reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola wazne ze owubyla, a teraz kto wie moze sie jajnik obudzil ? trzymam kciuki!!!

Lori nie boli juz nic, mysle ze mi sie gazy zebraly bo mialam tak wydety brzuch i wiatry ze szok :zawstydzona/y::zawstydzona/y: az wstyd :p bo prawie nic nie jadlam;/;/

dziewczyny bede w pl znowu za 2 tyg dokladnie od 3 do 7 czerwca a pozniej znowu 24-26 czerwca i teraz sie zastanawiam czy robic jutro to usg czy poczekac 2 tyg ??

a ja taka ciekawa jetstem ahhh, doradzcie :):)

reklama
Hej dziewczyny

akuku lecialas tyle to rob to USG:-)

Dziewczyny a co z Missi zaginela w dalekim swiecie??
Tili co u niej?

Missi odezwij sie:-)

Akuku - idź na jedno i drugie usg :-p

Tili - mi się marzy pracować jako logistyk w BMW albo Porsche. Kiedyś mi się uda ...... jak się nauczę niemieckiego :-p

Miciurka - no tak wyszło że nastąpiła zmiana imienia, ale dopiero teraz czuję że to jest właśnie TO
:-) ... obecnie jestem przeziębiona, a ty jak się czujesz?

tzn ja sie nastawiam że tak np za 5 lat ... grunt to sobie wyznaczać jakieś granice :-) ...... miałam sie uczyć niemca na zwolnieniu, ale jeszcze książki nie otworzyłam :sorry2::sorry2::sorry2:

Miciurko nie daj się, jak co olej prace dzidzi najważniejsze, ja tez jak bylam w ciąży miałam przekopy z szefem , bleeeeee, ale szef był bezpłodny i chyba się mscil na babkach zaciazonych,

Tili a missiiss już nie mieszka u Ciebie???znalazła prace???

a ja chora, smarkam na zielono i gardlo napieprza, dol brzuch napompowany już nie boli ale czuje jakby ktoś mi go napompowal, tzn macice.

Kasoku - wyprowadzila sie 2 tyg temu, nie utrzymujemy kontaktu
wiem, ze na razie pracuje przez agencji w tej samej firmie co moj maz

zycze zdrowka :*

kasoku - łącze się z tobą w bólu, cały nos zawalony i nie chce przejść :confused2:

tili - troche dziwne że nie utrzymujecie kontaktu, ale może po prostu nie chce Ci głowy zawracać :nerd:

reklama
Do góry