reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tili - trzymam kciuki za wizyte

Akuku - ja bym się tak nie tłumaczyła, albo idź po zwolnienie albo poproś o zmianę stanowiska. Ja bym wybrała tą drugą opcję do momentu aż fasolka się zadomowi na dobre. Jakby faktycznie nie mieli gdzie cię przenieść to wtedy bym wzięła zwolnienie. No chyba że nie jest ta praca aż tak istotna to idź na zwolnienie i sie niczym nei przejmuj. Z tego co pamietam pisałaś że pracujesz tam tylko dla siebie żeby mieć odskocznie od domu.

Kamilka - ty to szybka z zakupami jesteś :) ... ja właśnie jestem na etapie że podobają mi się delikatne rzeczy i bardziej eleganckie :)

reklama
Hejka Laski!

Buu pogoda sie popsuła i pada...

Lori- matko toż u Cibebie 24 tydzień! Ale to zleciało. Jak sie teraz czujesz?
Tili- trzymam kciuki za wizytę. Nie no chyba jedno dzieciątko jest, co?:-)
Akuku- tak jak dziewczyny piszą, nie mów jak długo i czy się boisz. Poproś o zmianę stanowiska albo idź na zwolnienie:-)
Karola- no musisz przyznać, że wykres najładniejszy ze wszystkich i nie ważne z jakim wynikiem końcowym:-)
Anabelka- będzie fasolka?
Kamila- to już pierwsze zakupy poczynione. Ja tez chyba bym nie mogła się opanowąć.
Edyta - jak pogoda dzisiaj?
Słoneczko- bliźnięta to marzenie!!:-)

U mnie z ciąży raczej nici. Nic na nią nie wskazuje. To był drugi i ostatni cykl starań. Przynajmniej na jakiś czas. M nie ma, więc i tak przyszły cykl by odpadł. Od trzech dni syn ma biegunkę. Ja mam obsesję kupową po 3 razach w szpitalu wrryyy. Jak nie dostaje czekolady to teraz ją je w ilościach jakich chce, oczywiście gorzką.

Miłego dnia życzę!

Ps. Pam zdemaskowana po raz 3. Ech..

Lorelain- ja kupilam lozeczko wczesniej bo to jedna z drozszych rzeczy pozniej kupic trzeba jeszcze wozek i wszystlkie bibeloty dla dziecka to za duzy wydatek dla mnie:-( dlatego stopniowo chcialam... wozek kupie pod koniec lipca jak bede juz wracala do niemiec to kupie w polsce i pare innych rzeczy:tak:

ale ja juz dostalam nerwa rozlozylam lozeczko zeby sprawdzic i nie ma w nim koleczek 2 i nie ma odsuwanego wejscia:no: noszzz szlag:confused2:

Kamila - pochwal się łóżeczkiem jakie wybrałaś i koniecznie reklamuj za wczasu ... kupowałaś s klepie stacjonarnym czy przez internet?

Krowka - gdyby nie to że jestem właśnie podziębnięta to nawet dobrze się czuje. Muli nadal prawie codziennie. Dzisiaj mialam przytulanko z porcelaną :confused2: ... jak sie nachodze zbyt długo to nogi puchną

2013-05-22 11.10.36.jpg2013-05-22 11.11.48.jpg moje zakupy i jak na ryzykantke przystalo lozeczko pod dziewczynke ale jak bedzie chlopiec trudno... mialam promocje:-D
Loreain dalam za lozeczko 55 euro.. wiec uwazam ze to dobra cena jak mam caly komplet... nie patrzcie na balagan bo jeszcze nie robilismy ustawien pokoju pod lozeczko:sorry2::-D

Załączniki

• 2013-05-22 11.10.36.jpg
    2013-05-22 11.10.36.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 36
  • 2013-05-22 11.11.48.jpg
    2013-05-22 11.11.48.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 37
Mlody odpuscil wkoncu gre:-) moge obejrzec film... i zaczynam sie zastanawiac co na obiad?? rany ale mi sie nic nie chce:-(

Kamilka - no to oby była teraz córa :-p:-p.... na obiad polecam młode ziemniaczki, kurczaczka i młodą białą kapustkę w sosie koperkowo pomidorowym. Palce lizać !:-p

hej:* pisze szybko z pracy,
pozniej doczepie zdjecie:-D

Malenstwo tak fikalo, ze smialismy jak jak nie wiem:tak:
6.5 cm, 12tydz6dzien i termin 28 listopada
wszystko ok, jestem szczesliwa
za 10 dni powinnam dostac wyniki ze scanu jesli chodzi o down syndrom i inne choroby genetyczne
ale nie boje sie ani nie stresuje
pani doktor byla bardzo zadowolona wiec nie mam powodu do niepokoju :)

reklama
Do góry