reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola ja wczoraj jak przywalilam i siadłam na dupe bylam w lekkim szoku m do mnie podbiega a ja sobie pomyslalam "o jezu mój nos jak będzie teraz wygladal i tak już mam kulke a teraz jeszcze krzywy, bo na operacje nie pojde "

anabelko wracając do mojej owulacji ja zawsze wiem, który jest w danym cyklu aktywny, bo kluje i boli jak cholera.

Ostatnia edycja:
reklama
no ale boli Cię jak go dotykasz?

oby nie był pęknięty...

ech, gdyby moja Pani chirurg plastyk z Warszawy zobaczyła mój nos po tym jak mnie jeleń urządził to by chyba się załamała... tyle pracy włożyła by był taki piękny a to bydle wszystko zepsuło :wściekła/y:

Die no betki mi nie zrobili bo pielegniarka byla chora. Mam przyjsc w piatek, ale nie wiem czy jest sens.
Choc w sumie zawsze to jakas dobra wiadomosc dla mnie :-)
A test piekny dzisiaj jestem przeszczesliwa:-)

Hejka, nowa ciąza (akuku) i trochę się ruch zrobił :-)

Smerfik chyba 26 będę testować, jeśli jest sens.
Tili- leż, odpoczywaj i miej wszystko w pompce :rofl2:.Praca nie zając nie ucieknie:tak:
Kasoku- ałłł... to żeś nieźle przywaliła. Oby tylko był stłuczony!
Karola- to mniej więcej w tym samym czasie testować będziemy :-)
Akuku- rób tak by się nie przemęczać zbytnio jeśli dasz radę.
Anabelka - co z odroczeniem szczepienia?
Kamilka- a śpij sobie, bo zaparę miesięcy będziesz miała dużo zabawy :-)
Die - jak córcia reaguje na młodsze (jeszcze w brzuszku) rodzeństwo? Wiecie już jak płeć dziecka jest?

A my wróciliśmy przed chwilą z działki. M płot robił a ja wszelkie zielsko pieliłam. Masakra normalnie! Ziemia w zeszłym roku z łąk przywieziona i wszystko na niej rośnie co popadnie. Kolejny dzień, po kąpieli synka jedziemy i robimy na naszym poletku:-).

Miłej nocy!

Anabelko dziekuje za dodanie mnie do pociagu jutro sobie skopiuje i juhuuu jade w 9 mieskeczna podroz, przeplatana kilkoma kopniakami zygankami, bolami, cierpieniami, ale ioma usmiechami i radosciami.
Puki co ciesze sie z kazych mdlosci , zawrotow glowy, ciekawe jak dlugo bedzie.mnie to cieszyc :p

Die Kochana mi to wystarczy życzyć zajścia w ciążę ,najlepiej po wakacjach tylko obym zaszla :zawstydzona/y:

Karola zanim ja zaczne staranka to pewnie Ty będziesz juz w pociągu :tak:

Krowko pewnie piękna macie pogodę ,jak tyle na dworzu porobiliscie ...ja na sierpień zamawiam piękna pogodę w pl ,bo naprawdę tej angielskiej mam juz dosc :zawstydzona/y:

Edyta a ja bym dzialala w kazdym miesiacu i jak wyjdzie to fajnie a jak nie to tragedii nie ma :-)
Kto wie kiedy dzidzia zachce zamieszkac w Twoim brzusiu. Ja mialam ten miesiac odpuscic, zeby nie urodzic z taka mala roznica czasu pomiedzy ur. victorka i dzidzi... I zobacz nawet nie pomyslalabym ze to moglbyc ten czas.

Krówko- Młoda zadowlona bardzo- troche sie doczekac nie moze..choc mi się wydaje ze Ona niedokonca jest świadoma co to jest male dziecko i jak to wszytko bedzie wygladac...nie wiem tez jaka bedzie jej ostateczna reakcja jak juz sie Groch pojawi na swiecie- no bo przeciez całe 10 lat byla pępkiem świata- jedynak jak sie patrzy- wszytko sie kolo niej krecilo..a teraz hmmm az ciekawa jestem:) Niestety płci jeszcze nie znamy- Groszek sie wdał w tate i ciagle nogi krzyzuje na usg- ostanio moj maz stwoerdzil ze to jest 13 cm dobrego wychowania po tacie- nie będzie genitaliami wymachiwla ludziom przed oczyma:p

Akuku-
mam nadzieje jednak ze nie bedziesz miala "uciążliwosci" ciązowych zbyt wiele..bo w sumie to chyba kazdemu moze szczęscie odebrac...a zatem nudnej spokojnej i bezobjawowej:p Jak masz ochote zrob sobie betke- ale nawet po testach widac jak slicznie hormon przyratsa:)

Edzia
- tak czy siak Ci życze- jak Wam wszytkim- zresztą bilety na pociag wykupione, rezerwacje zrobione - teraz tylko kwestia w jakiej kolejnosci bedziecie wsiadac i tyle:)

Karola - zaciskam juz teraz kciuki za testowanko!!! czyli co teraz Ty i Krówka wsiadacie do pociagu w najblizszym czasie:p??:) Ja Cibie bardzo przepraszam i ja wiem ze wasz jeleniowy wypadek byl powazny i naprawde niebezpieczny- ale jak dzis napisalas jak Twoj sliczny nosek to bydle urządzilo to sie zacdzelam w głos smiac:p

Kas tez mam taka nadziejej jak Karo ze Ci ten noseczke nie pękł!

Akuku tez tak myślałam aby próbować caly czas z tym ze ,tak jak pisałam wole pracować aby pozniej kasę dostawać,no a druga sprawa chce cieszyć sie wakacjami i nie zwracać uwagi na to czy wypić piwo bo moze w ciazy bede ..wiem ze do pl tak szybko nie przyjedziemy ,a rodzinka szykuje grilla powitalnego,mimo ze nie pije alko to moze skusze sie na szklankę piwa ,a wiesz pozniej nie chce mieć wyrzutów ze tfu tfu bylam w ciazy a pilam alko ;-)

Die pieknie to okreslilas z tymi biletami :-* a napisz prosze ,chcielibyście synka czy córeczkę ? Wiem wiem najważniejsze aby było zdrowe no ale kazdy ma swoje marzenia ;-)

reklama
DIe- córcia, będzie odpowiedzialną siostrą ale na imprezy młodszego rodzeństwa brać nie będzie:-D
Karola- a gdzie ten rysunek jelenia do ubezpieczalni? Obiecany był!
Edyta; tak, pogoda dopisuje. Ok, to ja CI zarezerwuję słonko na sierpień.

Do góry