• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuska patuska, 90_natka chodzi o to ze dwa dni przed owu byly 3 bzyki w.ciagu dnia wiec tu raczej plemniorki nie zdazyly dojrzec a te z 4 dni przed maja mikro szanse by przetrwac. Zreszta wole sobie wmowic ze nic z tego, bo przynajmniej chodze spokojna :-)

Patuska ja tez sie przespalam hehehe, ale dobrze ze sie zregenerowalas.

Ostatnia edycja:
reklama
nuuuśka, patu$ka zgadza się, założyłam nowe konto tak jak podpowiedziała mi akuku :) zresztą doczytałam, że po 2 miesiącach nielogowania się konto zostaje usunięte więc pewnie dlatego nie mogłam się zalogować (może to nie kwestia złego hasła :-))

akuku
w sumie racja, może lepiej się zbytnio nie nastawiać, a w razie czego będzie niespodzianka :-D

Akuku aaaaa Ty juz nie wymyslaj. Cykl dojrzewania plemnikow trwa ok . 72dni jak juz kiedys pisalam, takze nawet jak w ciagu dnia byly 3 bzyki, to wcale niczego nie wyklucza, ja bym byla za tym, ze wrecz przeciwnie :tak:
A wykresik mimo paru rozhulan masz bardzo ladny wiec palec na buzie i ciiiiichoooo :ninja2:

90_natka wlasnie tez mialam Ci pisac zebys zalozyla sobie nowy po prostu ale mnie ubiegla Akuku. Dobrze, ze kazda ma wykresiki, bedzie latwiej porownywac i debatowac nad rezultatami :happy:

Ciekawi mnie ta moja @ w tym miesiacu. Czy sie objawi tego 15-go. W sumie caly przyszly tydzien bede siedziec jak na szpilkach bo teoretycznie moze sie pojawic kazdego dnia. Choc jak to powiedziala moja gin - A czemu Pani Agnieszko Pani mowi, ze ciekawe kiedy przyjdzie ? A moze nie przyjdzie. No yyy tak. Tak trzeba myslec, ale lepiej mi myslac w taki sposob i nie nastawiajac sie na nic, latwiej wtedy przyjac "rozczarowanie".

kasiol Ty tez masz ladny wykresik. Tempka pnie sie w gore, jutro testujesz jak dobrze pamietam ?

Ostatnia edycja:
jesli patrzec na wykres i owu w 13-14 dniu -to @ jutro, jak na cykl28 to w sobote, jutro robie test rano-ale po zrobieniu dwóch przed terminem z negatywnymi wynikami, boje się rozczarowania jutro, tempka ładna, ale jestem przeziębiona na maxa i moze to przez to, rano troche pobolewania brzucha miałam ale nic szczegulnego

Ostatnia edycja:
Nuuuśka znam ten ból jak się nie wie kiedy się @ spodziewać... Ale tak jak Ci ginka powiedziała - może nie przyjdzie :) i tej myśli się trzymajmy :)

kasiol
trzymam kciuki jutro :) daj znać jak wynik! A tempka na przeziębienie moim zdaniem byłaby jednak jeszcze dużo wyższa niż ta, którą masz, także nie martw - duża szansa jest na to że to jednak ciąża :)

Dziewczynki macie rwcje nic straconego ale wole sie nie nastawiac:-)
No bo fakt taki ze do ciazy jeden strzal, ba jeden plemniczek potrzebny :-P teoretycznie to nawet jak facet sie w basenie spusci to kobieta moze zajsc:-P

No ale ja juz mam tyle miesiecy nieudanych staran, nie wiem moze omijalam owulke :-( nie wiem... Chcialabym by sie udalo.
Wiecie co nawet z ciekawosci sprawdzilam termin ewentualnego porodu :-P uwaga, uwaga... 24 grudnia :-P :-P

Podzielam zdanie natki. Wykresik kasiol masz piekny, tempka wysoko ze ho ho. A przeziebienie? Nie wydaje mi sie, zeby to byla wina tego bo jak pisze natka moim zdaniem mialabys wyzsza o wiele, gdyby to byla "zasluga" wirusa.

90_natka bede miec myslowke jak rzeczywiscie nie przyjdzie czy to zasluga zafasolkowania czy tego, ze znowu cos mi sie rozstroilo :huh: Przyszly tydzien pokaze wszystko.

Swoja droga dzis obudzilam sie wyjatkowo prawie o 10. I pierwsza moja mysl - matko, ciekawe jak tam test patu$ki. Jutro obudze sie i pierwsze co - odpale laptopa zeby dowiedziec sie jak test kasiolka :-) Ale cos mi sie widzi, ze Ty zobaczysz | | . Masz na prawde ladny wykresik, nie oszukujmy sie :tak:

Akuku hah ja az tak zaawansowana jeszcze nie jestem,ale no tak zupelnie zapomnialam ze jakby faktycznie sie udalo, to rozpakowujemy sie w grudniu. W sumie wszystko jedno, choc na pewno nie chcialabym rodzic w Swieta ani w Sylwestra. Wtedy to w gre powinna wejsc Maria, Jozef i Sylwester :P

Ostatnia edycja:
reklama
...bry.

Przynawac się - u której już wiosnę czuc?? To sie pakuję i jutro rano jestem. Bo mnie te tony śniegu i woda po kolana na chodnikach przerażaja.......No i jeszcze to masaktyczne ciapciowate COŚ padające z nieba :crazy::angry::confused2::angry::crazy::confused2::confused2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry