• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
:( negatywny jak byk :(
z każdej strony oglądany , choc cień cienia zobaczyc, ale niestety:(
właśnie zdałam sobie sprawe, ze miał byc to radosny czas satarania sie o dziecko, a siedze jak na polu minowym co miesiac...

Ostatnia edycja:
kasiol przykro mi wiem jak sie musisz czuc. Widze tempka ci poleciala w dol tak jak mi...tylko mi po pol godziny kimania skoczyla do 37.2:szok:

Brzuch mnie boli jak na @ wiec tylko czekac...

Ah ta zima! Zamiast puscic to by bocki cos przyniosly to nieeee!

nuuuśka ja to testuję dopiero około 30.04 :) o ile wszystko pójdzie zgodnie z planem oczywiście...

Kasiol zdziwiłaś mnie tym że jest negatywny.. W końcu ta tempka wysoko i w ogóle... Może po prostu test jeszcze nie wykrył? Może jest za wcześnie? Dopóki nie ma @ to nie trać nadziei!

Akuku Ale Ty masz wahania tej tempki w tym cyklu... Szok normalnie...

Patu$ka ja też już zimy dość mam... Jeszcze wstać nie mogłam, a jak spojrzałam przez okno to odechciało mi się jeszcze bardziej! Ledwo do pracy dziś zdążyłam :P

Miłego dnia dziewczynki :)

Ostatnia edycja:
Wiecie co ten ovufriend to jakas pomylka wchodze wpiuje dane i bach owulke mi wykryl dzien pozniej niz byla. Dwa dni po skoku. MAsakra. Nie lubie go koncze ten wykres i juz do niego nie wracam. Wole ten npr i owu potwierdzona na USG.

patu$ka tez załozyłam wykres na tym ovu... ale nie dostałam meila z aktywacją i nie moge tam juz wejść ;/ a wpisywać mi się nie chce.
brzuch dziś pobolewa bardziej, ale puki @ nie ma jest nadzeja :) tempka była ładna może właśnie po tym moim spadku-który mógł byc implantacja coś poszło nie tak (?) z drugiej strony od tego spadku jest dopiero 5 dni,

hej dziewczynki :)

kasiol strasznie mi przykro, ale zupełnie nie rozumiem dlaczego. Ty masz na prawde ladny wykres :no: Nadzieja, ze @ jednak sprawi niespodzianke i się nie pojawi :| Jestem z Toba Kochana, nie poddawaj się.

patu$ka ja pare dni temu zajrzałam tam, ale to nie dla mnie. Zbyt rozhwiane i niezrozumiale. Ogladalam prognozę przed chwila i podobno w week ma być już więcej slonca :tak:Oby oby !

Akuku wykres szaleje :-pAle to dobry znak ( tak sadze ) miłego dzionka również :)

90_natka a co ma pojsc nie z planem ? :p W końcu musimy zacząć pozytywny ciag, i wierze ze w tym miesiącu choć jednej z Nas się uda

kasiol -
wynik negatywny ( czekamy do @ )
tysia123 - 06.04.2013
patu$ka - 07.04.2013
Nuuuśka - 15.04.2013
Akuku - 17.04.2013
90_natka - 30.04.2013
paulinka88 - przerwa do X.2013

Ostatnia edycja:
patu$ka tez załozyłam wykres na tym ovu... ale nie dostałam meila z aktywacją i nie moge tam juz wejść ;/ a wpisywać mi się nie chce.
brzuch dziś pobolewa bardziej, ale puki @ nie ma jest nadzeja :) tempka była ładna może właśnie po tym moim spadku-który mógł byc implantacja coś poszło nie tak (?) z drugiej strony od tego spadku jest dopiero 5 dni,

Kasiol mamy obie podobne wykresy bo u mnie byl spadek po 7 dniach po owu. Tempka wysoko rano byla 36.9 ale mierzylam trzeci raz juz od tej tempki i caly czas powyzej 37. Ja od 5 nie spalam krecilam sie i bylo mi duszno wiecy wystawilam tylek z akoldre i sie studzilam moze dlatego tempka spadla. Mnie tez brzuch boli jak na @ zobaczymy co to bedzie. Czekamy kochana do @. A potem sie wyjasni

reklama
no i przylazła ;/
mysze sobie teraz to wszstko przeanalizować na spokojnie,juz wiem ,że miałam cykl z niskimi i wysokimi temperaturami, widocznie jak owu była 14 to te plemniory z 13 nie dały rady, albo dalej coś poszło nie tak, chyba potrzebuje luteiny na czas po owulacji , najgorzej, że nie sprzedadza mi w aptece bez recepty :( chyba wybiore sie prywatnie do lekarza ale to są mega koszty:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry