• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuuska zebys wiedziala ja czasem tez znajduje jakies podobizny. CO do sklerozy to sie zgadzam moj tez ma taka ze czasem siasc i plakac. Wyobrazacie sobie ze on nie pamieta daty slubu koscielnego? Kurde! Twierdzi ze cywilny dla niego wazniejszy bo pierwszy a ze ten drugi byl 9 miesiecy po nim nie pamieta a na dodatek 21 kwietnia bralismy koscielny a 22 on ma imieniny.Masakra :D

tysia czekamy na wiesci:)

U mnie tempka spada wiec @ jutro sie pojawi. Juz nie bede testowac szkoda kasy na te testy. Mowie wam za te wszytskie testy mialabym droge do labka i bete :D

O ja cie pier**** ja wpisuje dzis na ovu tempke a ten ch*** mi owulke na 23 dc przesunal wyobrazacie sobie?! Co za posrany wykres. Pierwszy miesiac i ostatni z niego korzystam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
patu$ka Ł. nie pamięta Naszej rocznicy, po wielkich bojach zapamietal kiedy mam urodziny, ale o urodzinach rodzicow pamiętam ja bo on nie wie:wściekła/y: Mowie do Niego cos,a za 5 minut już nie pamięta o co chodzilo.Takze wszystkie sprawy w domu dotyczące platnosci, załatwiania urzędowego czy w ogole w ogole cokolwiek jest na mojej glowie, bo z jego pamiecia trazedia po prostu :wściekła/y:
Co do @, to poki jej nie ma jest nadzieja, jeśli zadnej z Nas się nie uda to na prawde będę w szoku, kurcze kasiol miał piękny wykres a Ty z trzema pęcherzykami i nic :confused:nie nie cos to nie tak się robi :no:Mi dziś tez tempka spadla :/ poleciała w dol ze ho ho ciekawi mnie czy to może tez swiadczyc o nadchodzącym @?Bo według tego co mowila gin jeszcze tydzień.A owu była wtedy, sama widzialas :|

tysia123 to czekamy na tesciorek w takim razie :)

kasiol - wynik negatywny (@)
tysia123 - 07.04.2013
patu$ka - 07.04.2013
Nuuuśka - 15.04.2013
Akuku - 17.04.2013
90_natka - 30.04.2013
paulinka88 - przerwa do X.2013

Ostatnia edycja:
z tempka jest tak z emoze spasc kilka dni przed @ w dzien @ albo nawet w trzecim dniu krwawienia takze to zalezy. U mnie np spada tak na dzien przed @ czyli dzis. brzuch mnie boli sluz zrobil sie od dwoch dni wodnisty wiec czekam juz na @. Nadziei nie mam bo widze po sobie ze si enie udalo. Moz ejakby mnie nie wypryszczylo...

Patuska przymro mi :-( kurde ale to nie fair jest :-(
Jak widzicie mierzenie tempki sie przydaje I jak nie spadnie tempka do dnia @ to dopiero testowac... Bo te dni od owu do dnia @ to mozna sobie odpuscic... Nie maja znaczenia...
Bo I Ty I Kasiol mialyscie spadki wygladajace na implantacyjne I co z tego ?? nic :-(

Nuska no to moze byc taki sam spadek co miala Patuska I Kasiol ale jak widac on moze a nie musi nic znaczyc :-(
Tak wiec jak jutro wzrosnie to czekasz dalej do dnia @
A jak spadnie to @ przyjdzie szybciej.

Mi dzis tempka spadla, a ta wczorajsza tempka byla chyba zaburzona ..nie moglam spac w nocy i co chwile sie budzilam.

My jedziemy na urlop w polowie lipca, jak sie uda naprawic skrzynie to autem...wiec ja zabieram sie za diete :-) nie ma to tamto :-)
Tak wiec staranka na drugim planoe bo ze staranek moze noc nie wyjsc a z diety jak sie postaam to wyjdzoe bo tu.odemnie zalezy :-)

No wlasnie nigdy takiego spadku po owu nie mialam w ogole jak mogl byc skoro owu nie bylo. wykresy praktycznie w linii prostej a zawahania to max o 0.2 stopnia.

