reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

emalia teraz w niedzielę??? u mnie to chyba za wcześnie bo zaklinałam się, że nie zatestuje wcześniej jak w 14 dpo.

kamilka nie nastawiam się na nic bo to był bardzo zakręcony cykl i spisany na straty przeze mnie no ale los lubi płatać figle, zobaczymy...

reklama
Karola moze wlasnie dlatego ze psychicznie uznalas ze nic z tego to odpuscilas a tu spokojnie moglo bez stresu dojsc do zaplodnienia czego ja ci zycze z caaalego serca:-)

jej dziewczyny co ja mam dzisiaj robic:-)nudzi mi sie jak cholewa.. nie mam specjalnie gdzie wyjsc bo maz mi nie zostawil kart do parkingu bo bym po sklepach objezdzila sama ... ehh no coz zostalo mi na chlopakow czekac szybko obiadek i wyciagne ich troche:sorry2:

Dzien dobry

Karola no pięknie temp poszybowala w górę zaciskam &&&

Emalio u Ciebie tez obiecująco to wygląda ,takze za Ciebie zaciskam &&&

U mnie dzisiaj przyszła @ i jak narazie brzuch nie boli i oby tak zostało ...buziaki :-)

karola super masz temperaturę,ładny ten gwałtowny skok,jeśli Ci się uda to będzie dowód na to że trzeba się też starać po skończonym śluzie płodnym bo niby owulacja wypada najczęściej w dniu szczytu a ja kiedyś zaszłam po szczycie a teraz sprawdzając szyjkę gdy twardnieje po szczycie przestaję się starać...głupek wiem :-)
No ale u mnie nadal wysoka temperatura jeszcze nie zaczęła opadać,a to już 9 doba no i 2 doby przed wysoką nie wiem co się działo bo nie mierzyłam,wczoraj kilka godzin pobolał mnie delikatnie brzuch i nic.
Zatestuj nie wcześniej niż 13 dni po skoku

Mykam,bo jadę po wyniki rezonansu i eeg Kuby

Karola a ja.mysle ze mozesz zatestowac w niedziele i ja nie wyjdzie to po 2 dniacb ale wyglada na to ze wczoraj mialas implantacje :-) no sama ciekawa jestem :p i kciuki trzymam mocno ide na ta betke pa

Karola a ja.mysle ze mozesz zatestowac w niedziele i ja nie wyjdzie to po 2 dniacb ale wyglada na to ze wczoraj mialas implantacje :-) no sama ciekawa jestem :p i kciuki trzymam mocno ide na ta betke pa

Ty już jej nie nakręcaj :tak:

kamilko​ ładna ta pościel ciekawe tylko czy ten super kolor szybko by się sprał...

Anabelko nie nalrecamm :-) podejrzewam ze sam wykres.daje Karoli do myslenia :-)
Tak wiec nic juz nie mowie ale kciuki trzymam.

Ja po betce . Na badaniu z krwi napisali hcg, ?pregnant??
Tak wiec jak widac nawet w uk bete robia, jak ktos chce.:-) :-)

Rozmawialam.wlasnie z kolezanka ktora ma termin na wrzesien i miala usg w zeszlym tyg. I wyszlo jej ze bedzie corka na 80% a teraz ma juz syna wiec hest przeszczesliwa :p no ake powiedzial lekarz by nie szala z sukienkami :p

o 5 rano wstalam przed budzikiem wyspana, a po 12 bglam padnieta na maxa, zasnelam i obudzilam sie po 16 ...masakra 4 godz. snu w dzien. Zaczyna sie :p

spoko anabelka nie nakręcam się...

tak naprawdę gdyby to był wykres kogoś innego to też pewnie bym napisała podobnie jak akuku, że pewnie to był spadek na implantacje. No ale to mój wykres wiec biorę pod uwagę, że moje cykle są w cały świat i już chyba nic nie mnie zaskoczy, no dobra, zaskoczyło by mnie gdybym miała wykres 28 dniowy i piękny skok w 14 dc, oooo, to wtedy bym w szoku była ;-) :-D

tempka tempką ale czy jestem w ciąży czy nie to dopiero test pokaże :tak:

reklama
Trzymam mocno kciuki Karola :*

u mnie jakos dni leca, tabletki dzialaja o ile sie nie ruszam
lezalam 2 dni i bylo super
dzisiaj po poludniu pomyslalam ze posprzatam, ponosilam rzeczy i znowu zdycham:baffled: wymioty i ogromne oslabienie...
co jakis czas chwytaja mnie dreszcze, oblewaja zimne poty i czuje sie jakbym miala stracic przytomnosc
takze wracam spowrotem do wyrka

Do góry