Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja już po wizycie u endo. Zrobiła mi usg tarczycy, tarczyca nie jest powiększona, guzków żadnych nie ma. Aczkolwiek podejrzenie niedoczynności tarczycy jest. Dostałam Letrox 50. Przez pierwsze 6 dni mam brać 0,5 tabletki a potem na zmianę, raz jedną, raz pół. Po 3 miesiącach mam zrobić badania: TSH, aTPO i aTG. Jeśli zajdę w ciążę wcześniej to mam natychmiast do niej dzwonić, powiedzieć w którym tygodniu ciąży jestem i zwiększymy dawkę.
Hej ja tez sie witam i melduje ze za 2 godz. mam usg.
Ide sie szykowac, bo nie wiem czy sie wyrobie![]()
Postaram sie zdac relacje. Tylko nie wiem czy przed wykazdem mi sie uda, jak nie to postaram sie w drodze
Milego dnia.
:-)
Hej ja na sekunde.
Maluch nie chcisl sie ulozyc zeby zbadac jego karczek i nosek .
Jesli chodzi o plec to raz widzialam dzwonki a raz bulkebabka nie chciala mowic wiec nic nie wiem hehe
Maluch ma 7,5 cm i ogolnie wszystko ok, przepoukliny nie widzialam, ale nie pyatalam. Bede w pl to ide na usg zeby sprawdzil gin ten karczek![]()
Usg trwalo dlugo i ti dwa razy bo mialam chwile.pochodzic zeby sie maluch obrucil... Uparty.
Ale kopal i nawet widzialam jak wody pkodowe pil ;-)
A zta bulka to autentyk i ja i m widzielismy bule i kreske po srodku... A za pierwszym razem jak babka tak przelatywala to obydwoje widzielismy siusiora... Ale ona mowila ze to pepowina.
Ahh nie wazne. Ja nastawiam sie na chlopca , byle by zdrowe bylo. Milego dbia papa
karola dlaczego cyklu nie liczysz od 15 tylko od 16 ?
a wczoraj miałam tylko plamienie i to lekkie, wieczorem pojawiło się ciut krwi, dopiero w nocy @ się rozkręciła.no postępuję wg Twoich wskazówek, a wg Ciebie plamienie to nie @a wczoraj miałam tylko plamienie i to lekkie, wieczorem pojawiło się ciut krwi, dopiero w nocy @ się rozkręciła.