reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tili ładne imię Ellie,kolezanka tak dała córce od razu wpada w ucho :)- a drugie dajecie czy nie?! Ja się właśnie zastanawiam czy dawac :)

Kasoku- przepraszam nie pocieszylam cię, ;) nie będzie tak źle trzymaj sie! :)

Ja się wkurzylam dziś znów nie mogę chodzić :/, martwie się tym a polozna to zlala jak byłam u niej w czwartek bo stwierdzila ze to moje 1 dziecko i się nie znam .. a to ze jest "ciężej" to normalne, zaleciła fizjoterapie... Tylko ze ja czuje ze to nie to.. Wiadomo ze dziecko rosnie ale to mnie boli inaczej...- Boli mnie po 1 stronie, mam taki ostry ciagly ból jakby ucisk, nie uzywam jednej nogi bo tak boli, wiec kuu*** watpie ze to normalne i w każdej ciazy jest no dziecko rośnie wrr...

reklama
Tili Gratulacje!!! Tak sie ciesze jakby to moje bylo... :-)

Ja sie wkoncu dostalam na kompa odpowiem na watkach i chyba padne spac :no: zmeczona jestem po tym niespaniu przez Adaska:baffled:
A tu kolejna nocka z nim:sorry2:

Tili ładne imię Ellie,kolezanka tak dała córce od razu wpada w ucho :)- a drugie dajecie czy nie?! Ja się właśnie zastanawiam czy dawac :)

Kasoku- przepraszam nie pocieszylam cię, ;) nie będzie tak źle trzymaj sie! :)

Ja się wkurzylam dziś znów nie mogę chodzić :/, martwie się tym a polozna to zlala jak byłam u niej w czwartek bo stwierdzila ze to moje 1 dziecko i się nie znam .. a to ze jest "ciężej" to normalne, zaleciła fizjoterapie... Tylko ze ja czuje ze to nie to.. Wiadomo ze dziecko rosnie ale to mnie boli inaczej...- Boli mnie po 1 stronie, mam taki ostry ciagly ból jakby ucisk, nie uzywam jednej nogi bo tak boli, wiec kuu*** watpie ze to normalne i w każdej ciazy jest no dziecko rośnie wrr...

Miciurko - mi sie wydaje ze synek lezy i uciska ci na jakis nerw i dlatego masz ostry bol

Emalio - nie poddajesz sie, BRAVO !!

Tiuchna jestem u Was codziennie i poczytuje ale nie udzielam sie poniewaz moje staranka-przytulanka odlozone do lipca z powodu mojej arytmi serca:tak:,mam nadzieje ze lipcowe badanie wykaze spokojná i uregulowaná prace serduszka i zaczne przyjemne i wyczerpujace staranka:-)
A Ty Kochana zdradz kolezane cudowny sposob na coreczké;-)

Jestem. Wrocilismy ze szpitala bo Victor dostal jeszcze wiekszej opuchlizny na twarzy I jeszcze wiekszych opuchnietych plackow na ciele, glownie na szyji, plecach I brzuchu.

A wiec Victor ma mocne uczulenie, tak jak myslalam.
Dr mowi ze prawdopodobnie na trawe lub jakies pylki.
Ma na tyle silna alergie, ze musze miec w domu zatrzyk w razie jakby mial problem z oddychaniem.

Musze dzis go obserwowac I jak sie nie polepszy przy syropie to mam wrocic do szpitala, bo zastrzyk dostane jutro z apteki.
Ogolnie babka sie przerazila ta jego reakcja, bo wygladal jak monstrum.

A jak jej powiedzialam,ze od 3 tyg. Uzywamy kropli do oczu, bo po kazdym wyjsciu na dwor mu puchna I swedza oczy to juz nie miala watpliwosci ze to alergia.

Ahh teraz przy Alexie I przy Vikim musze miec zastrzyk.
Alex ma alergie na orzechy, nawet minimalna ilosc I odrazu mu buzia puchnie, a nie znam reakcji na wieksza ilosc ( bo jemu puchnie jak zje wafelka orzechowego czy jednego orzeszka)
No I Viki z ta trawa.

Ostatnia edycja:
Emalko nie wiem,ale ha udalabym się do ginekologa endokrynologa i zasuegnela chociaz opinii. Po co masz co cykl tak to przezywac, a okaze sie,ze to blahostka i sie uda, bo zachodzisz szybciutko, a potem cos sie kielbasi.
Witaj basik77 rzeczywiście bardzo dlugo cię u nas nie bylo.
Miciurko mama mojej kumpeli jak byla z nią w ciąży kumpela tak sie ulozyla, ze uciskala na jakiś nerw kolo pachwiny, ze dostala niedowładu nogi, wiec pewnie dzidzi na cos tam naciska z impetem, a ja sie juz pogodziłam z tymi mdłościami, bardzo mi dokuczają i odbierają radosc życia.,do tego bol pleców na wysokości klatki, no nic, siedze u mamy, krople matyldzi ucho i mam sterydowe krople do nosa, gorączki nie ma uff, ale mam dość jej 1,5 miesięcznej choroby. Cycki mi juz o rozmiar urosly, staram sie dużo nie jesc, owoce i bob poki jest wpieprzam, od miesa mnie odrzucilo, zajadam sie zupa pomidorowa i pomidorami normalnymi i suszonymi. W sumie to tyle, dobrej nicki.

reklama
Do góry