reklama
ahhh ale sie nie wyspalam
juz nie moge spac na brzuchu:-( i lipa...
dobra nie smece
dziendoooobryyyy

Kamilko - wlasnie dlatego na rynku sa tysiace roznych wozkow
zeby kazdy wybral cos pod siebie
a piekno rzecz gustu
najwazniejsze aby byc zadowolonym z zakupu
Edytko - to jest Mothercare my3;-) wlasnie ten kolor mnie zauroczyl
bo w Mothercare na stronie tylko czarny i czerwony.. a jak zobaczylam taki swiezutki kolor, dobry i dla dziewczynki i dla chlopca to po prostu musialam.. a ze jeszcze w tym samym miescie co ja, 3 minuty ode mnie;-) zal bylo przegapic
Olivcia wczoraj lalki w nim wozila
Edytko - nie wiedzialam, ze Renault takie zawodne
kurcze.. my jak bysmy brali to 2.0 w automacie.. ale maz powiedzial, ze faktycznie Zafira o niebo lepsza i tez jemu sie bardziej podoba.. tylko cenowo roznica.. ale to ma byc niezawodny samochod wiec czeka nas teraz przemyslenie sprawy - dziekuje
bo moze bysmy sie nadziali na mine
Akuku - dobrze, ze chociaz na tydzien
potem wezmiesz znowu
biedny Jarek:-( ale sie zalatwil
a ja wczoraj zalatwilam wszystko w pracy - teraz pewnie szef sie nie bedzie do mnie odzywal hehe
no coz, negocjacje byly, zmiany godzin nie zalatwil, podwyzki nie zalatwil wiec ja mu mowie - pocaluj mnie w pompke i zlozylam list
na macierzynski ide od 8 wrzesnia - dokladnie jak mi sie nalezy 11 tyg przed terminem
dodatkowo mialam 17.5 dnia urlopu do wykozystania, wiec w sierpniu tylko przepracuje 5 dni
no to wlasciwie koncze koniec lipca
a musze przeszkolic kogos na moje miejsce wiec lepiej niech sie streszczaja
Kasoku - kochana, czekam na Twoj test z dzisiaj!!! piersiami sie nie przejmuj bo to zawsze moze byc inaczej
mnie w pierwszej ciazy baaaardzo bolaly a w tej nic;-)
i fajnie ze wszystko masz po Matysce
ja wszystko oddalam bo swierdzilam, ze nie wiem czy sie zdecydujemy na 3 a to zawsze lepiej zeby ktos kozystal niz zeby lezalo..Ty wiedzialas ze bedziesz mialam drugie Malenstwo, predzej czy pozniej
Anabelko - tak sobie wczoraj myslalam o Tobie;-) Ty masz takie dlugie cykle jak ja mialam i hormony ok, wykresy ladne.. moze masz tak jak ja? gdy ginekolog powiedziala, ze po prostu taka moja uroda???
moze i u Ciebie tak jest?
lece do roboty - pozdrawiam !!!!!!!!!

dobra nie smece
dziendoooobryyyy

Kamilko - wlasnie dlatego na rynku sa tysiace roznych wozkow

a piekno rzecz gustu

Edytko - to jest Mothercare my3;-) wlasnie ten kolor mnie zauroczyl

Olivcia wczoraj lalki w nim wozila

Edytko - nie wiedzialam, ze Renault takie zawodne

Akuku - dobrze, ze chociaz na tydzien

biedny Jarek:-( ale sie zalatwil

a ja wczoraj zalatwilam wszystko w pracy - teraz pewnie szef sie nie bedzie do mnie odzywal hehe
no coz, negocjacje byly, zmiany godzin nie zalatwil, podwyzki nie zalatwil wiec ja mu mowie - pocaluj mnie w pompke i zlozylam list
na macierzynski ide od 8 wrzesnia - dokladnie jak mi sie nalezy 11 tyg przed terminem
dodatkowo mialam 17.5 dnia urlopu do wykozystania, wiec w sierpniu tylko przepracuje 5 dni

no to wlasciwie koncze koniec lipca

Kasoku - kochana, czekam na Twoj test z dzisiaj!!! piersiami sie nie przejmuj bo to zawsze moze byc inaczej
mnie w pierwszej ciazy baaaardzo bolaly a w tej nic;-)
i fajnie ze wszystko masz po Matysce
ja wszystko oddalam bo swierdzilam, ze nie wiem czy sie zdecydujemy na 3 a to zawsze lepiej zeby ktos kozystal niz zeby lezalo..Ty wiedzialas ze bedziesz mialam drugie Malenstwo, predzej czy pozniej

Anabelko - tak sobie wczoraj myslalam o Tobie;-) Ty masz takie dlugie cykle jak ja mialam i hormony ok, wykresy ladne.. moze masz tak jak ja? gdy ginekolog powiedziala, ze po prostu taka moja uroda???
moze i u Ciebie tak jest?
lece do roboty - pozdrawiam !!!!!!!!!
reklama
anabelka
Fanka BB :)
no faktycznie kasoku nic nie widać
tili moja gin kiedyś mi powiedziała,że ja tak najwidoczniej po prostu mam,bo leki mi nie wyregulowały cykli a pogarszały jedynie, nigdy regularne nie były więc domyślam się że nie będą.Ważne że już 3 cykl z rzędu jest owulacyjny :-)
tili moja gin kiedyś mi powiedziała,że ja tak najwidoczniej po prostu mam,bo leki mi nie wyregulowały cykli a pogarszały jedynie, nigdy regularne nie były więc domyślam się że nie będą.Ważne że już 3 cykl z rzędu jest owulacyjny :-)