hej
Patuś teraz trudny czas bo mogą zacząć sie ząbki no i pogoda nie rozpieszcza, my staramy się nie latać po sklepech/ skupiskach z Felkiem żeby się nie zaraził, tylko Kalina ze szkoły katar przynosi ale na razie udaje się nam opanować to w 2-3 dni ( chyba jest silniejszy od Kaliny w tym wieku) , a jakie są dziewczynki, fotek tez nie widzę

są podobne do siebie? mają inne charakterki? my czekamy na bliźniaki w rodzinie ma byc parka
Natka teraz już na własniej skórze wiem ze plany planami a życie swoje, co ma być to będzie ,oby szczęśliwie:****
u nas galimatias, Kiki druga klasa wiecej nauki, do tego pianino i ping pong, basen... wiec trochę mam dość po wrześniu i październiku

a do tego Fel mało śpi,złości się i dokazuje . Jest uroczy, zaczyna mówić,jak nalewam wode do kąpieli krzyczy PLIN, MAMA PLIN

więc o płynie trudno zapomnieć

jakoś tak szybko mi ten synek rośnie
Tyśka twoja córa jest taka jak moja, zauważyłaś żeby była mniej chętna do poznawania, uczenia się? moja kiki zawsze chętna do wszystkiego jakaś rozczepana, 5 razy to samo powtarzam a ona na 6-tym zatrybi ( czytałam że to taki etap w rozwoju , ale dziwne to bardzo- a najlepsze że jest najlepszą uczennicą -a w domu nie myśli )
Akuku tez słysząłm że dziewczynki bystrzejsze, Kiki mówiła pełnymi zdaniami jak skończyła 20 miesiecy, Fel ma jeszcze troszkę do tego czasu ale bardzo się stara