reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
I co chyba pozytyw ??
Zrobilam teraz zdjecia test z rana, ale wlasnie z taka kreska sie pozegnalam jak szlam do pracy
Dzikeuje ale bede sie cieszyc jak bede pewna..a co ja gadam ja juz sie ciesze :-)

A to ten test z marca... Jest roznica co ??

Wlasnie zadzwonilam do gp I ma oddzwonic czy zgodza sie na badanie z krwi...

Akuku- normalnie na te dwie kreski napatrzeć sie nie mogę:-) A widzisz, trochę wyluzowania i pyk! to teraz będziesz mogła iść do gina w Polsce by potwierdzić ciążę:-D. SUper

A ten test z marca to buuuu:-p

Akuku piekny tescik:-):-)

A ja juz po wizycie z malenstwem wszystko dobrze szybko rosnie ma ok 10 cm i prawdopodobnie to dziewczynka:-):-)
potwierdzi mi na nastepnej wizycie :-) jesli sie to sprawdzi to chyba po scianach bede chodzila... narazie podchodze z dystansem ale jednak z tego prawdopodobnie sie bardzo ciesze:-D:-D
Widac bylo ze pani doktor troche dzis nie w humorze byla ale i tak duzo mi powiedziala wszystko sprawdzila:tak:

Kamila suuuper wiesci :-) ja tez bym po scianach chodzila ale mi jest juz obojetne byle by zdrowko bylo.

Kupilam test 25 miu I wlasne zrobilam :-)
Bardzo wyrazny jak na popoludniowy, nawet nie musialam di zdjecia sciagac szkielka...

Udalo sie ?? Taaak udalo sie .

Ps moj m sie smial ze "cieple lody"pomogly... Hahaha

reklama
Kamilko super z z dzidzia (coreczka ):-p wszystko dobrze ;-)

Akuku gratuluje...kreska wyrazna jest ,widzisz wystarczylo wyluzowac :tak:

Do góry