reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

lori noo nawet moglabym podgladac maluszka teraz tzn w piatek bedzie 6 tydz. pozniej 8 tydz. bede w pl i znowu bede w 10 tyg i w 12 bede miala usg w uk :p:p normalnie zylabym tymi usg hahahaha

spalam kilka godzin nawet nie wiem ile :p a padlam..

ale jak jutro zobacze serduszko to nastepne usg w uk a jak nie zobacze to za 2 tyg.

mykam

reklama
Hej

Akuku daj znac po wizycie co i jak??

Tili a mozna wiedziec co sie stalo?

Dzis mnie brzuch boli:( leze tylko.. Adas zdziera gre.. U .as zimno jak nie wiem:(

emalia ja widze Twoje posty :) czytam wszystko, ale przepraszam jesli nie odpisuje :p moja pamiec szwankuje a z telefonu nie widze co kto pisal :p
dzikekuje mam nadzieje ze cos zobacze :D
trzymam kciuki za Twoje testowanie :)

Widze ze wczoraj mialas blade kreseczki :) trzyyymam mocno kciuki, kiedy nasteony tescik ???

kamilka dam znac ale oznym wieczorem jak wyladuje..jesli wyladuje tfu tfu
jak ja nie lubie latac...
juz rozwolnienie ze strachu mam :(:(

dziewczyny caly czas bym cos slodkiego jadla :p dzisiaj zjadlam platki na sniadanie, potem snikersa i teraz kulkislodko kwasne, no masakra jakas :phehe

Ostatnia edycja:
Emalia dzieki, ja co prawda rzadko tu bywam, i nie nadrabiam ale staram się zawsze co nieco podczytac, widze u ciebie na wykresie bardzo intensywne staranka :), chociaż trochę długi ten cykl, trzymam jednak kciuki bo musi się udać:)), a jak samopoczucie ogólnie?? Pozdrawiam 3maj sie :)!!

hej, WCIELO MI CO NAPISALAM, UWIELBIAM TO:wściekła/y:

w każdym razie plamie na lekko bezowo, wiec od wczoraj lutka, a mylalam,zde już obejdzie się bez niej, non stop mam parcie na pęcherz i uczucie ,ze zaraz @ przyjdzie, DZWONILAM DO GINA KAZAL WZIAC LUTKE BO NIEDOMOGA LUTEALNA SIE NADAL UTRZYMUJE U Mnie, do tego komp mi nawala i zmienia litery.

Emalia hej, ja zawsze się ciesze jak się tu odezwiesz, wiec nie pitol :)ze tak rzekne pisząc.

Hej

Emalko ja staram sie odpowiadac na twoje posty ,z moimi postami jest podobnie ale wiem ze nie jest sie w stanie na wszystkie odpisać ;-) wiec pisze ....:-p nawet jak nikt nie odpowie ...:-D

Akuku a dlaczego tak często latasz do pl ??

Ja za chwilę idę ze starszakiem do lekarza ...podejrzewam ze ma swinke ale muszę sie upewnić ...

Miłego dnia

Edyta nie bede sie rozpisywac, problemy rodzinne ...

mdlosci, mdlosci, mdlosci, ciagle mamy mdlosci...

Kasoku mi też cos forum nie domaga ;/, a ty bierzesz dalej pregnyl?? Wiesz w koncu coś się ruszy i zaskoczy :)), wiesz co ja juz dawno "mam wywalone" na te moja firme bo to jest nie warte tego wszystkiego... Więc Akuku niestresuj się praca obys dostała zwolnienie ;)

Lori ja sie czuje dobrze i dzieki bogu bo jakby się cos tfutfu działo to tutaj marnie bym to widziała, wizyty mam raz na 7 tyg i raz miałam bad krwi i raz usg resztę sama kombinowalam prywatnie tu lub w pl. Mały strasznie teraz skacze hihi a twoja corcia juz ci więcej daje do wiwatu niż wcześniej??:))
Ps. Ja też mam plan co do j. Niemieckiego juz otworzylam książkę aż 2 razy :D!! Hehe

Tili- no strasznie się cieszę że juz tam nie pracuje dziewczyny mają teraz tam przerabane, a tobie kiedy jakieś usg się szykuje bo mnie tu juz ciekawi kto mieszka u ciebie a to nast kilka tyg w pieniędzy hehe ;))

reklama
emalia miałaś bladziocha???? wow, super, kiedy powtarzasz test???

akuku słyszałam, że jedzenie migdałów, badanów i picie herbatki z imbirem jest dobre na mdłości.

kasoku bierz lutkę i czekaj, na pewno się naprawi.

yyyyy, nie wiem co komu jeszcze miałam napisać :eek:

Do góry