kasoku
Mama Matyldzi & Tymusia
kasoku biedactwo, współczuję koszmarów, może staraj się myśleć o czymś przyjemnym, spokojnym przed snem.
dziewczyny zapisłam się do endo prywatnie na 15.07, w sumie akurat bo @ powinnam dostać 14.07, jeśli jednak okazałoby się, że jestem w ciąży (w co jednak szczerze watpię) to pasuje bo od początku ciąży będę pod opieką endo, a jeśli nie to może zacznę nowy cykl z jakimiś lekami.
babka jest ponoć bardzo dobrym specjalistą no robi usg tarczycy w cenie wizyty, a ponoć większość robi tak, że płacisz osobo za usg i potem kolejny raz za wizytę.
Niestety pozytywne myslenie przed snem nic nie daje, po prostu tak bywa, może na skutek zmian hormonalnych????
bardzo madrze podchodzisz do sprawy, dobrze,ze będziesz pod opioeka endo, zobaczysz cos trzeba będzie lekami podreperować i w końcu twoje cykle będą normalne i zostaniesz maszyna do rodzenia bobasow

Miciurko trzymam za ciebie, już finiszujesz.
A u mnie, nadal mdli, cycki okropnie szybko się powiekszaja, az w szoku jestem, mojemu m dzisiaj stanal jak zobaczyl je, wow, no to jestem pod wrazeniem, nie dość,ze jedrne to już mam zasluzona miseczke B z minusowej miseczki A, jest postep.
seksu mi się chce, ale kurcze się boje, ale tak masakrycznie mam ochote, ze mysle,ze jak bym mogla uch ale by się dzialo
ach te hormony.

wiem jak Ci musi byc ciezko..ale masz dobrze ze Matyska na 3 tyg idzie do tesciowej
apetycik dopisuje