reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej ,dziewczyny wychodzą mi cienie cienia, wiec pewnie nici z tego, zrobiłam dwa i na każdym blaaada kreseczka nawet nie da się zdjęcia zrobić bo nie widać, chyba autosugestia?? Z reszta same zobaczcie FOTFADB.jpg

aj no nic, będzie bolało tym razem :-(

Załączniki

• FOTFADB.jpg
    FOTFADB.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 46
reklama
ahhh ale sie nie wyspalam:baffled: juz nie moge spac na brzuchu:-( i lipa...
dobra nie smece
dziendoooobryyyy:-D:-D:-D

Kamilko - wlasnie dlatego na rynku sa tysiace roznych wozkow:-D zeby kazdy wybral cos pod siebie
a piekno rzecz gustu:tak: najwazniejsze aby byc zadowolonym z zakupu:-D

Edytko - to jest Mothercare my3;-) wlasnie ten kolor mnie zauroczyl:-D bo w Mothercare na stronie tylko czarny i czerwony.. a jak zobaczylam taki swiezutki kolor, dobry i dla dziewczynki i dla chlopca to po prostu musialam.. a ze jeszcze w tym samym miescie co ja, 3 minuty ode mnie;-) zal bylo przegapic
Olivcia wczoraj lalki w nim wozila:-D

Edytko - nie wiedzialam, ze Renault takie zawodne:dry: kurcze.. my jak bysmy brali to 2.0 w automacie.. ale maz powiedzial, ze faktycznie Zafira o niebo lepsza i tez jemu sie bardziej podoba.. tylko cenowo roznica.. ale to ma byc niezawodny samochod wiec czeka nas teraz przemyslenie sprawy - dziekuje:tak: bo moze bysmy sie nadziali na mine:-D

Akuku - dobrze, ze chociaz na tydzien:tak: potem wezmiesz znowu
biedny Jarek:-( ale sie zalatwil:no:

a ja wczoraj zalatwilam wszystko w pracy - teraz pewnie szef sie nie bedzie do mnie odzywal hehe
no coz, negocjacje byly, zmiany godzin nie zalatwil, podwyzki nie zalatwil wiec ja mu mowie - pocaluj mnie w pompke i zlozylam list
na macierzynski ide od 8 wrzesnia - dokladnie jak mi sie nalezy 11 tyg przed terminem
dodatkowo mialam 17.5 dnia urlopu do wykozystania, wiec w sierpniu tylko przepracuje 5 dni:-D
no to wlasciwie koncze koniec lipca:-D:-D a musze przeszkolic kogos na moje miejsce wiec lepiej niech sie streszczaja:-p

Kasoku - kochana, czekam na Twoj test z dzisiaj!!! piersiami sie nie przejmuj bo to zawsze moze byc inaczej
mnie w pierwszej ciazy baaaardzo bolaly a w tej nic;-)
i fajnie ze wszystko masz po Matysce

ja wszystko oddalam bo swierdzilam, ze nie wiem czy sie zdecydujemy na 3 a to zawsze lepiej zeby ktos kozystal niz zeby lezalo..Ty wiedzialas ze bedziesz mialam drugie Malenstwo, predzej czy pozniej:tak:

Anabelko - tak sobie wczoraj myslalam o Tobie;-) Ty masz takie dlugie cykle jak ja mialam i hormony ok, wykresy ladne.. moze masz tak jak ja? gdy ginekolog powiedziala, ze po prostu taka moja uroda???
moze i u Ciebie tak jest?

lece do roboty - pozdrawiam !!!!!!!!!

powtorze w niedziele, bo to będzie po terminie @, mam już dość, zrobiłam ostatni i znowu wyszla blada rozowa kreska.

Kasoku ja cos widze ale hmm slabiutko, dasz rade zrobic na zblizeniu ?? nieruchomo??

Jak jest rozowa to dobry znak.

Mozesz testowac jak masz testy codziennie jak ja robilam :p trzymam kciuki

Kasoku pokazalam zdjecie mojemu m i on widzi slaba kreske.
Jak mowisz ze ty widzisz wyrazniejsza to msyle ze pozytyw :-) zrob zdjecie tamtych testow jeszcze :-)
I trzymam kciukiaski.:-)

reklama
no faktycznie kasoku nic nie widać

tili moja gin kiedyś mi powiedziała,że ja tak najwidoczniej po prostu mam,bo leki mi nie wyregulowały cykli a pogarszały jedynie, nigdy regularne nie były więc domyślam się że nie będą.Ważne że już 3 cykl z rzędu jest owulacyjny :-)

Do góry