reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

heyy laseczki no to ja ciąg dalszy dupa w górze i wykorzystuje na maxa że moge sobie poleżeć nic nie robić ochh stan idealny choć nie dla mnie bo ja zawsze cos musze porobić no ale zdrowie Franka najważniejsze niech siedzi tam w brzuchu i nie wychodzi jeszcze mu troszke zostało :)

Kasolku
ja to powinnam Ci wielgachnego kopa zasadzić a na mnie bedzie mówić że ja niegrzeczna jestem <nonono> no chyba że chcesz by nas razem do szpitala posadzili to koś dalej ten twoj garden :-p:-p:-p

Anabelko trzymam kciukasy za jajolek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tili super pomysł przyjanmniej bedziesz je miałam w " z głowy" heheeh

Miciur-ka super fura

Akuku wiem coś o tym choć zaczynam sie przyzwyczajać do hałasu ale i tak sie nie da poza tym ja mam bydle w domu (psa) wiec ta jak szczeknie to umarłego z grobu by wyciągnęła

Musze sie przyznać że ostatnio na zakupkach byłam pokupowałam troszke śpioszków ojjjjjjjjjjj jakie to słodziutkie malutkie i wogóle cudniaste że teraz dostałam chopla na punkcie kupowania Frankowi ciuszków co pójde do sklepu to cos zawsze przywioze heh choć od mojej bratowej mam dostać paczuszek ale wiecie jak to jest trzeba cos od siebie kupić :) i jaka radocha
Bryki jeszcze nie mam dopiero bede sie rozglądac za nim ale w głowie juz mam jaki chce choć jestem od roku zakochana w
WÓZEK CHICCO I-MOVE BROWN 3W1 2012 RATY!!!! (3349415654) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale mój G powiedział że jestem nienormalna by tyle kasy wydac na wózek :-:)-:)-( wiec musze sie obejść smakiem i wybrać inny także jestem na etapie oglądania :)
dobra pożaliłam sie i wogóle wiec zmykam powrotem do łożka

reklama
limonka no wózek zarąbisty!!!!! ale ta cena :zawstydzona/y:

no chyba, że na raty jakieś 0% ale to i tak kupa kasy... :eek:

akuku ja też czasami mam takiego nerwa, że wszystko, nawet najdrobniejsza pierdoła doprowadza mnie do szału, a tym bardziej się nie dziwie Tobie, bo wiadomo hormony też robią swoje...

Karola wiemmm:eek::eek::eek: kurcze ale jestem zakochana :-D:-D teraz znalazłam za 2.500 ale i tak mi nie pozwoli go kupić wiec musze sie obejść smakiem :crazy:

Limonka no drogi wozek :p ja tylko dodam od siebie ze dobrze jest jaj wozek ma wieksze kolka bo inaczej maluch bedzie sia trzasl przy najmniejszej nierownosci :p

Karola, limonka no szlau dostalam ake w tej ciazy potrafie sie opanowac i nie robic jazdy o byle co... Choc szczerze mialam wczoraj ochote wykopac mame z pokoju... Ja spie a ona cmoka..no szlak mjie trafil jak mnie cos takiego obudzilo :/:/
Ale zatyczki do uszu wzielam siku zrobilam i juz spalam do 7 jakos.
Nawet mamie nic nie mowilam bo ona nie zrozumie, powie ze przesadzam, delikatna itd a nie chce sie klo,ic i denerwowac.

Brzuch mi rosnie z dnai na dzien , masakra jakas juz wiem ze na wakacje musze sobie jakies ciuchy kupic, ktore uzyje cake dwa tyg. Bo przeciez tutaj nigdy nie jest na tyle cieplo by ubrac krotkie spodenki ehh.

A jaki Agatka dzis sen miala ?
Ze bylam na usg babeczka zmierzyla bombelka i zapytala czy chce znac plec, no oczywiscie no wiec mowi ze chlopczyk :p a ja do niej ze juz trzeci hahaha.
Wydrukowala mi zdjec 6 za ktore zaplacilam 10f :p hehe
I do domu szlam z placzem ale sama w snie sie zastanawialam czy ja placze z radosci ze maluch zdrowy (bo przepukliny pepowinowej brak) czy z zalu ze chlopak trzeci hahaha

No niby mi obojetne ale sni mi sie po nocach. Za 10 dni usg na ktorym i tak plci sie nie dowiem a ja juz spac po nocach nie moge hehe.

Jak bedziemy w pl to sobie zrobi usg i wtedy mam nadzieje lekarz mi juz powie co i jak to przynajmniej sie nastawie.
Mowie sobie ze na pewno chlopak ale jak chodze po sklepie to sukienki ogladam :p hahaha
No masakra jakas, jak widze dzieci to same dziewczynki slodziutkie..a ja chyba zaadoptuje dziewuszke za jakies 20 lat hahaha :p no chhba ze mi syn wnuczke strzeli :p hehe

Kurcze już nie wiem co tu pisać dziewczyny,Wy w ciąży ja nie...

limonka mi jakoś nie podchodzą takie wózki,ale te rączki w nim dla dziecka są super :-) ostatnio widzieliśmy wózek który wyglądał jak krzesło na kółkach,mamuśka dumnie szła i dziecko prawie by wylądowało na ziemi bo zjeżdżała z chodnika a wózek zero stabilności i jej się przechylił w bok

ten mi się bardziej podoba :-)
WÓZEK QUINNY MOODD 3w1+MAXI-COSI CABRIO FIX PROMO (3345950658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Anabelko mam nadzieje ze szybciutko uda Ci sie zajsc :-)
Wozek bardzo mi sie podoba, ale drogi hehe :p

Wlasnie zjedlismy obiad i zaraz spacer numer dwa ;-)
Wlasnie cos zaczelo mnie kluc w podbrzuszu a nawet nizej ehh.

Milego dnia.

auuuuuć coś mi wlazło w szyję i nie mogę ruszać głową :no:

nie wiem czy mnie przewiało, czy mam jakieś zapalenie mięśnia, normalnie boli jak cholera!!! :shocked2:

poza tym to jakiś lipny ten mój wykres w tym cyklu, w poprzednim owulacyjnym cyklu w 5 dpo miałam tempkę 36,9 a teraz marne 36,7 :sorry:

Ostatnia edycja:
kurde a ja się pocę i pocę :szok: uroki mieszkania na poddaszu,za chwilę idę pod prysznic ochłodzić się :-)

karola u mnie był skok ale na szczęście temperatura opadła bo to owulacja nie była,teraz znowu mam temperaturę podstawową :-)

54cfvn.jpg

ale wiesz,ważne że utrzymuje się powyżej tych 0,2 stopnia

reklama
Hej i znowu przegielam, najadlam sie barszczu i buraczków kwaśnych ,wieczorem kielbaske z grilla z pikantnym ketchupem heinza i bol wpustu meczy mnie od 2 h. Nic nie mogę wziąć, co by mi pomoglo, a bol rozrywający klate piersiowa, siedzimy jeszcze w górach u rodzicow, jest 10 letnia córka brata i Matyska ma sie z kim bawic. Wieczorami doskwiera glos na muzyka ,bo to miejsce urlopiwe i dyskoteki graja kolo jeziora zywieckiego, a to sie niesie, wiec czuje sie jak na prawdziwych wakacjach w kurorcie.
Anabelko wózek ladny, ale to kilka z przodu za Male, tez jest wózek niestabilny, ja 5 lat temu kupilam tez trojkolowca z kolami duzymi ( wszystkie trzy) ,a tez sie chwial, wiec tu nie ma mądrych, a ceny powalają.

Do góry