I wyhodowalam 3 pecherzyki i co? jajeczko doslownie. No coz... zobaczymy co w nastepnym cyklu. Bedziemy probowac dalej. ALe z kazdym miesiacem juz tak nie podchodze ze napewno musi sie udac. teraz widze ze niekoniecznie.

patu$ka Kochanie musi się udac, wiem ze to ciężkie kiedy z miesiąca na miesiąc przyjmujesz porazke, ale kurcze nie wolno Ci się poddawac.Nie wolno i koniec. We wtorek ide na podstawowe badania krwi ( OB, morfologia, proby wątrobowe, tsh + mocz ), zobaczymy jak u mnie z wyniczkami.
A probowaliscie zawizytowac w Klinice Leczenia Nieplodnosci ? Tam również lecza problemy z zajściem w ciaze, może to by Wam cos pomoglo. Staracie się już długo, a zawsze ta granice możesz nagiąć, ważne żeby w końcu się udało. Chcialabym, żeby w końcu kazda z Nas zobaczyla dwie krechy.
Na pewno zrob hormony ja tez zrobie, jak tylko @ się pojawi. I będziemy wspierać się dalej, az do skutku :tak:

Patuska w koncu sie musi udac, zobacz na mie 20 miesiecy :/:/:/
Ja wiedzialam ze to u mnie moze potrwac bo ja celowalam na dziewczynke I staralam.sie przez dlugi czas tylko do 10 dc pozniej do 11 dc.pozniej do 12 dc
I noe wychodzilo az odpuscilam planowanie plci I staramy sie jak leci I dalej nic :/:/:/
A na pewno z 10miesiecy staram sie w kazde dni... Tzn nie patrze czy owu czy nie... No I jak tylko nam sie chce :-)
Ahh teraz kolny wykres tempki I kolejny inny...nie ma zadnej zaleznosci u mnie :/:/ nic sie nie powtarza.
Doluje mnie juz to bo ile mozna ??
Pewnie nie jedna kobieta zdazyla juz drugie dziecko urodzic...a ja nawet zajsc nie dalam rady ?
Staram sie odpuscic ale co miesiac po owu mysle I mysle...
Teraz chyba najmniej... Nie nakrecam sie.
Moglabym zatestowac np. 9 dc czyli za 3 dni ale tego nie zerobie.
Zatestuje najwczesniej za 8 dni (14dpo) ale wolalabym wytrzymac 11 dni(17dpo)
Wytrzymalam tyle czasu wytrzymam dalej, wyboru nie mam... A nie mam zamiaru znowu zobaczyc cien, cieszyc sie I dostac @ jak ostatnio.
Wtedy ta slaba kreska wyszla w 13 dniu po owu, a 14 dzien po tempka spadla...wiec hmm jak nie spadnie 14dpo to moze sie skusze ale to jeszcze troche :/:/
Najgorsze ze ten czas tak wolno leci teraz ;/;/;/

Akuku tak dokładnie, dasz rade :tak:Wszystkie damy rade, musimy, nie mamy wyboru. Kazda z Nas zasluguje na szczęście w postaci tych dwóch upragnionych kreseczek i wiem, ze w końcu kazda z Nas się tego doczeka.Zobaczysz .

reklama
...bry

Pogoda do d..y, mojego G nie ma cały weekend , młoda ma od rana gorączkę do 39 st, (oczywiscie walcyzmy), zaczela kaszlec wiec jeszcze dzis pediatre znajoma zalatwiam. Auta oczywiscie niet, bo G. zabrał. Za...e po prostu....

Oby wasz weekend był fajniejszy niż mój ...

Testu nie robiłam, całkiem z głowy mi to testowanie wyleciało. Teraz sobie przypomniałam.... @ nie ma. Młoda dziś mi dla zabawy mierzyła temperature i miałam 37,6 ??? Będę chora? Brzuch boli na @ wiec raczej nic z tego....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry