kasiol to witam w klubie

ja tez podziebiona jestem, gardlo do bani, glowa do bani a samopoczucie to juz w ogole. Na oklady mozesz tez kupic Olbas - mi zawsze pomaga a stosuje od lat dla siebie, a Olci do inhalacji. Bardzo dobrze dziala na oczyszczanie zatok.
Co do nadziei i deprechy to AKYSZ !! Nie ma negatywnego myslenia i dolowania sie. Slyszysz
Akuku ?? Nie ma i koniec. Jak bedziemy sobie wmawiac ze sie nie uda, to na pewno sie nie uda. Ja tez nie mam zbytnich nadziei na ten miesiac zwlaszcza, ale nie ten to nastepny tak ? Az do skutku, w cos musimy wierzyc, jesli nie w szczescie, to chociaz w siebie same uwierzmy. Poza tym to, ze nie masz zadnych objawow wcale nie musi swiadczyc o tym, ze sie nie udalo. Nie zawsze sa jakies oznaki zafasolkowania - ja nie mialam kompletnie zadnych, przez 9 miesiecy bycia w ciazy zemdlilo mnie dwa razy ( i to w obydwu przypadkach po starych frytkach

).Testujesz w piatek?
Akuku 7 dzien pozytywny test ?

wow.. nie wiem czy to dobrze czy nie, ale kurcze zastanawiajace to na pewno hmm. Do mnie dzis dotarl termometr :-)wiec od jutra zaczynam pomiary. O 5 rano bede mierzyc, i co wymierzona tempke nanosic na wykres na npr.pl tak ? Nie znam sie kompletnie na tym, przepraszam za glupie pytania.
patu$ka ale Ty masz piekna tempke

leci do gory ze ho ho

na 10 na pewno Ci wyjdzie, nawet bledziucha krecha ale powinna wyjsc. Nie martw sie, my tu wszystkie juz po objawieniu sie tych trzech pecherzykow wywrozylysmy Ci ciaze w tym miesiacu wiec koniec i krooopa