Nuuuśka
..kocia mama ;]
Nuska no jak to . Liczac ze jutro bedzie owu u Ciebie dodaj 14 dni.
Ile dni po owu zawsze dostawalas @??
Wiesz nastepny cykl juz moze byc ok znowu, ale ten sie rozregulowal.
Najwazniejsze ze masz owu, bo jakby jej nie bylo to moglabys jeszcze dluzej na @ czekac.
Spokojnke lepiej miec owu pozniej niz czekac na @ I znowu na owu ...:-)
Bedzie dobrze.
A ja Ci wlasnie Akuku powiem ze dziś to już dooopa jest. Wczoraj wieczorem robiłam tescior jeszcze raz - druga krecha jasniejsza już była. Przed chwila robiłam - już praktycznie niewidoczna
Wczoraj zaraz po teście Ł. zaciagnelam do wyra, niestety wieczorem się nie udało :| Jeszcze dziś wieczorkiem dolozymy, choć mysle, ze owulka była wlasnie wczoraj i warto było zacząć od czwartku, a tak to chyba kurcze po ptokach niestety :-( Kochana cykle mam od odstawienia czyli od listopada 28-dniowe. Owulka była 13-14 dnia, wiec @ wypadala po kolejnych 14 dniach. Nie wiem sama jak to teraz interpretować, w srode porozmawiam z ginka i nie wiem, prosić Twoim zdaniem o usg ? co by zobaczyć czy plyn jest ? Wtedy przynajmniej miałabym pewność, ze to była owulka a nie moje wymyślone objawy. I może wtedy nic nadziei się pojawila, ze seksik wczoraj mugl cos mimo wszystko podzialac
choć nie nastawiam się, wydaje mi się jednak mimo wszystko, ze zle zrobiłam, ze nie zrobiłam testu od razu w czwartek :| Ale masz racje, lepiej mieć pozno, niż nie mieć wcale. Zamowilam już sobie termometr owu, czekam na przesylke, i nie wiem, czy zaczynać mierzyc od razu ? Czy czekac do @ ? Jak myślisz ? Dziekuje Ci za pomoc :* Kochana jesteś :*patu$ka Ty się ta spadajaca tempka nie martw, to na pewno wina tego Armagedonu za oknem
Byliśmy dziś u rodzicow Ł. i po obiedzie zwatpilam i poszliśmy na balkon zrobić bałwana
Ulice mamy calkiem zasypane, o chodnikach nie mowie nawet
Boze...wiosna.natka_90 Kochana pytałam dwóch lekarzy w piątek - nie polecali tego hormonu. Nie sugeruj się tym bron boze, ale znajoma lekarka powiedziała mi,ze hormony to już ostateczność i gin, który Ci je przepisal, powinien przede wszystkim skonsultować z Toba sytuacje, i inne możliwości, bo nawet przy nieregularnych cyklach sa inne metody wywolania @. Hormony przede wszystkim dzialaja na Twój organizm jak narkotyk - uzalezniaja go od swojej obecności, i zaniechanie ich brania może potem spowodować powrot do pierwotnego stanu,czyli do całkowitego braku @. Jeżeli wzielas 3 tabletki ja bym odstawila je jeżeli @ się pojawila. Nie wiem co lepsze, ale może Twój organizm stara się sam przywrocic się do normalnego funkcjonowania a kurcze te tabsy...nie wiadomo na dobra sprawę jak przy dluzszym braniu na Nie zareagujesz :| Jak się czujesz po Nich w ogole ?