reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej dziewczynki tak do końca nie nadrobię was, siedze u mamy, bo moje samopoczucie jest ohydne, mdli,mdli,mdli, brzuch pobolewa i na naxa jestem nie do życia, oby to juz sie skonczylo to wstrętne mulenie i uczucie pełności,
Akuku to jest twoja trzecia ciąża i chyba wiesz, ze ruchy dziecka czuje sie o wiele później,
Anabelji znam ten ból, dwa razy pibierali matysce krew i za każdym razem ośmiu ludzi ja trzymali, a mnie serce pekalo, do niedzieli jestem w górach, a potem obym sie juz lepiej czula bo tyle zalatwiania mam na mieście, wszystko zepchnelam na za tydzień. Pozdrawiam.

reklama
oh karola Ty już o wakacjach myślisz
wiesz co,u mnie coś prawy jajnik się odzywa nosz kur...pochlastam się chyba,jakby tego było za mało to mój 8 lipca wyjeżdża na 5 dni bo jego szef już podpisał umowę i muszą w małą delegację jechać...i jakbym miała mieć znowu krótki cykl to akurat w tym czasie będą dni płodne nosz...Staramy się już tyle czasu i ani raz nie trafiliśmy odrazu po skoku...jakiś pech czy co.Jeszcze ostatnio spotkałam pewną babkę która starała się kilka lat i nie mogła zajść i usłyszałam że gada z kimś ze termin ma na wrzesień nosz...wszystko mnie drażni jak cholera !

kasoku jakoś mi już serce nie pęka,kiedyś jeszcze potrafiłam razem z nim płakać,dzisiaj wiem że ważniejsze jest badanie niż to że go chwilę poboli,ale jak mówię że nie z zgięcia łokcia bo tam nic nie leci i to co czują to nie żyła bo nigdy nic nie było w tym to muszą sprawdzić,dziecko męczą,krzyczy i prosi by go puścić a wszyscy trzymają go jeszcze mocniej to... eh.
Kiedyś w szpitalu w Chorzowie na alergologi był tak wspaniały pielęgniarz że mogłabym go na rękach nosić,pobrał krew do 3 strzykawek bez większego krzyku i sama go trzymałam.Teraz jest tak że ja trzymam,inna osoba rękę a kolejna pobiera krew.

a to nie koniec jeszcze czekają go próby wątrobowe i kwas mlekowy...ale p oto muszę iść do gastrologa

a nie ma jakiejś dietki na mulenie,muli Cię cały dzień czy nie ?

a nie ma jakiejś dietki na mulenie,muli Cię cały dzień czy nie ?

wiesz juz troszke jest lpiej z mulniem, bo mdli mnie prawie non stop, ale jeszcze w niedziele po scianach chodzilami sline lykalam, okropnie w tej ciazy, z Matyska tak nie mialam, podobnie piersi rosna na potege, a w pierwszej ciazy dopiero pod koniec mnie wywalilo, wiec calkiem inaczej to wszystko przezywam, brzuch- jeliat-napompowane i malo jem, bo non stop czuje sie pelna, ale ok, wytrzymam to,byle dzidzioch byl zdrowy.
Jestem jeszcze u mamy i ona wiekszosc rzeczy robi-chwala jej za to.

anabelka no myślę o wakacjach bo dziś oficjalnie je rozpoczęłam!!! :rofl2: :tak: :-) :-) :-) :-)

u mnie dziś pojawił się rozciągliwy śluz aczkolwiek test owu negatywny :eek:

kurcze, to lipa by była gdyby owulacja przypadła Ci akurat jak Twojego nie będzie w domu :confused2:
no ale może jednak coś się przesunie i uda Wam się wstrzelić w odpowiedni moment! pamiętaj o naszym planie, hehe

kasoku współczuję mdłości, moja koleżanka piła herbatę z imbirem, jadła migdały i chyba też po coca coli było jej lepiej.

hej

Dziewczyny wysylam wam artykuł i nie warto probowac tak wczesnie oceniac plci zobacznie jak latwo sie pomylic Chłopiec czy dziewczynka? - Strefa kobiety.pl

