anabelko wdrazam diete antyrefluksowa czyli same gotowane rzeczy i buleczki i chuda szyneczka i zobaczę co z tego będzie. Na razie mi ciagle slabo, ale to pewnie objaw lękow , które mnie dopadly niestety, a z którymi musze sobie radzisc bez lekow wiec jest mi cholernie ciężko podwojnie ciężko, ide w srode do gina, zobaczę co mi doradzi, bo tak dalej nie pociagne, psychiatra wypisal mi leki, ale ja jeszcze musze raz uslyszec opinie ginekologa.
reklama
Akuku
Fanka BB :)
Jeszcze dwa zdjecia
A jeszcze mialam pisac ze dzis w poludnie mialam.baardzo silny bol podbrzusza, taki ze mnie w pol zgielo. Pierwszy raz cos takiego mialam... Maskara, przestarszylam sie jakby cos mi sie odrywalo :/:/
Twraz jeszcze troche cmi...ale mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje ...
A jeszcze mialam pisac ze dzis w poludnie mialam.baardzo silny bol podbrzusza, taki ze mnie w pol zgielo. Pierwszy raz cos takiego mialam... Maskara, przestarszylam sie jakby cos mi sie odrywalo :/:/
Twraz jeszcze troche cmi...ale mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje ...
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
akuku tort fajny, pomysłowy, w środku jaki smak ma?
u mnie kicha... jak rano zobaczyłam tempkę to odechciało mi się wszystkiego, a tym bardziej wpisywania ją na wykres... :-(
u mnie kicha... jak rano zobaczyłam tempkę to odechciało mi się wszystkiego, a tym bardziej wpisywania ją na wykres... :-(
Akuku
Karola tak mi przykro :-( jedyne dobre w tyn to ze porobisz sobie wszystkie badania nie martwiac sie o fasolke !
Trzymaj sie kochana.
A smak tortu truskawkowy, zawsze robie truskawkowy bo nie jest mdly I kazdy zje ze smakiem a nie dla tego ze wypada
no I szybko sie mase robi wiec I dla mnie lepiej :-)
Trzymaj sie kochana.
A smak tortu truskawkowy, zawsze robie truskawkowy bo nie jest mdly I kazdy zje ze smakiem a nie dla tego ze wypada
karola1986-21
do zera jeszcze tempka nie spadła ale pewnie jutro już spadnie z hukiem.
jutro idę na pierwszą wizytę do endo więc nie ma tego złego... zacznę nowy cykl z jakimiś lekami na tarczycę i nie ma bata, we wrześniu musi się udać
jak by jeszcze owu chciała być w każdym cyklu to już by super było bo to czekanie 2 miesiace na kolejną szansę jest ciut dobijające
jutro idę na pierwszą wizytę do endo więc nie ma tego złego... zacznę nowy cykl z jakimiś lekami na tarczycę i nie ma bata, we wrześniu musi się udać

jak by jeszcze owu chciała być w każdym cyklu to już by super było bo to czekanie 2 miesiace na kolejną szansę jest ciut dobijające

karola1986-21
spoko akuku wcale nie trzeba mnie aż tak bardzo pocieszać
owszem jestem trochę rozczarowana bo porównując ten cykl z poprzednimi to śmiało mogę stwierdzić, że ten był idealny!
no ale tragedii nie ma
skoro jeden był idealny to jest cień szansy, że może kiedyś jeszcze mi się przytrafi taki idealny wykresik
zresztą pod pewnym względem bardziej na rękę byłoby dla mnie zajść w ciąże po wakacjach tak więc nie jest w sumie źle, że teraz się nie udało.

no ale tragedii nie ma

skoro jeden był idealny to jest cień szansy, że może kiedyś jeszcze mi się przytrafi taki idealny wykresik

zresztą pod pewnym względem bardziej na rękę byłoby dla mnie zajść w ciąże po wakacjach tak więc nie jest w sumie źle, że teraz się nie udało.
reklama
anabelka
anabelko wdrazam diete antyrefluksowa czyli same gotowane rzeczy i buleczki i chuda szyneczka i zobaczę co z tego będzie. Na razie mi ciagle slabo, ale to pewnie objaw lękow , które mnie dopadly niestety, a z którymi musze sobie radzisc bez lekow wiec jest mi cholernie ciężko podwojnie ciężko, ide w srode do gina, zobaczę co mi doradzi, bo tak dalej nie pociagne, psychiatra wypisal mi leki, ale ja jeszcze musze raz uslyszec opinie ginekologa.
cytrusów też nie jedz i skoro to faktycznie refluks bo jesteś tego pewna na 100% to pamiętaj o tym by bynajmniej 2 godziny przed spaniem zjeść ostatni posiłek,gazowane sio,ostre sio....nic kiszonego np.ogórki ale konserwowe też są zakazane przy refluksie.Coś o refluksie wiem bo Kuba ma :-) leki nie pomagały więc gastrolog doszedł do wniosku że to jedzenie go podrażnia,więc ma dietę
Tort Robilismy wspolnie z m :-)
Jak sie wam podoba, ale szczerze , bez mydlenia hehe
Karola trzymam kciuki za jutrzejsza tempke :-)
fajny wyszedł,mnie by się nie udał hehe mi wychodzą takie dla dorosłych hehe
Ostatnio mojemu robiłam,gdy ostatnio kremu nie mogłam równo rozprowadzić,potarłam czekolady na grubych oczkach i posypałam hehe nie było widać nierówności :-) w tym roku Kubie muszę zrobić bezglutenowy tort to będzie wyzwanie

U mnie póki co skoku nie ma,temperatura się waha :-) facetowi bzykać się chce a u mnie nico póki co z owulacji,testy nadal negatywne wrrr
Ostatnia edycja: