reklama

Staraczki luty 2013

Cześć dziewczyny :) zaglądacie tutaj jeszcze? Co u Was? Jak przygotowania do świąt?
U nas trochę nowości... prawdopodobnie rodzinka nam się powiększy... :) w sobotę robiłam test-był bledzioch, dzisiaj powtórzyłam testem mniej czułym i kreska była cienka ale wyraźna.. Poszłam więc dla pewności zrobić betę i jest 55 (13dpo)... :)

reklama
Dziękuję patuska :) choć był to dla mnie szok, że tak szybko się udało... ;) byle tylko było wszystko dobrze. Na razie czuję się fatalnie więc liczę na to że to dobry znak ;)

Zdrówka dla dziewczynek! Pewnie już mega podrosły :) szkoda, że alergie się pokazały, ale najważniejsze że jakoś udało się Wam to opanować. Będzie na pewno coraz lepiej

Paulinka dziękuję :) tym razem też na sierpień ale na końcówkę ;) z Julką miał być przełom lipca i sierpnia a teraz mam termin na sierpień/wrzesień ;)
A jak tam u Was? Jak chłopcy?

Chłopcy rosną, lobuzuja, coraz większe madrale się z nich robią... nie mogę się doczekać aż obaj pójdą do przedszkola
Będziesz miała podobną różnicę wieku jak u nas miała byc

Hehe paulinka pewnie jeszcze trochę do czasu aż oboje pójdą do przedszkola, co? Kiedy Marcela będziecie posyłać? On teraz będzie niedługo miał 3 latka, no nie? Nie jestem pewna czy dobrze pamiętam :)

Tak, w kwietniu i od września pójdzie do przedszkola. O ile nam się uda ho odpieluchowac. Bp idzie jak krew z nosa. Robi w majtki a jak zrobi to przychodzi i mówi mama znów nie wolałem. .. i nawet jak go pytasz czy chce to mówi, ze nie a za dwie minuty zasilany...

reklama
Natka- gratulacje!!!!!! Ale super. TrYmam kciuki za syna tym razem.

Akuku - Alicja piękna. Widać że oczko w twojej głowie.

Patuska - dziewcYny już jakie siĘ. Cudne są. Jak dajesz radę z blizniakami?

Szkoda że poprzednich zdjęć nie widać. Sprubuje wam pokazać dziewcYnki jeszcze aż

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry