reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku biedactwo, współczuję koszmarów, może staraj się myśleć o czymś przyjemnym, spokojnym przed snem.

dziewczyny zapisłam się do endo prywatnie na 15.07, w sumie akurat bo @ powinnam dostać 14.07, jeśli jednak okazałoby się, że jestem w ciąży (w co jednak szczerze watpię) to pasuje bo od początku ciąży będę pod opieką endo, a jeśli nie to może zacznę nowy cykl z jakimiś lekami.

babka jest ponoć bardzo dobrym specjalistą no robi usg tarczycy w cenie wizyty, a ponoć większość robi tak, że płacisz osobo za usg i potem kolejny raz za wizytę.

Niestety pozytywne myslenie przed snem nic nie daje, po prostu tak bywa, może na skutek zmian hormonalnych????
bardzo madrze podchodzisz do sprawy, dobrze,ze będziesz pod opioeka endo, zobaczysz cos trzeba będzie lekami podreperować i w końcu twoje cykle będą normalne i zostaniesz maszyna do rodzenia bobasow :tak:

Miciurko trzymam za ciebie, już finiszujesz.

A u mnie, nadal mdli, cycki okropnie szybko się powiekszaja, az w szoku jestem, mojemu m dzisiaj stanal jak zobaczyl je, wow, no to jestem pod wrazeniem, nie dość,ze jedrne to już mam zasluzona miseczke B z minusowej miseczki A, jest postep.:tak:seksu mi się chce, ale kurcze się boje, ale tak masakrycznie mam ochote, ze mysle,ze jak bym mogla uch ale by się dzialo :tak:ach te hormony.

reklama
no wlasnie sek w tym,ze mam bolesne skurcze macicy tak z trzy rzy dziennie i boje się,ze po orgazmie bol mi się rozchula na całego , wiec raczej nie.

wow miciurka Ty już na finish'u jesteś :tak: ale zleciało!!!

kasoku biedactwo, współczuję koszmarów, może staraj się myśleć o czymś przyjemnym, spokojnym przed snem.

akuku pojadłaś truskawek? :-p

anabelka który masz dc? kiedy obstawiasz że będziesz miała owu?

dziewczyny zapisłam się do endo prywatnie na 15.07, w sumie akurat bo @ powinnam dostać 14.07, jeśli jednak okazałoby się, że jestem w ciąży (w co jednak szczerze watpię) to pasuje bo od początku ciąży będę pod opieką endo, a jeśli nie to może zacznę nowy cykl z jakimiś lekami.

babka jest ponoć bardzo dobrym specjalistą no robi usg tarczycy w cenie wizyty, a ponoć większość robi tak, że płacisz osobo za usg i potem kolejny raz za wizytę.

15dc kochana,miałam dziwny skok w 9dc ale już temperatura opadła-na szczęście,mam nadzieję że owulacja będzie jeszcze w tym cyklu,póki co nie wiem kiedy będzie,szyjka jest jak przed owulacją,śluz hmm muszę się zastanowić :-) temperatura obecnie również.
A teraz mykam spać bo już po 1 :szok:

No naprawde u mnie bliżej niż dalej jeszcze trochę i będę miała syncia w ramionach :D

Dzieki za kciuki, no pomodlcie się za szybki i łatwy poród ;p haha ;))!!

Kasoku- jak się boisz to lepiej nie baraszkuj a wspomnij na wizycie o tym- ale fajnie ze cyc rośnie ja niby w mój stary stanik się nie mieszcze ale różnicy w cycu nie widze... Hmm dziwne ;)

Anabelka- oby jeszcze tempka skoczyła i była owulka

Karola- widziałam twoj test owu i szczerze jeszcze nigdy nie widziałam takiego "chamskiego pozytywa" :D hih

3 mam kciuki za powodzenie staraczek :* dobranoc, :)

dziendobry ;-)
witam i o zdrowie pytam:-p

Kasoku - oby szybko przeszlo! mnie meczylo do 15 tyg:zawstydzona/y: wiem jak Ci musi byc ciezko..ale masz dobrze ze Matyska na 3 tyg idzie do tesciowej:tak: to jakby nie bylo luksus:tak: wypoczywaj wtedy

Anabelko - kciuki za szybka owulke:tak:

Karola - kciuki mam mocno zacisniete kochana bo ten cykl wydaje sie byc wzorowym:-D

Kamilko - no to teraz oficjalnie Gratuluje corci!!!!!

Emalio - Sloneczko!! absolutnie nie ma mowy o zadnym poddawaniu sie! :tak: uda sie, ja mocno w to wierze.. juz niedlugo:-D Akuku tez mowilam, ze zaciazy zaraz po mnie, obiecalam jej to :-D i co? TADAAAAM :-D

Miciurko - wow.. 6 tyg zostalo:szok::-D jak to zlecialo??? kiedy??? super ze juz prawie gotowa i nie zapomnij sie pochwalic wozeczkiem jak juz go dostaniesz!!!

