Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej dziewczyny
Tilusia odpoczywaj kobiito bo zdrowie Twoje i dziecka najwazniejsze :* Wszystko bedzie dobrze
Akuku każda z nas marzy o parce, kazda z nas chcialaby miec core( tak mi sie wydaje) i rozumiem Twoje rozczarowanie....ale trzeba sie cieszyc ze zdrowy :* a pamietasz jak mowilas ze nie musi byc cora bylebys w ciaze zaszla?hhee ja pamietam
Dziewczyny mam problem , bo moj lekarz mi powiedzial ze moge sie starac, nie bylam na kontrolnym usg bo moj lekarz na urlopie,mysle wybrac sie do innego lekarza w celu sprawdzenia tylko czy wszystko tam ok w srodku...a moj problm jest taki z cholernie boje sie kolejnej ciazy ;( i sobie z tym nie radze....chce sie starac ,ale po prostu mi caly czas sie przypomina przez co przeszlam i czasem sie zastanawiam czy nie zrezygnowac ze starana co bedzie jesli znow sie nie uda? co jesli znowu poronie ;(? maasaaakra

Hej, no to 5 km spacer dal mi w dupe i od rana nie umiem sobie poradzić ze skurczona macica, mam maly kamien w brzuchu super, nospa, scopolan wzięty i nic...
dziewczyny wszystkie macie racie... bo bac sie zawsze bede bałaale jak nie sprobuje to się nie przekonam ..... u mnie powodem poronien mial byc niski progesteron .... dzisiaj usiadlam na internecie i zaczelam czytac i szukac i chcialam wam przedstawic moja teze ktora mnie uspokoila ....
1 ciaza- byl poblem z zajsciem w ciaze , okazalo sie ze mam zbyt wysoki poziom prolaktyny , dostalam bromergon na zbicie jego , biorac te tabletki na zbicie prolaktyny zbija sie rowniez progesteron ;/ tak wyczytalam , a co za tym idzie udało mi sie zajsc w ciaze biorac bromergon , ok, ale moja dzidzia zatrzymala sie w jajowodzie ... i tutaj zaczelam sie zastanawiac dlaczego ? i doszlam do wniosku " progesteron jest odpowiedzialny za zagniezdzenie sie komorki ciązowej w macicy " czyli wnioskuje z tego ze jesli poziom pogesteronu był niski , mogl spowodowac to ze komorka zaplodniona nie dotarla do macicy? To mnie martwi ,ale wyjasnialo by to ciaze pozamaciczna...
2 ciaza- rowniez z bromergonem , skurcze - na ktore lekarza nie zareagowali, bole brzucha;/ i wyczytalam ze w ciazy gdy na poczaku wystepuje tak silne skurcze i bol brzuch jest objawem niskiego progesteronu ....a moze wystarczylo dac duphaston i byloby dobrze....
i dzisiaj od rana czytalam czytalam i stwierdzilam ze tak naprawde moglo byc dobrze .... i ze to moze jest przyczyna?

trudno, nie stresuj się, byle by był zdrowy bo to jest najważniejsze! a może jeszcze jest cień nadziei, że lekarz się pomylił? ;-)