kasoku na dniach będę dzwonić u umawiać się na wizytę, mam nr tel do lekarza, który pracuje w Kajetanach a przyjmuje też w Łodzi, więc najpierw spróbuję jechać do niego do Łodzi a potem zobaczymy.
za ok 2 tygodnie myślę, że będzie wiadomo czy jestem w ciąży czy nie, jeśli nie to daruję sobie chyba to HSG i zajmę się sprawami laryngologicznymi bo to jest ważniejsze w danej chwili a jeśli się udało to tak czy siak pojadę na jakąś konsultację i zobaczymy co dalej.
tsh miałam w tamtym miesiącu 3,05 ale odstawiłam witaminy z jodem więc myślę, że spadło, bo wzrosło właśnie przez ten jod nieszczęsny. tsh jest w normie ale by łatwo zajść w ciąże powinno być ok 1 bo inaczej może powodować problemy z owulacją.
co do ziółek to uważam, że jak toś otrzymuje dobro od kogoś to powinien potem przekazywać je dalej, taka moja mała karma życiowa. Jeśli ziółka nie będą mi już potrzebne to obdziele nimi wszystkie potrzebujące, niech dalej niosą ze sobą dobre emocje od nadawcy ;-)
anabelce też zrobię przydział bo ostatnio wspominała, że chyba zainteresuje się ziółkami
limonka leż, wypoczywaj i nie forsuj się za bardzo!!!
akuku męczący i ciut nerwowy dzień miałaś, zrób sobie herbatkę najlepiej z malinami albo chociaż z cytryną to na gardło powinno ciut pomóc i relaksuj się, a M. będzie miał okazję się wykazać jak już będzie na chodzie i wtedy Ty sobie weźmiesz wolne od wszystkich obowiązków.