anabelko mój gin jest dobry w te klocki, ale niestety u niego trzeba placic to jest ten nieprzyjemny aspekt, ale podobno bardzo dużo kobietom pomogl, tak mi się tez niestety wydaje,ze lekarze na nfz gowno maja i odwalaja fuszerke, obym się mylila, bo sama pochodze z rodzinhy lekarskiej i smutno mi się robi jak takie cos pisze, ale przekonałam się już wiele razy,ze jak nie zapłacisz to ...sami wiecie.
reklama
emalia82
Fanka BB :)
witajcie laseczki.
Zrobiłam dzisiaj tą prolaktynę i ATPO. Zobaczymy co wyjdzie. Wyniki będą wieczorem w sklepie na mnie czekać
ma się te znajomości , ha ha
A co powinnam zrobić po owu prócz progesteronu? Myślę o tym testosteronie, bo nie mam go w swojej kolekcji.
Zrobiłam dzisiaj tą prolaktynę i ATPO. Zobaczymy co wyjdzie. Wyniki będą wieczorem w sklepie na mnie czekać
A co powinnam zrobić po owu prócz progesteronu? Myślę o tym testosteronie, bo nie mam go w swojej kolekcji.
helo
jestem wlasnie po usg
no i Mala ma sie swietnie, slicznie rosnie i wszystko cacy...
ale...
niestety mam lozysko przodujace :/
bede miec dodatkowe usg w 32 tyg i jesli dalej bedzie przodujace to dalej w 36 tyg usg i bede miala przymusowa cesarke ...
w razie krwawienia mam sie natychmiast stawic w szpitalu i wtedy cesarka bedzie przesunieta na 36 tydzien ciazy..
ehhh mam nadzieje ze lozysko bedzie grzeczne i sie jeszcze podniesie
na razie mam sie oszczedzac..
no i Mala ma sie swietnie, slicznie rosnie i wszystko cacy...
ale...
niestety mam lozysko przodujace :/
bede miec dodatkowe usg w 32 tyg i jesli dalej bedzie przodujace to dalej w 36 tyg usg i bede miala przymusowa cesarke ...
w razie krwawienia mam sie natychmiast stawic w szpitalu i wtedy cesarka bedzie przesunieta na 36 tydzien ciazy..
ehhh mam nadzieje ze lozysko bedzie grzeczne i sie jeszcze podniesie
na razie mam sie oszczedzac..
tili ja tez w 22 tc miałam przodujące lozysko z Matyska a w 33 tc już było ok. W sumie cesarka to nie problem, przynajmniej się nie namęczysz i dzidzi bezpiecznie się urodzi, nigdy bym od tak się nie zdecydowala na cc, ale jakby zycie za mnie zadecydowalo, chyba nie bylabym tym faktem bardzo zasmucona.
emalia82
Mam wyniki.Prolaktyna 17 ( chyba ok) ale martwi mnie ATpo bo jest podwyższone 37,75 (do 35 norma). Do dziewczyn z problemami tarczycowymi : co ma dalej robić??? Czy w ogóle jest szansa ,że zajdę?
anabelka
to może będzie przyczyna poronień...
kasoku ile on bierze za wizytę i gdzie ? ja mogę pochwalić moją gin,ale mam do niej ponad 20km a usg ma w innym gabinecie,na ogół idę z moim i nie ma mi kto Kubusia przypilnować gdy idę do niej prywatnie,w ramach NFZ jest z nim położna a w prywatnym jej nie ma.Leczy tak samo w ramach NFZ jak prywatnie,ale ona nic nie zrobi dopóki nie będzie roku starań...w ciąży dbała o mnie bardzo,ale kurde no nerwica mnie złapie do tego czasu.Już chodzę albo smutna albo wkur wiona na cały świat.
kasoku ile on bierze za wizytę i gdzie ? ja mogę pochwalić moją gin,ale mam do niej ponad 20km a usg ma w innym gabinecie,na ogół idę z moim i nie ma mi kto Kubusia przypilnować gdy idę do niej prywatnie,w ramach NFZ jest z nim położna a w prywatnym jej nie ma.Leczy tak samo w ramach NFZ jak prywatnie,ale ona nic nie zrobi dopóki nie będzie roku starań...w ciąży dbała o mnie bardzo,ale kurde no nerwica mnie złapie do tego czasu.Już chodzę albo smutna albo wkur wiona na cały świat.
Ostatnia edycja:
Anabelko no tani nie jest no bo bierze 200 zl ,ale mi pomogl po 2 miesiacach od rozpoznania zaszlam, przyjmuje w Katowicach Piotrowicach w Centrum Zdrowia Kobiety, wygooglaj sobie nazywa sie rafal stojko.
reklama