• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

o widzisz patu$ka może masz podobnie , tym bardziej ,że bierzesz leki które wspomagają twój organizm, jak naprawde nie uda się tym razem-to faktycznie jakieś głębsze badania lekarz powinnien zlecić... ja zrobie test jutro rano-jak negatywny to oznacza ze owulka była później niz 14 i poprostu nie było szans na zapłodnienie-bo mieliśmy przerwe, a że to bedzie dzien 15 od wyznaczonej owulki , jak ma coś wyjść to raczej wyjdzie... choć mimo zaziebienia i 2 paracetamoli coś czuje na @ więc obym dotrwała do tego testowania, bo moze nie bedzie juz potrzebne...

reklama
Najgorszy jest ten czas od owulki do terminu @ a jak przychodzi czas ze moze juz test wyjsc to schizy dostajemy. A mialam zrobic dopiero w dniu @. Wiecej nie kupie testow na zapas.oj nie.

Wiesz patu$ka, to że nie ma dwóch kresek jeszcze o niczym nie świadczy. Dopóki @ nie ma to nadzieja jest :) może stężenie hormonu jest jeszcze mimo wszystko za małe. Moim zdaniem testy robione przed terminem @ nie dają jeszcze ostatecznej odpowiedzi. Mogą pokazać ciążę jeśli jest i wtedy jest wcześniejsza radość, ale nie muszą bo to jednak mimo wszystko bardzo wcześnie! Także głowa do góry i nie trać jeszcze nadziei... :)

Kasiol u Ciebie widzę też tempka mocno w górze się utrzymuje :) jest duża szansa :)

Oj Kochana !!! To, ze teraz jedna tlusta krecha wcale o niczym nie swiadczy. Mialas testować dopiero 7-go, namowilysmy Cie na testowanko wcześniej, ale przecież nie zawsze test musi wychwycić ciaze :-(Wiesz, ze tak jest wiec glowka go góry i się nie poddawac !! W zeszłym cyklu tez mialas jedna kreche, ale do zapłodnienia doszło, cos poszlo do przodu, tylko potem się nie udało.Ale teraz na pewno się uda, wiec AKYSZ wszystkie zle myśli !:tak::tak:I trzymamy kciukacy do niedzieli &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. ]

90_natka ja jestem przekonana, ze testy wykonywane przed terminem @ nie daja wiarygodnego wyniku. Wczoraj pytałam nawet o to gin, i powiedziała, ze ewentualnie dzień przed można zrobić, ale najbardziej wiarygodne wychodzą w dniu spodziewanej @ i dzień po. Pierwszy pomiar już za mna tylko mam pytanie yhmm....tempka - 36,47. Jak ja to mam tam zaznaczyć ?

Ostatnia edycja:
Klikasz na dzien w ltorym rozpoczelas cykl i wyskoczy ci taka ramka z informacjami:) I tam wpisujesz wszytskie wartosci. Dany dzien cyklu rozpoczynajacy wykres zaznaczas @ w prawym gornym rogu i od tego dnia ci sie liczy pierwszy dzien cyklu na wykresie.

Zalozylas na ENPR? daj linka:)

Nuuuśka trochę nie tak zaznaczyłaś. Najpierw powinnaś wybrać dzień który był pierwszym dniem Twojego cyklu. A tą tempkę zmierzoną dziś zapisujesz w odpowiednim dniu później, po prostu te dni bez pomiarów zostawiasz puste :)

Z tego co pamiętam tam wybierało się że dany dzień to pierwszy dzień @ ale szczegóły to już podpowiedzą Ci dziewczyny bo ja nadal nie mogę przypomnieć sobie mojego hasła :)

Ale zdjęcie ładnie już jest zamiast linka :)

reklama
Tak, do tego już dotarlam na szczęście, ale nie wiem na prawde jak pokombinować z tym 11-marca. Jestm tam opcja rzeczywiście jak piszesz - utworz nowy cykl w tym dniu, ale w tym momencie usune ten, który teraz wytworzyłam ? Pomocy :rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry