reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
bardzo szybko i ta pewność ginekolog, daje 90% ze to chłopak, a ja z ekonomicznych wzgledow liczyłam na corcie, ale ze mnie baba no.

FOTFCF.jpg

Załączniki

• FOTFCF.jpg
    FOTFCF.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny:)

Kasoku gratuluje chłopca i odpoczywaj wiecej :)

Akuku fajnie tak z rodzina wypoczywac :)

A ja sie odwazylam i byly staranka;ptylko nie wiem czy nie za pozno ... bo dopiero w 15 dc pozlismy na calosc;p ale przy moich 33 dc to moze sie uda :) pozdrawiam dziewczyny zmykam do pracy :)

kasoku mój Kuba identycznie wyglądał,mi na usg w 11t4d ginekolog powiedziała że obstawia że będzie chłopak,potem w ponad 13 tygodniu robiła mi koleżanka mojej gin i też mówiła że chłopak a w 19 widziałam jajka :-)
super,gratuluje :-)

Obawiam się Karola,ze synusia spacze, niestety jakos obcowanie z facetami mi nie wychodzi a co dopiero wychowanie ich :no:jestem pelna obaw i lękow.

Kasoku super wieści, parka :)), będziecie spełnieni
Zwłaszcza mąż bo splodzil syna -to każdy facet dumny ;)) hihi(nie ze mówię ze z córki nie ale mieć syna i.córkę.to juz szczyt spełnienia bo "wszystko" się ma:))..), a tam wypaczysz hah :p, będzie gut, odpoczywaj dużo!

Wiecie co ja to jakas slepa jestem i na tych usg nic.nie widze nigdy daje slowo :p, mi mój gin mówił jak byłam na 3d ze chlopcy maja nawet taki zadziorny wyraz twarzy hehe :)), a dziewczynki taki bardziej "miekki" i faktyko u mnie wyglada na zadziore ;D

Ostatnia edycja:
Obawiam się Karola,ze synusia spacze, niestety jakos obcowanie z facetami mi nie wychodzi a co dopiero wychowanie ich :no:jestem pelna obaw i lękow.

wychowuj go tak jak ja,zachęcaj do prac domowych itd,synowa będzie dumna z teściowej która tak super wychowała jej męża haha fakt mój uparty,zadziorny i wygląda na rozrabiakę,ale przytuli,pocałuje gdy coś boli,pocieszy,pomoże posprzątać i jeszcze na dobranoc buziaki nam daje,no ideał gdyby nie to że miał takie trudne początki...

reklama
Hej dziewczyny

My juz wrocilism z Polski:-(

Narazie sie ogarniam piore itp ... do tego gotowanie sprzatanie i siostra z kolezanka:-)

dzisiaj sobie poprawiłam humor kupilam malutkiej wkoncu cos rozowego:-DZobacz załącznik 574849Zobacz załącznik 574850Zobacz załącznik 574851Zobacz załącznik 574852Zobacz załącznik 574853

Ogolnie u nas wszystko dobrze bardzo opada mi brzuch i mam problemy z chodzeniem szybko sie mecze i bola mnie piety i wlasnie bede musiala wybrac sie do lekarza zeby mi przepisala pas podtrzymujacy bo chyba nie donosze tego brzucha:-(

U nas wczoraj burza a dzisiaj duszno i pochmurno ehh chociaz da odpoczac od skwaru:sorry:

Kasoku gratuluje synka:-)

Miciurka rany ty lada chwila rodzisz:tak:

Akuku gratuluje synka troszke szkoda ze bozia wam nie dala tej wymarzonej coreczki:-p ale i to dzieciatko bedzie kochane:tak: bo ma super rodzicow:tak:

nie dam rady ogarnac miesiaca rozmow :-( wybaczcie...

Do góry