reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilli Ty zdolniacho :-) ajj jak ja uwielbiam malowac a nie mam czasu I weny nie wiem, a caly zestaw czekam na mnie juz 4 lata...niee ponad 5 wow!

Ide maluchy do przedszkola szyjkwac I sama siebie bo dzis do pl lece a juz jutro o 16 usg :-) juppi ja ja ;-)

reklama
Tili- super obraz! Ale z ciebie artystka! Powinnas tworzyć w wolnej chwili i próbować sprzedawać!!

Akuku- ale masz fajnie!! Znów do pl hihi:), czekam na wrazenia po usg

Karola- a co tam jesteś młoda piekna to sobie używaj :D ;))

Ja w łóżku leżę i wcinam :), robie listy co mi się może apteczno/ kosmetycznego przydać - może macie jakieś sugestie?? Na liscie juz mam, woda fizjologiczna, tantum rosa, parafina, i myślę co dalej , dla mnie i dziecka - nie wiem czy np jakieś masci z.apteki mi się przydadzą na zaś czy nie -moja siostra przyjeżdża i muszę jej dac liste zakupów co mi przywieźć

hej

Miciurka- dodaj sobie bephanten na sparowanie sutkow bo jak ci popekaJA TO CI POZMOZE:-) wkladki do biustonosza i podklady,

Ja mam dola jak stad do konca ziemi...
Juz chce jechac zeby wywiez stad tesciowa bo mamy jechac w sobote:no: zeby jak najszybciej zlecialo bo chyba zwariuje...

Ja juz w autobusie :-)

Miciurka espimusan czy cos takiego na kolki, lub grape water w uk albo infakol chyba.
Cos na plesniawki mozesz wziasc, choc ja w uk dostalam, nie kazdy maluch to ma Alex nie mial a Viki mial.
Fride do nosa, lepsza niz gruszka :-)
Jakies herbatki koperkowe , rumiankowe na lekki brzuszek hippa.
Na odparzenia mialam masc dobra z uk tylko nazwy nie pamietam ale sprawdze, mozna kupic lub na recepte.
Na odparzenia dobra jest tez maka ziemniaczana :p
kropelki do nosa dla malucha, ale w uk tez kupisz. Tylko od 3 miesiaca.

Ja juz sie nauczylam szukac zastepstw. Choc np. Mucosolvan musze w domu miec :p hehe

Poszukaj na necie przydatne rzeczy przy noworodku :-)
Plyny do kapieli ja wole nivea bo jonson uczula wiekszosc dzieci... Nawet health visitor to mowila.
Ale mozesz uzywac oilatum np. I wtedy nie trzeba nawet oliwkowac, bo wlewasz plyn do wanny I sie skora nawilza.

Trzymajcie za mnie kciuki, tzn za szczesliwy lot. A wracam dwoma samolotami...ajj jak ja nie lubie latac :/:/

No I za usg trzymajcie kciuki co by maluch byl zdrowiusi :-)

hey hmm pewnie sobie tam gdzieś Franek leży i uciska no dziś chłodniejsza pogoda wiec nóżki jak sarenki :)
Tiluchna tylko żeby Cie wena nie opuściła wiec zmykaj po zapasy farby i działaj bo talento to ty masz ;-):-):-)

bardzo zajety dzien przepraszam:zawstydzona/y:

Limonko - posluchalam rady i zawiozlam tylek do sklepu
kupilam zapasy farby i canavases i zamierzam zrobic swoj pierwszy set 4 obrazkow dla dzieci
wiec mysle ze bedzie mnie malo na jakis czas ale chce zobaczyc czy jest w ogole jakis sens myslenia o czyms dla siebie...:zawstydzona/y:

dziekuje dziewczyny.. gdyby nie wy chyba bym sie nie odwazyla :*

Edytko
- jak tam u Ciebie? tak czekalam z niecierpliwoscia na jakas wiadomosc...

Akuku - trzymam mocno kciuki :***

Kamilko - mam nadzieje, ze dobry humorek wroci :*

pozdrawiam Was wszystkie!

akuku- trzymam kciuki za fasolinke, no ja szukam tylko rzeczy ktore z pl mi przywiezc moze siostra, oilatum tez mam na liscie - bo wlasnie slyszalam ze johnson lubi uczulac ;)), a infacol tutaj z latwoscia kupie wiec o niego sie nie martwie:tak:

btw. kamilka - bepanthen mam zapisany ale to sobie moge sama kupic tu a zastanawiam sie czy sa jakies dobre polskie produkty ktore mozna uzywac , bo podklady i te siatkowe majtki po porodowe to wszystko moge dostac tu -

a moze w sumie bedzie tak ze bedzie chlop jak dab i nie bedzie potrzebowal calej apteczki lekow hihihi ;)) - chyba kupie tez nurofen i calpol w razie co - bo potem nie wiem czy mi sie bedzie chcialo po sklepach z takim maluchem latac

i tu mnie zastanawia po jakim czasie wychodzilyscie juz ze swoim maluchem z domu - tzn ile mam go w domu przetrzymac i kiedy moge wyjsc..?!

reklama
mICIURKO- ja z Olą ( ur, ostatni lipca) i z Jasiem ( 10 czerwca) wyszłam ze szpitala i od razu w wózeczku na dwór. Było tak gorąco że nie było sensu dzieci kisić w domu.
Akuku- trzymam kciuki
Tili- cudne dzieło !!! Czekam na więcej :)
Kamilka- tule , współczuje...

A ja pije zioła Oj. Sroki. Hmmmm, sceptycznie do tego podchodzę ale coż mi zostaje.

Do góry