A u nas lipa jutro powinnam jechac do polski to p[o Adasku moj maz teraz chory goraczjka bol glowy i wysokie cisnienie:no: no i nie zostawie go w takim stanie:no2: ehhh Plakac mi sie chce bo jak ja znow zlape to sie wyjazd opozni do kolejnego weekendu:-( a juz dzis mi Adas zasnal wczesniej bo czeka na jutro na wyjazd:-:)no:

hej

Dziewczyny wysylam wam artykuł i nie warto probowac tak wczesnie oceniac plci zobacznie jak latwo sie pomylic Chłopiec czy dziewczynka? - Strefa kobiety.pl

A u nas lipa jutro powinnam jechac do polski to p[o Adasku moj maz teraz chory goraczjka bol glowy i wysokie cisnienie:no: no i nie zostawie go w takim stanie:no2: ehhh Plakac mi sie chce bo jak ja znow zlape to sie wyjazd opozni do kolejnego weekendu:-( a juz dzis mi Adas zasnal wczesniej bo czeka na jutro na wyjazd:-:)no:

to wiem kamilko moja siostra mi powiedziała że wszystko dzieciaczki tam mają opuchnięte więc z chłopca może się zrobić dziewczynka...ale na połówkowym to już jądra schodzą do moszny więc nie da się pomylić już.Ja na usg słyszałam "wygląda mi to na chłopca"

a teraz pomarudzę do wczorajszego marudzenia :-) nosz kur...wczoraj zrobiło mi się mokro :szok: dzisiaj skok :szok: ale mam 9dc :szok: jakby było tego mało to przecież ten zasraniec prawy jajnik się odzywał nosz kur.... :-( chrzani mi wszystko :szok:
Dobra pomarudziłam :-)

Kasoku - biedactwo:-:)-( dobrze cie rozumiem.. jeszcze niedawno sama tam bylam... ale wierz mi.. w koncu minie:tak: wytrzymaj jeszcze troszke!!!

Anabelko - biedny synus... ahh.. ja z reguly twarda przy szczepionkach itd ale jak Piotrek mial wirus zoladka i wymiotowal i schudl polowe swojej wagi (mal ponad roczek) pojechalismy do szpitala i tam chcieli mu pobrac krew i raz probowali i nie mogli a ja slyszalam jego krzyk i placz taki rozpaczliwy to powiedzialam mezowi ze on ma tam isc bo ja nie dam rady... no i siedzialam w fotelu szpitalnym skulona i tylko sie modlilam... a on tam krzyczal - m.a.s.a.k.r.a

wiedz bardzo Ci wspolczuje kochana....

Karola - jupiiiiiiii. dla Ciebie. Wakacje!!! szczesciara:-p

Kamilko - swietny artykul:szok::tak: ja wiedzialam ze w 13 tyg to sensu nawet nie ma ale dlaczego to juz bylo mi obce
wiec jak zobaczylam te obrazki ... no kurcze takie poznanie plci w 13 tyg to bzdura i po prostu losowanie kart
a moze sie uda:no: i w sumie granie na emocjach rodzicow

ale juz w 17tyg2 dniu jak blam to bardzo ladnie bylo widac
i dlatego spytalam sie babki na ile %
jak powiedziala ze na 100% to odetchnelam
ale caly czas czekam na potwierdzenie na polowkowym:tak:

choc kupilam juz troszke rozowego tego i owego:zawstydzona/y:;-)

zycze udanego weekendu
nas nie bedzie wiec do poniedzialku!

to nie koniec kłucia,wszystko zależy od tego czy w jednej próbce nie zrobił się skrzep,dowiem się w poniedziałek jak pójdę po wyniki jeśli będzie zamiast wyniku słowo skrzep to na nowo będzie pobierana krew,jeszcze potem kwas mlekowy i inne ale to za jakieś tydzień lub dwa no ale znowu igła...

co do płci to jedno się zgadza że dziurki u dziewczynek bliżej niż u chłopców,ale które usg dojrzy dziurki hehe trochę mi to przypomina rozpoznawanie płci u gryzoni,bo się poznaje po odległości dziurek haha

tili przyjemnego weekendu

reklama
mój wczoraj był jakby rozciągliwy :szok: kurde halooo co jest no to zbadałam szyjkę a ona miękka i lekko otwarta więc tak jak mam po okresie a przed owulacją,więc szału tu nie ma :-)

Do góry