• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

paulinka o ibupromie nie wiedzialam z enie mozna. ja mam paracetamol sam w sobie. Patrz. Zreszta kto powiedzial ze w niej jestem. Ibuprom wcale nie pomogl bo brzuch boli nadal.

Nuuuska ja mam taki na bazie mleka w proszku i herbatnikow bez pieczenia.

Na wyniki nasienia ma wplyw w sumie wszystko. Hormony tez. Ale srodowisko tryb zycia praca,nawet bielizna jest bedzie syntetyczna i obcisla.Nie wolno zarzywac goracych kapieli. Alkohol i papierosy (choc to mozna podwarzyc) znam alkoholika zawodowce co ma 6 dzieci.:-D

reklama
hehe chciałam sobie zrobić takie szybkie, teoretyczne rozeznanie sytuacji mojego męża i stąd moje pytanie było :D w sumie co do bielizny i używek to mogłam się sama domyślić że mają wpływ :) to takie logiczne w sumie :)

nuuuśka tak w 100% niestety nie można się sugerować tą tempką, a szkoda bo czasami takie ładne tempki dziewczyny mają i mimo wszystko doopa :(

kasiol :( jestem w szoku :(:(:( tak mi przykro ze sie nie udalo :(
trzymaj sie skarbie i oby tym razem sie udalo :):)
ale dobra wiadomosc taka ze znowu odliczasz do owulki :):)

Patuska trzymam mocno dalej kciukaski :) ojj tempka spadla :( oby jutro ladnie wskoczyla do gory :):)

a ja dzis mialam ten duzy skok i zaznaczyma owulacje tak jak ovufriend to zrobil, bo nigdy sie nie pomylil, a ja mialam tyle pozytywnych testow owu ze juz nic nie wiem...21 dc mialam ostatni dzien sluzu plodnego.
Zreszta co to za roznica i tak pewni nic z tego.

Zabookowalam sobie juz urlop o na druga polowe lipca jedziemy na wakacje :) autem, gdzies do hiszpani, francji :):)
mialam wykorzystac urlop na badania w pl ale w ten sposob sie nie odpreze :( chodzac po klinikach nieplodnosci, tak wiec spedzimy czas wszyscy razem rodzinnie :):)

choc w zeszlym rok w trakcie staran tez bylismy na wyjezdzie, ale staran nie bylo bo takie upaly ze nie dalo rady :P wiec nie licze na to by w trakcie pobytu cos wyszlo :P:P
tyle ze wtedy jeszce nie liczylam dni plodnych, nieplodnych itd :P

za miesiac przyjezdza do nas brat z braytowa :) ona juz bedzie w 30 tyg :P:)
jak ja jej zazdroszcze :P zreszta gdyby mi sie udalo wtym cyklu co jej to mialybysmy termin na ten sam dzien :P
ahh, no ale to jej pierwsza dzidzka :) tak wiec trzymam mocno kciuki :)

dobra mykam :)

akuku watpie zeby podskoczyla co najwyzej utrzyma sie na tym samym poziomie co dzis albo jeszcze bardziej spadnie.

I masz racje urlop jest od wypoczynku a nie od latania po lekarzach.

Wlasnie popsztykalam sie z Ł. Co za tempy buc z niego czasem to naprawde. Sto razy moge powtarzac to samo a on jeszcze raz przyjdzie i sie o to samo zapyta. Nosz ku**** rece opadaja. Nerwowka mi sie od razu wlaczyla (symptom @) czasem to jak bym go pierdykla w baniak to by sie nie pozbieral.

Jeszcze co w zlosci mi powiedzial ze pewnie okres ci przyjdzie bo juz robisz sie wkurwiajaca i zrzedliwa. Zaskoczyla bys to w koncu bys sie uspokoila a nie cigle nic! Jakby to byl aakurat moja wina. Juz chcialam mu ospyskowac o jego zolnierzykach ale wiedzialam ze go to zrani i wyszlam poplakac sobie. Wiem ze moze nie powiedzial tego specjalnie ale kto wie co on sobie mysli. Idealny za swoja mamuska. Czasem to mi tak przypomina moja poje***** tesciowa ze szok. Wszystko wie najlepiej i nic nie mozna jej powiedziec tu niby cie slucha a na dobra sprawe ma cie w dooopie!

