reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczyny

Ja zagladam odwiedzam wszystkich pokolei i mysle dzisiaj cos zrobic bo kurde po weekendzie w domu tragedia:baffled:

missi - ale przezycie zagladalam i nie dalam rady nic napisac... nie bylo by ciekawie jeszcze jak masz inne plany:confused:

anabelka 620zl:szok: szok . Ja sie ciesze ze tu mam leki dla dzieci za darmo:-D Jak w Pl Adam zaczal chodzic do zlobka i ruszyly choroby to przez 3 lata wydalam z 5 tys na leki to byl jakis koszmar:angry: najgorsze zaszczyki antybiotyki probiotyki do tego i tak kupka co chorobe rosla:baffled:

U nas ok baaardzo cieplo Adasiek dzisiaj juz w letniej kurtce poszedl ale chyba i tak na dwor potem zdejmie wczoraj u nas bylo ok 20 paru stopni w sloncu :-)

reklama
a Polska -nie ma nawet co gadać,na wiele badań skierowania nie dostanę.
Narazie mamy luz,czeka go jeszcze kolonoskopia,bo gastroskopię miał ale do kolonoskopii będzie ciężko go przygotować...Jeśli idę do alergologa to prywatnie bo w ramach NFZ twierdzi że on alergii nie ma :-) ale zapiszę się ponownie,bo mamy diagnozę że zapalenie żołądka wraz z jelitami jest spowodowane pokarmem więc nietolerancja i alergia :-) a potem puszczę jej wiązankę o jej wiedzy i kompetencji przy innych pacjentach :-)

Dziewczyny wczoraj miałam ochotę na seks-jak nigdy hehe :-) ale śluziku jeszcze nic a nic,no lepki ale już bym się chciała znowu starać,no i muszę w końcu zacząć mierzyć temperaturę bo tylko raz mierzyłam od pojawienia się okresu:-)

anabelka to korzystaj jak masz ochote... moj mi wczoraj wyrzygal ze za malo sie kochamy teraz ze jak sie stralismy to super bylo a teraz? :baffled: no trudno sie mowi tylko on chyba juz zapomnial jak to jest jak sie w ciazy hormony bujaja:baffled:

Ja wczoraj sciagnelam sobie kilka programow na tel chlopiec czy dziewczynka i w kazdym wyszlo ze chlopczyk:dry:

Czesc dziewczyny w końcu sie zebralam aby cos napisac ...

Anabelko w pl firmy farmaceutyczne zbijaja majatki na lekach,ja tak jak Kamilka ciesze sie ze leki mam za free.

Missii to Juz niedlugo zaczniesz przygode zycia...super ze Tili weźmie cie pod swoje skrzydla

A ja mam dylemat czy sie starac czy odpuscic...od wrzesnia maly pojdzie do przedszkola,kolezanka zalatwi mi prace wiec szukac nie musze ,maz tea chce zmienic prace aby pracowac Tylko na rano bo ja bede miala wieczorne zmiany I ktos musi zająć sie małym,no ale to dopiero po wakacjach.

Całuje was buziaki :-*

ojej jak pusciutko:shocked2::-D
witam ;-)
ja przepraszam za brak udzielania ale po prostu nie mam czasu i sily:baffled:
sa dni kiedy po prostu mdlosci sa przeogromne i nie wiem sama co ze soba zrobic
w pracy tez ogrom roboty, wracam do domu i na stojaco oczy mi sie zamykaja
staram sie dac z siebie wszystko na wszystkich pulapach i jako pani domu, i jako mama i jako pracownik
staram sie nie denerwowac, nie stresowac (ale to chyba nie mozliwe:dry:)

a no i jednak nie ide na to usg:-(
mezowi wypadla robota w piatek, taka dodatkowa wiec zabiera auto a to w innym miescie
poza tym powiedzial, ze wedlug niego to spokojnie mozemy poczekac jeszcze te 4 tyg na prenatalne...w sumie ma racje..
ja sama tak sie wahalam.. w koncu to tez kosztuje .. 120 funciakow
no nic, bede musiala poczekac jeszcze miesiac
moze mi maluszek zrekompensuje i juz wtedy pomacha do mnie ;-)

nie mam nawet jak was nadrobic bo juz sie musze szykowac do pracy
poza tym powiedzialam sobie mniej czasu na kompie = wiecej czasu z dziecmi
i jak na razie tego sie trzymam

mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze

jejku jak wszystko nabralo tepa, tygodnie przelewaja sie przez palce...

zycze milego dnia :)

Ostatnia edycja:
tili najlepiej poczekaj sobie na prenatalne,skoro masz takie mocne objawy to się nie masz co martwić :-) prenatalne moim zdaniem najważniejsze więc na nie warto iść.
Ja w poprzedniej ciąży robiłam sobie prenatalne i byłam zadowolona :-) teraz jak mi się uda to zrobię w 8/9 tc a potem dopiero prenatalne i się zobaczy.

Póki co czekam na płodne dni,zastanawia mnie też mój facet,zawsze ze mnie wylewało się mnóstwo po seksie a ostatnio ledwo co...on twierdził ostatnio że mało poleciało...ale przerwa była jakieś 2 tygodnie bynajmniej...rozumiem gdybyśmy codziennie ale taka długa przerwa i tylko trochę...Jak to jest u Waszych ?:-)

Czesc dziweuszki co tam u Was slychac?? widze sie stare straczkie odezwały..ale ogolnie cos tutaj jakas cisza zapanowala? co jest dziwczynki?? pogoda sprzyja wiekszej aktywnosci pewnie co? :) pozdrawaim Was mocno i caluje a Groch macha swoja malutką rąćzka do Cioc:*

hej :)

ja tylko na chwilke :)

sorki ze nie zagladam codziennie ale postanowilam odpuscic i trzymam sie planu :)
nie jem zadnych wspomagaczy nawet kwasu foliowego juz nie biore.

staram sie spedzac jak najwiecej czasu z dziecmi :) duzo usmiechac, cieszyc i zyc pelnia zycia :):)
wczoraj wyganialam sie z dziecmi na placu zabaw jak za dawnych lat :p:p wrecz jak za dziecka bo kiedy ja po placu biegalam ?? po drabinkach ?? hahaha
ale fajnie było i dzieci sie wybawily :D

znalazlam wesole miasteczko neidaleko nas ok 30 minut drogi :) tam jest park wody, wspinaczkowy, lustra, kolejki :) i 70 F za rok sie placi za nas wiec nei duzo :)
na pewno pojedziemy wyklupimy karty i bedziemy jezdzic :D:D

w pracy staram sie pracowac najszybciej jak moge :) i mimo moich bioder (ktore bola jak ...) jestem jedna z najszybszych :p a jeszcze musze zapamietac wiele produktow bo nie raz biegam po sklepie pioszukujac czegos :p

ograniczylam slodkie wrecz prawie wyeleminowalam z mojego jadlospisu :) jem mniej i oby mi to pomoglo :):)

dobra laski bo im wiecej pisze tym bardziej chce mi sie tu wracac, a puki co musze ze soba walczyc, zeby znowu nie popasc w paranoje :)

zycze milego tygodnia :)

reklama
heyy kobitki widze że nie tylko ja odpuściłam narazie pisanko kurcze taka super pogoda że aż nie moge sie doczekać bąbelka mojego by wychodzić na spacerki teraz to tylko piesek mi zostaje bo mój G nie kfapi sie do tego by ze swoją cieżarówką pochodzic poza tym cały dzien w pracy a ja dom okupuje pralka nie chodziła to teraz prańsa mam tylko że aż mnie krew zalewa aaaa prasowania to nawet nie chce mi sie myśleć :( poza tym brzuchol rośnie nie da sie go wciągnąc hehehe mdłości brak ich to nawet wogóle nie było zgada jedynie aaa no i standart ból cycków :baffled::baffled:

buziaki dla was słoneczne i hehe bez wyrzutów wychodzic jak najwiecej na spaceryyyyyyy :):):):tak::tak::tak:

u mnie prenatalne juz 24.04 nie moge sie doczekać ;-)

Do góry