reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

anabelko wdrazam diete antyrefluksowa czyli same gotowane rzeczy i buleczki i chuda szyneczka i zobaczę co z tego będzie. Na razie mi ciagle slabo, ale to pewnie objaw lękow , które mnie dopadly niestety, a z którymi musze sobie radzisc bez lekow wiec jest mi cholernie ciężko podwojnie ciężko, ide w srode do gina, zobaczę co mi doradzi, bo tak dalej nie pociagne, psychiatra wypisal mi leki, ale ja jeszcze musze raz uslyszec opinie ginekologa.

reklama
Tort Robilismy wspolnie z m :-)
Jak sie wam podoba, ale szczerze , bez mydlenia hehe

Karola trzymam kciuki za jutrzejsza tempke :-)

Jeszcze dwa zdjecia

A jeszcze mialam pisac ze dzis w poludnie mialam.baardzo silny bol podbrzusza, taki ze mnie w pol zgielo. Pierwszy raz cos takiego mialam... Maskara, przestarszylam sie jakby cos mi sie odrywalo :/:/
Twraz jeszcze troche cmi...ale mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje ...

akuku tort fajny, pomysłowy, w środku jaki smak ma?

u mnie kicha... jak rano zobaczyłam tempkę to odechciało mi się wszystkiego, a tym bardziej wpisywania ją na wykres... :-(

Karola tak mi przykro :-( jedyne dobre w tyn to ze porobisz sobie wszystkie badania nie martwiac sie o fasolke !
Trzymaj sie kochana.

A smak tortu truskawkowy, zawsze robie truskawkowy bo nie jest mdly I kazdy zje ze smakiem a nie dla tego ze wypada :p no I szybko sie mase robi wiec I dla mnie lepiej :-)

do zera jeszcze tempka nie spadła ale pewnie jutro już spadnie z hukiem.

jutro idę na pierwszą wizytę do endo więc nie ma tego złego... zacznę nowy cykl z jakimiś lekami na tarczycę i nie ma bata, we wrześniu musi się udać :tak:

jak by jeszcze owu chciała być w każdym cyklu to już by super było bo to czekanie 2 miesiace na kolejną szansę jest ciut dobijające :baffled:

Karola a kto wie moze ziolka pomogly I owu bedzie za miesiac ?? Trzymam kciuki;-)
Kurcze ja juz nawet nie wiem jak mam pocieszac :/:/

spoko akuku wcale nie trzeba mnie aż tak bardzo pocieszać :tak: owszem jestem trochę rozczarowana bo porównując ten cykl z poprzednimi to śmiało mogę stwierdzić, że ten był idealny!

no ale tragedii nie ma :tak:

skoro jeden był idealny to jest cień szansy, że może kiedyś jeszcze mi się przytrafi taki idealny wykresik :happy2:

zresztą pod pewnym względem bardziej na rękę byłoby dla mnie zajść w ciąże po wakacjach tak więc nie jest w sumie źle, że teraz się nie udało.

reklama
anabelko wdrazam diete antyrefluksowa czyli same gotowane rzeczy i buleczki i chuda szyneczka i zobaczę co z tego będzie. Na razie mi ciagle slabo, ale to pewnie objaw lękow , które mnie dopadly niestety, a z którymi musze sobie radzisc bez lekow wiec jest mi cholernie ciężko podwojnie ciężko, ide w srode do gina, zobaczę co mi doradzi, bo tak dalej nie pociagne, psychiatra wypisal mi leki, ale ja jeszcze musze raz uslyszec opinie ginekologa.

cytrusów też nie jedz i skoro to faktycznie refluks bo jesteś tego pewna na 100% to pamiętaj o tym by bynajmniej 2 godziny przed spaniem zjeść ostatni posiłek,gazowane sio,ostre sio....nic kiszonego np.ogórki ale konserwowe też są zakazane przy refluksie.Coś o refluksie wiem bo Kuba ma :-) leki nie pomagały więc gastrolog doszedł do wniosku że to jedzenie go podrażnia,więc ma dietę

Tort Robilismy wspolnie z m :-)
Jak sie wam podoba, ale szczerze , bez mydlenia hehe

Karola trzymam kciuki za jutrzejsza tempke :-)

fajny wyszedł,mnie by się nie udał hehe mi wychodzą takie dla dorosłych hehe
Ostatnio mojemu robiłam,gdy ostatnio kremu nie mogłam równo rozprowadzić,potarłam czekolady na grubych oczkach i posypałam hehe nie było widać nierówności :-) w tym roku Kubie muszę zrobić bezglutenowy tort to będzie wyzwanie :szok: :confused: no krem na mleku sojowym haha już to widzę jak mi się udaje

U mnie póki co skoku nie ma,temperatura się waha :-) facetowi bzykać się chce a u mnie nico póki co z owulacji,testy nadal negatywne wrrr

Ostatnia edycja:
Do góry