamienie zamiast @.
dzisiaj mam 16 dc albo ma okres albo mega niewydolność ciałka żółtego :-( miałam w południe plamienie a teraz już krwawienie i nie wiem oc o chodzi. moje cykle nigdy nie były tak mocno krótkie.:-( wkurza mnie to bo nie wiem co sie z moim otganizmem dzieje. prawie do konc a dociągnełam swoją terapie castagnusem i kilka dni temu odłożyłam. a teraz co,,, ehh
Co to będzie do porodu 
wszystko mnie boli jest mi niedobrze i siły nie mam... zrobiłam dzisiaj rano test ciążowy i nie wiem czy to felerny test ale wyszła blada 2 kreska.... nie chce nawet o tym myśleć że byłam w ciąży czy jestem i ronię... nie wiem co się stało że 15 dniowy cykl miałam ostatni okres miałam mocny dwa dni i skąd się tyle krwi teraz wzięło ze mnie. nie mam siły myślec wszystko mnie boli, miałam test na jutro jeszcze kupić ale powiedziałam sobie że nie będe sprawdzać bo wole nie wiedzieć... jeden sex jakiś był pare tygodni temu bez zapespieczenia ale tempki nie mierzyłam więc ne wiem czy owu mogłam mieć czy nie. a nie chce mis ie myśleć nawet o tym. podle się czuje...