reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej dziewczyny

U nas znow do du.py z pogoda poproasu juz sil nie mam...:baffled:

kasoku faktycznie blada ale ja widze:tak: zrob za 4 dni mysle ze juz wyjdzie konkretniejsza:tak: to bys miala tak jak u mnie:tak:

Mowie Wam nie wiem czy to ten przyjazd tesciowej czy moja ciaza ale tak mnie nosi non stop sie klocimy z mezem ja juz opadm z sil.. denerwuje mnie takimi prierdolami ze rece opadaja. jak ze mna gdzies jedzie a ja prowadze ciagle al;e to ciagle mi pierdzieli ze wszystko robie zle jesuuuuu oszaleje:wściekła/y:
i on mnie zarzuca ze ja jestem nerwowa jak on sie zachowuje jakby mu mozg zanikal:baffled::angry:

reklama
Kasoku - ja nic nie widze:-( moze kup inny test albo po prostu poczekaj :* jeszcze nic nie jest przesadzone, no glowka do gory!

Anabelko - bardzo dobre podejscie! zobaczysz, niedlugo owu zaskoczy Cie w 15 dniu i to bedzie TEN cykl:-D

Akuku - kochana, ja tam nie zamierzam wracac do pracy, a jezeli juz tak zycie zmusi:sorry2: to w pazdzierniku
maciezynski skonczy mi sie 8 wrzesnia i do konca wrzesnia wykorzystam urlop i bede sie ubiegac o inne stanowisko na hali od 17 do 22 wiec w czasie kiedy Tomek zajmie sie dziecmi ;-)
beda musieli sie zgodzic, za te sama stawke co mam teraz, wiec bylo by niezle,
albo mi zmienia te godziny
chodzi o to ze nie wroce do pracy od 9-17 i tyle
nie ma tego zlego:tak: mysle pozytywnie

Ostatnia edycja:
dziewczynny mój telefon nie daje rady , nie wychodzi, no nic jest slaba kreska rozowa, teraz już po ptokach bo test wysechł i wyszla w dodatku wyzlobienie, wiec poczekam do niedzieli, mój m widzi slaba, ale wiecie jak to jest, jak się tak bardzo chce wszystko można zobaczyć, nietety...:-(

Tilli hmm zawsze to jakis rozwiazanie :-)

Kasoku no ja tez widzialam slaba kreske :-) tylk tez wiem ze i u mnie taka byla ze zdjecie ja wychwicilo.

trzymam mocno kciuki.

kasoku jak wychodzi druga kreska to już dobrze, pal licho, że blada! jeśli hormonu nie ma to nie ma bata, nic nie wyjdzie!

tak więc trzymam kciuki by kreseczka ciemniała z dnia na dzień!!!

ja tam tych testów nie rozumiem,jeśli jest np czułość 10 to wychwytuje nie mniej niż 10 tak,czyli musi być powyżej 10 ? :confused:

kasoku a może beta ? wiarygodniejsza niż widoczna,niewidoczna dla różnych osób kreska,bo ja czym dłużej się wpatruję tym lepiej widzę i albo widzę albo nie a to dla mnie nie kreska,wiem gdzie ta kreska powinna być więc jakby ją widzę ale w końcu traci mi się z oczu hehe :-) najlepszy jest świeży mokry teścik,potem ew cień może wyschnąć... na owulacyjnych to zaobserwowałam.

U mnie pojawił się jakiś śluzik,lepki ale już jest więc zmierzam w dobrym kierunku,kurde trzeba odświeżyć plemniki i się coś pod kołderką zabawić,ale nie chce mi się :-) kurde teraz jestem antyseksistowska :-)

Tili dzieki za nazwę wozka ,bo jestem wozkara :-p i jakbym miała jeszcze jedno malenstwo to pewnie nad tym modelem bym sie zastanawiała :tak:

Kasoku ja tam coś widze ,jakiś cień jest ...ale lepiej poczekaj do terminu @ i będziesz miała pewność .

Wlasnie kasoku czemu nie skoczysz na betke ??
Wyniki tego.samego dnoa a nie bedziesz sie zastanawiac :-) albo kup test digital gdzie pisze pregnant albo not pregnant...
Choc ja bym poszla na betke :-)
Wiesz na tych testach mi nigdy nie wychodzil nawet cien, tylko na tych paskowych oszukiwalo :p
Tak wiec lec na bete, i sie nie stresuj.

FOT5A29.jpgten test zrobiłam o 7 rano i tak to widać, dziewczyny nie pojde na bete ,bo i tak za kilka dni się wyjasni wszystko.

Wyglada to na bladziutka rozowa, teraz jak patrze na ten test to już tylko wyzlobienie jest, czyli zdurnialam, ale rtano bylam pelna nadziei, w powiększeniu widać, ale musialybyscie to zdjecie zapisac i powiekszyc, aj dziekuje Wam kochane za wsparcie. zawsze tak mam przed @ do porzygania niestety.

cyce dalej flaki, no i czuje napiecie ,ale wiem,ze w ciąży tez jest napiecie, aj aj aj.

Karola nietety tak bywa,ze skubana ewaporacyjna czy jak jej tam lubi imitować ciazowa...aj aj aj

Załączniki

• FOT5A29.jpg
    FOT5A29.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 313
Ostatnia edycja:
reklama
No mas zracje, ale Ty to tak bardzo przezywasz. No i tyle testow drozej Cie wyjdzie niz beta :p
N a tym tescie widze rozowa kreske ale tam jest jeszcze jakas zielona ?? Hmm chyba zle zdjecie wyszlo.
Ale jeszcze opdocz tej cieniutkiej rozowej i zielone widze cien. Hmm
Jutro robisz znowu ??

Ostatnia edycja:
Do góry