reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kamilka gratuluje coreczki :-) ja tez chce hehe

Karola nie stresuuj sie tak bo wcale nie jest powiedziane ze poronisz :/:/

Tilli woow legoland.
Ja wlasnie ogladam parki zabaw i sie zastanawiamy czy gdzies mie zachaczyc w drodze na wakacje.

Ide sje szykowac i z dziecmi na rowerki

Milegodnia

Ostatnia edycja:
reklama
No juz wam mogę furke naszą pokazać bo dostałam fotki z opisem od siostry ;)

Tili- dzieciaki maja super wiek jak na legoland, swietny pomysł w ogole! :)

Anabelka- to trzymam kciuki za twoj lewy jajnik ;p, ;))

Kamilka- gratuluję córci!! :D

Dziś bylam na lekcji karmienia piersią po tym szkole rodzenia, fajnie było położna sama była w ciąży hyhy :), i gadali o p. Bolowych i rozwarciu itd - jeny toż to zaraz!

Miciurka no zaraz zaraz :p a co Ty cale zycie w ciazy chcesz chodzic ?? Hehe

Anabelko trzyamm kciuki za lewy jajnik w taki razie :-)

Miciurko - kolory wozia takie same jak mojego:szok::-D:-D wygladaja identylo lol
wiec powiem bez ogrodek - sliiiiczzzzny :D:D:D:D:D

Anabelko - wow - ja nigdy nie poznawalam owu po bolu jajnika:sorry: oby cos sie dzialo

Karola - no cooo ty! ja nawet nie badalam tsh:zawstydzona/y: w ogole zadnych badan nie robilam...
nie mozesz sie bac i nie mozesz tez przesadzac ze wczytywaniem sie we wszystko co zwiazane z tarczyca
a przede wszystkim ZABRANIAM CZARNOWIDZTWA!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

jakie poronienie co???? kobieto - kopniak w tylek - bam!!!

wyluzuj i czekaj:-D i jeszcze sie zdziwisz:-p

No to sie najadlam strachu, dzisiaj poodkurzalam dom i zaczelam pakować Mati do wyjazdu, poszlam do wc a na majtkach ciemna kawa z mlekiem, ale Malo, wiec pojechalam do gin. Mowie jebnietej rejestratorce spokojnie, ze plamie i nie bylam umowiona ,ale chcialabym żeby mnie gin zobaczyl, ta poszla do mojego gina ten wylatuje i miwi do mnie ,ze szybko do szpitala, mu sie zrobilo slabo, ta rejestratorka powiedziala gin.xe ja krwawię mocno, boze co za baba, sprostowalam to, zrobil mi usg, maluszek rosnie teraz wg usg mam 9 tc dostalam duphaston i do domu poleżeć, ale czujecie jak baba wystraszyla gina, mnie i reszte swiata, a bóg mu swiadkiem,ze z moich ust nie padlo krwawienie.
Miciurko ladny pojazd, żywe kolory, ja mam trojkolowca chicco po matysce kremowo granatowy, do tego fotelik i spacerowka rzecz jasna.

Miciurko - kolory wozia takie same jak mojego:szok::-D:-D wygladaja identylo lol
wiec powiem bez ogrodek - sliiiiczzzzny :D:D:D:D:D

Anabelko - wow - ja nigdy nie poznawalam owu po bolu jajnika:sorry: oby cos sie dzialo

Karola - no cooo ty! ja nawet nie badalam tsh:zawstydzona/y: w ogole zadnych badan nie robilam...
nie mozesz sie bac i nie mozesz tez przesadzac ze wczytywaniem sie we wszystko co zwiazane z tarczyca
a przede wszystkim ZABRANIAM CZARNOWIDZTWA!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

jakie poronienie co???? kobieto - kopniak w tylek - bam!!!

no kurde sama nie wiem jak ja to czuję ale po bólu wiem kiedy będzie owulacja,ostatnio nawet czułam gdy było w trakcie i myślałam że następnego dnia skoczy temperatura i faktycznie tak było,przez tyle miesięcy znowu nabywam wprawy i zaczynam rozumieć wszystko na nowo,jeszcze Cię zaskoczę,śluz znowu mi się zmienił na taki jak przed owulacją,jeszcze nie płodny ale jak na moje oko coś z tego będzie hehe :-) może znowu intuicja mnie nie zawiedzie

karola ja zaszłam przy tsh 2,40 teraz mam 2,37

Kasoku co za baba !
Dobrze ze maluszek rosnie :-) czasami taka kawa z mlekiem sie zdarza, ale pewnie jak mozna to lepiej sprawdzic :-) :-)
9 tydzien juz !! wow!!!
Ja dzis zaczynam 13.

tili trzymam Cię za słowo! :-D

anabelka kciuki za lewy jajnik i za owulkę!!!

miciurka fajna bryka!

kasoku ufff no to całe szczęście, że to plamienie to nic groźnego, to się Gin zestresował!

sorry, że tak lakonicznie odpisałam ale nawet się nie wczytałam dokładnie :zawstydzona/y:

padnięta jestem, nawet nie mam siły pozmywać, idę spać, buziaki! xxx

reklama
Jestem tak zme cz ona ze usnac nie moge :/:/

a ze zawsze z mama cos ogladamy (m oglada z reguly filmy ktorych ja nie lubie) wieczorem to mama siedzi cos oglada a ja uspiam...ale dzis mam jakas nerwice normalnie, zreszta juz od kilku dni mnie trzyma...
I jak slysze jak mama cos cmoka (bo je po nocach) a ja juz zasypiam to mnie szlak trafia :/:/
No i jeszcze ma tego elektrycznego papierosa i jak go pyka to juz wogle eksplozja... Ahh ale juz nic nie mowie bo 26 sierpnia jedzie do pl.
Wsadzilam sobie zatuczki do uszu wiec juz nie slysze...

Ale kurde od 18 oczy mi sie zamykaja, a ja zmiast spac to soe wku..rwiam.
Masakra normalnie :-(

Sorki ,musialam sie wygadac.
Powiedzialam tylko m zeby jak przyjdzie do lozka obudzil mnie zebym zatyczki wyjela. No jak moglam zawsze spac przy kazdym halasie to teraz zmeczona jestem, ale kazdy dzwiek mnie denerwuje ahh..

Ostatnia edycja:
Do góry