a co u nas? ja rosne i rosne i wcale nie na wiosne:sorry: apetycik dopisuje:-p
zastanawialismy sie dlugo gdzie tu by wybyc na czas urlopu - zwlaszcza ze mamy go tak rozsianego po calym sierpniu osobno bo trzeba jakos sie dzielic opieka nad dziecmi:confused2:
wiadomo caaaaly sierpien wakacje.. a my pracujemy na cale etaty
w koncu mamy tak ze od 3 sierpnia do 8 jestesmy wszyscy razem
padaly pomysly - namiot (kurcze nei widzi mi sie w ciazy...:sorry:)
caravan - nie moglam nic znalezc
no wakacje zagraniczne odpadaja bo kasa no i Olivcia nie ma paszportu:sorry:
wiec... wykupilam nam wypad do Legolandu:-D
jedziemy we wtorek rano, caly dzien w Legolandzie, zostajemy na noc w hotelu i znowu caly dzien w Legolandzie..
bardzo bardzo sie podekscytowalam bo mysle ze dzieciaki sa wlasnie w idealnym wieku na Legoland:-D:-D
a atrakcji jest tyle ze jeden dzien to za malo:tak: siedzialam wczoraj i tak sie cieszylam do samej siebie...

ciesze sie ze chociaz w ciazy jestem to zapewnie cos dzieciom w wakacje:tak:

w przyszlym roku juz postanowilismy ze wybywamy ze znajomymi do Hiszpanii... oni wrocili tydzien temu i znalezli super miejscowke i wracamy w to samo miejsce..
trzeba kozystac zwlaszcza ze Mala bedzie za darmo:-p a jeszcze bedzie w takim wieku (6 miesiecy) ze nie trzeba latac za dzieckiem itd, a starszaki beda na tyle duze ze skorzystaja ze wszystkiego:-D

ta Polska schodzi na ostatni plan:shocked2::cool2:

Karola - Coventry - jedz jedz jedz !!!!!!!! 40 min ode mnie:-D:-D:-D zreszta mozemy sie spotkac w Coventry - a co!!:-D

zycze przemilego piatku i cudownego weekendu!

ja musze cos wymyslec bo maz mi jedzie na fuszke na caly weekend i zabiera samochod:sorry:

No jej dziewczyny

Tili dziekuje!!!

A wlasnie wczoraj nie udalo mi sie do was dotrzec dlatego dzis wam napisze ze wiem juz napewno ze moja kruszynka jest na 100? Dziewczynka!!!! Wszystko jest dobrze wazy juz 572g idealnie miesci sie w siatce centylowej:) jestesmy z mezem i synkiem przeszczesliwi. Adas dumny ze bedzie mial siostre;)

Pozdrawiam Was wszystkie:*

tili ech, co z tego, że wykres wzorcowy, owulacja wzorowa w 15 dc jak wszyscy mnie dobijają tą moja tarczycą :-( :-(

bo tsh mam za wysokie i na bank w ciążę nie zajdę a jak by się nawet udało to jest duże prawdopodobieństwo, że poronię :-:)-:)-(

bez sensu to wszystko, wszyscy pytają dlaczego nie jestem na lekach, no ale skąd kurde mam wziąć te leki jak nigdy nie byłam u endo, dopiero czekam na wizytę, a głupi Gin nawet mi nie zasugerował, że mam iść do endo. Sama sobie zleciłam powtórzenie tsh, sama drążę temat tarczycy od miesiąca, czytam co się da i gdzie się da. Gdyby Gin już w październiku zasugerował, że coś jest nie halo to już dawno bym była pod opieką endo, ale skąd ja miałam wiedzieć jak ja w życiu nie miałam żadnych sugestii od jakichkolwiek lekarzy by zbadać tarczycę :no:

dobra, duuuupa, czasu się już nie cofnie... :wściekła/y:

głupia sytuacja, tak czekałam na ten cykl wspomagany ziołami, czekałam na owulację, na skok a teraz prawie modlę się bym jednak nie była w ciąży bo nie chcę poronić przez to głupie tsh :-( :-( :-(

tili oj bardzo chciałabym jechać do Cov, barrrrrrdzo! i bardzo chciałabym się z Tobą spotkać i jeszcze odwiedzić akuku :tak: i najlepiej jeszcze skoczyć do miciurki by zdążyć jej cyknąć sesję ciążową zanim się rozpakuje :tak:

namawiam M. na to ale on pracuje tylko 2-3 dni w tygodniu (to i tak lepiej bo przez ostatnie 2-3 miesiące wcale nie pracował) więc zarabia śmieszne pieniądze a teraz bardzo dużo kasy idzie na moich lekarzy (moje leczenie powypadkowe) i dojazdy do nich. 22.07 jadę do jakiegoś laryngologa do Łodzi (oczywiście prywatnie bo inaczej to się czeka pół roku), a potem najprawdopodobniej do Warszawy do kliniki laryngologicznej w Kajetanach.

teraz to by nam się przydała wygrana w totka bo inaczej to poważne będziemy musieli zacisnąć pasa by starczyło do 1-szego. :zawstydzona/y:

kamilka ja już wczoraj na FB widziałam tą super wiadomość!!!!! gratulacje!!!!! :-)

reklama
witajcie kochane, dzisiaj od 6 na nogach już zaliczyliśmy Urzad Wojewodzki, wydzial paszportowy, dzisiaj wywoze Matyske do mamy, trochę mi smutno, ale niech dziecko ma cos z wakacji, a nie tylko z humorzasta matka siedzieć, co za przyjemność.

Dzisiaj miałam cudowny sen, nawet nie chciałam się obudzić, bylam mloda i piekna z pięknym domem i super autem przed domem, mnóstwo fajnych kawalerow się wokół mnie krecilo i ogolnie sen marzenie, nawet jak się w nocy przebyudzilam i zasnelam był ciag dalszy :tak:no wiec wyrównanie było.

kamilko
gratuluje córci ja tez sobie po ciiichu kibicuje córeczki.

Do góry