• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
patu$ka oj nie kracz. To na pewno nerwowe, poranny tescior pewnie zrobil swoje niestety, ale nie martw sie. Na pewno wszystko bedzie dobrze ja to czuje :)
Nanioslam zmiany zgodnie z tym co mowilas. Dziekuje za pomoc. Mam nadzieje,ze teraz juz dobrze ? :happy:
Wizytke u gina pamietam masz dopiero 18-go tak ? Jestem z Toba myslami caly czas.

Akuku wedlug mnie Ty mialas juz owu Kochana, tak jak ja w okolicy 21-22 dc. Tak mnie sie wydaje. Ty dosc dlugo mialas tescior pozytywny prawda ? Ile dni pod rzad ? Kiedy w ogole spodziewasz sie @?

paulinka88 zycze Ci duuuzo sily. Odpoczywaj i odwiedzaj Nas czasem :)

Patuska w ciazy tez boli jak na @, postaraj sie nie myslec, wiem ze sie nie da...ale moze poczytaj ksiazke, obejrzyj film, wyspij sie :-)

Nuska juz ladnie poprawiony wykresik masz :-)
Ja mialam 7 dni test owu pozytywny ale dzis juz nie sprawdzalam.
Liczac ze faza lutealna powinna miec 14 dni to 16 kwietnia powinna przyjsc @, ale ostatnia faze lutealna mialam 15 dniowa, wiec napozniejc 17 powinnam dostac @, chyba ze sie znowu cos poprzestawialo...
Zobaczymy, ale wiem ze z tego ciazy nie bedzie.

nie bądź taka pewna akuku że nic z tego nie będzie :) bo takie rzeczy potrafią zaskakiwać :)

ładnie teraz już z wykresikiem masz nuuuśka - teraz wszystko jest tak jak powinno być :)

paulinka88 odpoczywaj i niech Ci się wszystko ładnie ureguluje :) odwiedzaj nas czasem kochana :)

patu$ka
zdrzemnij się może jeśli masz możliwość, może ból przejdzie chociaż trochę :)

Dziewczyny ja niedawno wstalam. Ale powiem Wamz e kimono dobrze mi zrobilo bol brzucha jest mniejszy i humor sie poprawil.

Nuuska teraz wykresik jest git!

Akuku KURDE! Co ty gadasz! Mnie tu pocieszalas rano a siebei teraz dolujesz! Bo po dooopie dostaniesz!

Wprawiam sie w wypelnianiu rubryczek na npr. pl :-D

Mnie od dwoch dni kluje w podbrzuszu. Nie wiem na co to, ale zle sie czuje, do tego dodajac przeziebienie wychodzi do bani :no:

Akuku a Ty co, Nas pocieszasz a sama nadziei brak ?? Przestan pisac z gory ze wiesz, bo nigdy do konca nie wiemy co Nam los przyniesie. Ja wierze, ze i Tobie sie uda w marcu :tak:Zobaczysz :tak:

90_natka co ja widze :-)wykresik i Ty juz masz :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry