reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Karola pogmatwany , mialam na myśli , że wlasnie byl ladny ,ale testy nic nie wykazaly... a ja chcialam zeby piekny cykl = II kreski ;D a tu wykres fajny a kresek brak dlatego go nazwałam pogmatwanym :p:p

A czy ja mowilam wam ze moje dziecie dzisiaj na usg pilo wody plodowe ??
Widok przeslodki jak tak otwieral buziolka i polykal hehe.

spragnione hehe :-) ja to widziałam na usg w 6mcu :-) no i gimnastykę robił bo nogami wędrował wszędzie,rozkraczył się jak żaba :-)

ale Wam te tygodnie lecą... :-(

U Nas znowu zbliżają się upały :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny, smerfiku myslalam o tobie i tu masz pojawilas się :tak:no to trzymam kciuki za cykl,

a mi mdlosci zelzaly i to bardzo, ale niestety mam rozwolnienia nie spowodowane zatruciem, wczoraj zjadłam fasolke szparagowa taka miałam ochote, na obias miałam ponadyto rosol i gulasz wolowy z młodymi ziemniaczkami, od bardzo dawna bylam w stanie zrobić cos do jedzenia, po południu kupiłam sobie loda magnum jeju ale miałam ochote, no i wybraliśmy się do zabrza, już po drodze czułam,ze zbliza się tzw "sraczka", boze ledwo dojechaliśmy do mojego m wujka, a potem jeszcze wstapilismy do znajomych i w rezultacie po 23 byliśmy w domu. Dzisiaj mam gina i usg, trzymajcie za mnie, tak się boje,zeby wszystko było tam ok, tzn żeby miał raczki i nozki.
Zycze miłego dnia.

ps nic po mnie nie widać, brzuch po wypróżnieniu wklesl trochę piersi urosły o rozmiar i tyle, z Matyska jak bylam w ciąży już było widać w 10 tc oj było widać a tu????:confused:co jest?

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam kryzys...

normalnie mam już dosyć... prawie 11 miesięcy było ok, "nie udało się? trudno, może następnym razem" takie miałam nastawienie do tej pory ale teraz normalnie chyba moja granica nadziei i wiary w to, że przecież na pewno się uda w końcu została przekroczona...

nie mam już nadziei... mam dosyć wszystkiego, mierzenia temperatury, robienia testów, obserwacji, wkurza mnie widok kobiet w ciąży, zaraz narasta we mnie złość i pytanie, dlaczego im się udało a mnie nie? wkurzają mnie te cykle pojechane, to nie jest kurde normalne by czekać na każdą następną owulację aż 2 miesiące!!!

nie mam ochoty robić tego HSG, mam dosyć łażenia po lekarzach, wydawania kasy a i tak o kant duupy to wszystko potłuc można, za tą kasę mogłabym jechać na full wypas egzotyczne wakacje i przynajmniej coś bym miała od życia, a tak to co, kasy nie mam i efektów też żadnych nie ma.

mam ochotę skasować konto na forum i definitywnie odciąć się od wszystkiego co ma związek ze staraniami się, dzieckiem i ciążą.

Karola HSG powinnas zrobić, bo może tu tkwi problem i nawet jakbys miała mega super cykle z niedrożnymi jajowodami nie zajdzisz :no: ja na twoim miejscu przestałabym codziennie mierzyc ,sprawdzać szyjke , czyli wciskać tam paluchy, zastanawiać się i prowadzic wykresy na dwóch stronkach, może na jeden gora dwa cykle daj spokoj z wykresami, ja w marcu jak bawiłam się w ovufriend myslalam,ze zfiksuje i cykl był do dupy, potem powiedziałam sobie dość i nie mierzyłam nie sprawdzałam, a z ta twoja owulacja co drugi miesiąc, zmien gina, bo wszystko logicznie da się naprawić i sa na tym swiecie lekarze, którzy wiedza dlaczego tak się dzieje. Trzymam za ciebie kciuki, ja miałam w ciągu tych 11 miesięcy bardzo dużo takich zalaman jeszcze do tego moja cancerofobie i rak i smierc teściowej, do dupy nasienie meza i jakos wyszłam na prosta, tobie tez się w końcu uda :tak:.

reklama
HEYY laseczki oo dzisiaj o dziwo pierwsza noc przespana bez budzenia sie co chwile moze espumisan wreszcie zadziałał bo żadnych bolesci nie miałam. Lenia mam straszniego nic mi sie nie chce :-( a tu prańsko czeka aż wyje do mnie żebym je do pralki wrzuciła a ja nie mam weny na nic. całe dnie bym tylko leżała

Karola przykro mi starsznie bo cykl wyglądał super a @ przyszła?? bo jesli nie to moze jest jeszcze nadzieja. Poza tym chyba chyba dobrze Ci zrobi by wrzucic to wszystko i nie mysleć (choć wiem że sie nie da) ale człowiek im chce bardziej tym bardziej nie wychodzi

Do góry