reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko - kolejny dlugi cykl:baffled: ehhh a robisz codziennie testy owu?

Miciurko - wow!! to juz tuz tuz.. super, ze przygotowana jestes:tak:
moze wymienimy sie numerami? mialabys kogo poinformowac :D bo tak to nawet nie bedziemy wiedzialy ze na porodowce jestes ;)

reklama
H
Ja na sekunde

Zyje..komary mnie prawie zywcem zjadly...

Dzieci w kropki ehh

Rano Alex przez sen skoczyl mi na brzuch ..ja tez spalam...mam nadziejee ze nic zlego sie nie stalo.

Rano bylismy w monako teraz jestem w cannes. Woda supeer cieplutka i upaly takie ze tylko plaza ..hehehe

Dobra zmykam spac bo jutro pewnie sloncew

Tili- jasne nie ma problemu,możemy się wymienić numerami - wysle ci na priv moj nr tel i jak coś to będziesz wiedziala jak tam u nas ;)

Akuku- ale ci kobieto zazdroszcze, takich wakacji, ja "gnije" u siebie i czekam jak na szpilkach z torbami do szpitala - super holiday ;)) hyh

u Nas też upały :-)

dziewczyny ale jestem zła,wczoraj test owulacyjny negatywny,dzisiaj skok,z du...py chyba bo niby z prawego owulacja ?:-D starań nie było,dzisiaj wieczorem będzie za późno wrrr jeszcze tego mi brakowało i tak chodzę wściekła to jeszcze to

Anabelka- nie koniecznie! Nie wiem czy slyszalas o metodzie O+12 , i to na dziewczynke ;)), ja bym sie i tak starala wg tej metody a nóż widelec zaskoczysz :)) !

Hej kochane, miciurko oj ty juz na finiszu, trzymam kciuki za latwy i szybki i wracaj do nas i cykaj fotki maluszka, tili a ty od razu nam napisz jak miciutka urodzi,

A ja w Żywcu, upal po byku dzisiaj dzien na festynie miniony, troszke dokucza mi podbrzusze i zgagi.
Akuku wypoczywaj i sie mie spiecz.

Krowkonordo, emalio, karola, die i inne dziewczyny dajcie znac!;! Co was tak wywiało nie wspominajac o mamolince, chyba juz urodzila, co????

Anabelka- nie koniecznie! Nie wiem czy slyszalas o metodzie O+12 , i to na dziewczynke ;)), ja bym sie i tak starala wg tej metody a nóż widelec zaskoczysz :)) !

co ? :confused: nie słyszałam,ale dzisiaj temperatura znowu w górę,może to ten LUF,bo nie czuję się jak po owulacji,zero apetytu,cyce totalnie nic...a tak co cykl z lewego jajnika bolały mnie odrazu po skoku,no ale we wtorek mam usg więc może będzie coś wiadomo czy ta owulacja była czy nie

Hej ja na sekundke znowu.
Auto nam sie zepsulo..
W poniedzialek dopiero damy do naprawy...a wczorau sie zepsul na autostradzie
Tu wszystko w weekendy pozamykane.
Jechac nie mozemy klimy wlaczyc nie mozemy nawet swiatelka tez..ehh
Mam nadzieje ze beda mieli jutro czesc bo jak nie to pewnie we wtorek naprawia.
Ahh co za pech. Na szczescie do plazy mamy 10 minut na piechote... sklep mamy pod nosem I internet jest.
Trzymajcie kciuki bysmy sie nie podusili w tym goracu I by nas komary nie zjadly

Nie czytam was bo nie mam jak.
Buziaki

reklama
hej wracam od lekarza, bolał mnie brzuch, bolał pare dni az się wystraszyłam i pojechałam na ostry a tam gin zrobil usg chala bogu z dzidzi nic się nie dzieje a ja dostałam nospe, no i chlopiec będzie.

Do góry