reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

No to napisze tak- zeby bylo zdrowe to oczywista oczywsitosc i nawet nie sensu sie nad tym rozwodzic:) a co do płci...no jak mamy córe to ja bym chciala do pary Siuraczka...a męzulkowi jest to zgoła obojętne :) mówimy zawsze Groch ( odmiana męska), imie mam wybrane tylko dla syna - choc maz powiedzial ze ma tez liste imion dziewczysnkich- ale zdradzic nie chce:) tazke ozbaczymy co to bedzie- o ile sie w swej ąskawosci ujawni:p

A co do "normlanego życia w trakcie stran" w miesiacu w kotrym zaszłam olalam to ze w sumie pic nie powinnam itp..zwlasza ze mialam urodziny 30 wtedy wiec i sie napilam i zapalilam fajur kilka mimo ze nie pale...no i zaszłam w ciaze:p

reklama
krowko pediatra syna powiedziała że nie muszę go szczepić,muszę tylko napisać oświadczenie przy szczepieniu i podobno nic za to mnie nie spotka,więc jeśli będą szczepienia szczepić nie będę :-) teraz szukam dobrego genetyka bo muszę iść z młodym.

kurde chce już ten okres...wszystko się tak ciągnie

witajcie, no cos mi w tym nosie przeskakuje i rano obudzil mnie bol oczu i nosa, ale co tam, macam się i macam się po jajnikach i raz wydaje mi się ,ze prawy raz,ze lewy, die kochanie masz racje należy odpuscic i wtedy się zajdzie, ja już tak w 50 % odpuszczam, Boze mam nadzieje ,ze za niedługo będzie 100%. Pogoda u nas superowa, miłego dnia zycze.

hej Haj hello

ja juz na nogach adas odprowadzony a dzis bedzie mial kolege bo wczoraj sobie zaprosil:-) mowie Wam odpadam jak on nawija po niemiecku to ja juz go nie dogonie do konca zycia:sorry2::-D

Die ja to znow chce coreczke i tak cicho licze ze ona mi potwierdzi to co teraz przypuszczala:-D ja mam wizyte 10 czerwca to bedzie 18 tydz 3 dzien.. i wtedy zabiore sie za zakupy dla coreczki:-)

krówka aaaa, no kurcze, zapomniałam o tym jeleniu! :-D

die no to trzymam kciuki, żeby był siusiaczek :-p, a Tobie kamilka życzę odwrotnie, żeby była dziewczynka do kompletu :tak:

kasolku a może idź na wszelki wypadek do lekarza bo wiesz, z głową nie ma żartów...

Reszta vchyba dzis zaspalabo ani widu ani slychu...

Karola trzynmam kciuki aby sie udalo :-) a ty chcialabys konkretna plec czy wszystko jedno?

my chcielismy jechac na wakacje do wloch w tym roku i lipa.. ja troche sie obawiam tam goraco i wogole za rok moze pojedziemy :-)

U mnie dzis masakra w brzuchu- dyskoteka na calego Groch ta swiruje od rana ze mi sie wydaje ze ktos tam ciągle pierdzi w tym brzuchu masakra jak to juz czuc!
Ja cos czuje ze sie dlugo plci niedowiemy:p no trudno- mam 5 kartonow przeprowadzkowych cisuzkow dla dziewczynki, 5 kartonow przeprowadzkowych ciuszkow dla chlopaczka- wiec w zasadzie egal :p chyba nic nie kupie dla dzidizusia bo ciagloe wsyztko dostajemy- ja juz mam calal piwnice zawalona ;/ wozek, kosz mojzesza, lozeczko 10 kartonow ciuchow, przewijak z wanienka 4 kartony z posciela rozkami i innymi takimi, 2 kartony zabawek....i jeszcze pare dni temu dzowni siostra mojego beza ze jej szwagierka Birgitt przywiozla dla nas 2 foteliki maxi cosi- bo nie wiedzieli jaka plec jeszcze to dali dwa- jeden rózowy drugi granatowy...yhym...kupie to ja chyba conajwyzej pieluchy ;/

My zrobimy sobie wypad w tym roku nad Bodensee- marze zeby tam kiedys mieszkac - mam nadzieje ze keidys sie uda:)

Die ale szczesciara z ciebie ja jak narazie mam tylko ciuszki:tak: chce kupic wozek ale tu sa drogie i nieladne.. chce z polski zwiez Roana... lozeczko kupujemy turystyczne bo bedzie zabierane fdo polski.. i koszy nie planuje bo lozeczko bedzie stalo u nas w sypialni:tak: mam jeszcze mate i fotelik po adasiu ale montowany na stale w aucie nie przenosny bo od 0-18 kg , nie mam wanienki i zastanawiam sie czy tu znajde cos prostego i taniego:confused:
Mam do kupienia butelki smoczki pieluchy tetrowe recznik dla malucha materacyk do lozeczka koszmar... tyle tego bedzie... a jeszcze dla siebie chce ze 2 pizamy laktator i biustonosze ale to mam upatrzoine w C&A..
Aha i lezaczek bbujaczek chce zeby mozna bylo malucha zabrac dso kuchni czy przestawiac;/:dry:

Karola trzynmam kciuki aby sie udalo :-) a ty chcialabys konkretna plec czy wszystko jedno?

ja stawiam na chłopaka, jakoś jak zawsze myślałam o dziecko to zawsze w kategorii chłopca, dziewczynka też może być ale jakoś ten chłopiec za mną chodzi, hehe

ciśnienie dziś spada i moja tempka też...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej lasencje ;)

Die to fajnie ze wszystko masz :D:D ja mam w sumie ciuszki i dla chlopca i dla dziewczynki, mam laktator nowe butelki, pieluchy tetrowe, reczniczki, kupie tylkonwozek, lezaczek, zabaweczki, i przewijak z wanienka... moze jakas kolyske no zobaczymy. Mam jeszcze duzo czasu.

Karola a spojrz na moj wykres mialam co drygi dzien soadek, nawet nie moge domniemac kiedy byla implantacja :p:p
Tak wiec taki spadek to nie soadek , ale dobrze robisz ze sienniennastawiasz. Ja wlasnie w tym cyklu wrecz bylam peewna ze nic z tego...dopiero ta temppka w dniu pierwszego testowania mnie tak uswiadomila..bonte mdlosci czy wlasnie smaki kojarzylam z @

Kasoku wystarczy 80% staraj sie nie myslec szegolnie po owu. I nie mysl tez w taki sposob odpuszcze to zajdd, bardziej wlasnie odpuszczam bo nie ma sensu o tym myslec bo i tak sie nie udaje ...

A no i powiem ze w sumie nie ma objaw typowo ciazowych, ja mialam takie objawy jak nie raz kiedy ciazy nie było

Dzis sie wkurzylam bonta kol. Ktora zabieram do pracy - polka...mowie jej ze jestem w ciazy, a ta dostala ataku smiechu...i dodala ze ciekawe jak w pracy zareaguja, bo jeden pracownik zanim wrocilam na ten dzila powiedzial jej ze oewnie njedlugo w ciaze zajde...kur..nie bede sie gburowi tlumaczyc i mowic ze tak dlugo sie staram...ehhh

Najgorsze ze ja sie tym stresuje a powinnam miec to w doopie... a nie mam nooo...

Obiad zrobilam, i jade po dzieciaczki do przedszkola.

Milego dnia.

Do góry