I on czasem robi podobnie. Kurde chyba z pol roku si enie klocilismy. A dzis to noramlnie nie wytrzymalam. Tak mi cisnienie podbuzowal ale zaraz mnie zgasil i ucieklam.

patu$ka, czasami już się nie wytrzymuje i sprzeczka gotowa.. I tak podziwiam, że ugryzłaś się w język i nie powiedziałaś nic o jego żołnierzykach. Ja bym nie dała rady, bo ja niestety często nie potrafię przystopować dopóki nie powiem wszystkiego co mi leży na sercu... A Twój Ł. na pewno przemyśli co powiedział i będzie Cię później przepraszał.. A godzenie się jest fajne :)

Dzisiaj dam mu nauczke i pojde spac do salonu niech sobie mysli co chce.Choc juz cos tam do mnie burczal bo moi rodzice na dole mieli gosci i pytal sie czy jeszcze sa. Kazalam mu isc samemu sprawdzic. Ja swojego czasu tez mowilam co mi slina na jezyk przynisosla,ale widzialam potem ze to rani i dalam spkoj. Staram sie hamowac i potem nie miec wyrzutow i nie chodzic i nie przepraszac. Kiedys uslyszalam po co przepraszasz jak zaraz zrobisz tak samo,i od tamtej pory wole za duzo nic nie mowic. Choc tez moglam Ł powiedziec ze coz tego ze jego zolnierzykis a ekstra jak jest ich za malo i po drodze dostaja zadyszki i padaja jak betki. ALe po co? Dosycj aj mam zmartwien z tego powodu.

Lece pod prysznic i klade sie spac:) Barwy szczescia obejrzec i ziuziu:-)

Patuska oj wiem jak to jest... Bo zyjemy pelne nadzieji to jak mamy byc kochane, kiedy juz wiemy ze nic z tego :/:/
Ja juz staram sie moich humorow nie przezucac na rodzine, choc bylo ciezko... Wyjsc poplakac nie moge za bardzo, mam dzieci I pytaja co sie stalo... Czasem poleze w lozku I poplacze sobie do poduszki... Albo zamykam sie lazience :/:/:/
A co do zolniezykow to w gruncie rzeczy dobrze zrobilas, jeszcze by sie on zblokowal psychicznie I wtedy by bylo :/:/
Czasem trzrba byc tym madrzejszym.

A mnie wydelo na maxa :/:/:/ moj m sie pyta a Cie co tak wydelo @ sie zbliza ?? No hmm jeszcze ma czas w doopcie noo... Jak ja mam tak ponad tydzien chodzic to dziekuje...
No sersio w pracy sie patrzeli jakbym w ciazy byla ;/:/
Kurde noo

Buziaki.

Akuku ja mam to samo od paru dni. Czuje się pelna mimo,ze w danym momencie nic nie zjadłam, ba np. jem sniadanie, ale obiad już wpycham na sile, w pracy dziś nie jadlam nic i teraz siedze i hmm....czuje się jakby mój brzuch wazyl drugie tyle co ja . W dodatku tragicznie kluje mnie w podbrzuszu, w samym ujściu, po obu stronach jajnika, boli jak cholera, strasznie dziwne uczucie, nie wiem co zapowiada, ale wcale mi się to nie podoba :-(Do tego bardzo,ale to bardzo bola mnie plecy :|

patu$ka wiesz co, powiem Ci, ze z tego co zauwazylam każdy Ł. jest do siebie podobny. Na prawde, cos jest w tych imionach. Kolezanka z pracy tez ma Łukasza i lapie się na tym, ze kiedy ona opowiada o swoim to tak, jakbym slyszalam o moim. Cierpia na chorobę niewyparzonej geby bardzo często, a ich skleroza potrafi doprowadzić do szalu. Ile razy można mowic to samo, a on za 5 minut pyta się o to ?? Patrzysz się na Niego wkurzona, mówisz - a Ty mnie w ogole słuchasz ?? od paru dni Ci o tym mowie, a Ty się mnie teraz o to pytasz ?! Slysze - nic mi nie mowilas, poza tym wiesz ze jestem facetem i mam sklerozę nic na to nie poradzę.No tak, on nie poradzi , ja za to musze znosic jego wieczne humory małego dziecka. Ł, ostatnio ciagle zrzedzi, już mu powiedziałam,ze muglby sobie podac reke z moja Babcia :wściekła/y::wściekła/y:

tysia123trzymam kciuki za jutro :) Dawaj znaka od razu jak zatestujesz :)))

kasiol -
wynik negatywny (@)
tysia123 - 07.04.2013
patu$ka - 07.04.2013
Nuuuśka - 15.04.2013
Akuku - 17.04.2013
90_natka - 30.04.2013
paulinka88 - przerwa do X.2013

Ostatnia edycja:
reklama
witam.

Dziewczynki, spijcie jutro spokojnie, bo nie kupiłam testu, Jak uda mi się wyskoczyc z młodą i kupić to zrobię w niedziele. Dziś 32 DC, także jeszcze @ moze przyjsc bo mama czasem cykle do 34 dni. Objawów zarówno ciąży jak i @ - brak.

Jutro sie odezwe bo dzis juz padam na twarz.

Dobrej nocki wszystkim ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry