• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Akuku musisz wytrzymac wiem ze to trudne,ale moze lepiej nie wiedziec czasami.

A u mnie dzidzia nie chce sie pojawic w tym roku no coz trudno

reklama
Nuuuśka u mnie dzis maleńki spadek temp ale to raczej nic nie znaczy :)
Od rana siedzę na kursie a tu wyjątkowo ładna pogoda i nie mogę z niej skorzystać :(
Patu$ka przykro mi że test negatywny :*

natka hmmm a mi juz nie jest przykro. Wczoraj czulam ze @ przyjdzie. Poplakalam w ramionach meza porozmawialismy. I zdecydowalismyz e nie za wszelka cene. Nie za cene nerwow,klotni i burzenia tego co tak trudno bylo nam odbudowac.
Dziecko samo znajdzie czas. Leczyc bede sie nadal bo wiem z ejak przestane to napewno nic z tego nie bedzieale bez parcia na sukces.

Wiecie wczoraj po takiej rozmowie,poprzytulalismy sie troche,no nie troche bo pol nocy:-D:-D:-D:-D az,ale czulam sie tak jak mloda dziewuszka jeszcze ze trzy cztery lata temu. Wszystko spntanicznie i bez pospiechy bez lezenia z nogami do gory bez kombinowania pozycji ktore ulatwaiaj zajscie. Po prostu tak jak kiedys. I wtedy zrozumialam ile stracilismy meczac sie o dziecko wszysto na sile. Teraz powiedzialam Koniec!!! A gdzie w tym wszystkim my nasz zwiazek milosc i oddanie?

Wszyscy jestesmy ludzmi, My, Wy. kazda z nas dziewczyny ragnie bliskoci z milosci nie z powinnosci bo to ktorys dzien cyklu,bo trzeba bo jak nie to nic z tego nie bedzie. Ja wiedzialamz e z kazdym miesiacem bedzie gorzej zamiast sie zblizac bedziemy sie oddalac. Ale poki nie jest za pozno trzeba to przerwac.

Takze dziewczyny,trzeba odpuscic,no trzeba troszke zwolnic bo zwariujemy. Musimy liczyc sie MY nasze malzenstwa zwiazki, dlaczego mamy czuc sie mniej atrakcyjne tylk dlatego ze seks musi byc szybko w danym dniu czesto bardzije z musu niz z samych checi,bo jestesmy zmeczone,nasi mezowie zcharowani po pracy. Bez braku checi i prawdziwego zainteresowania.

Glowy do gory! W koncu dla kazdej z nas zaswieci slonce.
Na marcowkach pisalam dziewczyna gdzie wiekszosc z nich dopiero zaczyna te strania,ze to z miesiaca na miesiac bedzie coraz gorzej,bedz coraz bardziej przytloczone tym co sie dzieje. Wtedy zrozumieja co mam na mysli piszac ze jesli zaczna sie winic o brak powodzen poprostu to zniszczy psychicznie.
Nie zycze nikomu takiej "meki" psychicznej. I nikt mi czy wam nie powie ze "zrobic dziecko to jak pstryknieciem palecem" nieprawda! Jednym przychodzi to szybciej innym pozniej.

Warto sobie wszystko przemyslec,po ukladac i pozostawic wszystko losowi,choc i jemu trzeba dopomagac:tak:;-)

Patudka sama prawda. Ja Ci powiem ze my Victorka "wyprodukowalismy" pstryknieciem palca, jeden bzyk I gotowe... A co najlepsze(bo ja planowalam na core haha)
Staralismy sie po polidniu gdzie musialam odrazu wstac, bez zadnego podnoszebia nog itd.

Teraz po tak dlugim czasie staran , przytulamy sie jak mamy ochote, staram sie nie myslec o ciazy... Staram sie myslec pozytywnie :-)

Ale kiedys sie uda :-)

Dobra ide kawke wypic :-)

Patu$ka święte słowa!
My się przy Was staramy stosunkowo krótko, ale uwierzcie że już jest strasznie ciężko...
Ale staramy się nie zapominać o tej całej spontaniczności. Zawsze lubiliśmy przytulanki, robiliśmy to naprawdę bardzo często i staramy się o tym pamiętać. Jeśli mamy ochotę to działamy:) chcemy mieć dziecko ale nie za cenę zepsucia się czy pogorszenia relacji między nami. Wierzymy że w odpowiednim momencie Bóg sprawi że to dziecko pojawi się. Pewnie że chciałabym żeby było to jak najszybciej, ale może nie jest nam to Jeszcze teraz pisane? Dziecko ma być owocem naszej miłości a nie starania się za wszelka cenę zapominając przy tym o sobie i uczuciach jakie między nami są :)

Ostatnia edycja:
Kurde dziewczyny cos mnie mdli, tak cmi od

rana pewnie jakos wirus noo..czy ja zawsze musze byc chora w drugiej czesci cyklu ??

Mam baardzo duzo sluzu budyniowego doslownie :/ bleh ... Jeszcze infekcja sie przyda. A tu do gina ? Ja tu nigdy nie bylam :/:/

No i @ sie rozkreca,mowilam wczoraj ze do poludnia przyjdzie. U mnie to jak w zegarku jest :-)

No coz niech sie zacznie i niech skonczy. Jutro CLO musze wykupic i dzialamy ze zmniejszona dawka.
Bede zdychac dzis z bolu ale imbuprom jest w pogotowiu:zawstydzona/y:

ja mam bardzo duzo objawow PSM i dlatego wiem kiedy ta franca sie pojawi.

cycki mnie bola,wystarczy zle na mnie spojrzec i moge plakac,wszystko mnie denerwuje boli mnie brzuch...czasem z tego bolu to az biegunke mam.Boli mnie w krzyzu nogi mi cierpna,mam pelno pryszczy przed @ moglabym wymienaic i wymieniac...

Nawet co do godziny umiem sobie wyliczyc ze sie pojawi tez jeszcze nigdy mnie nie zaskoczyla,np gdzies w miescie na ulicy czy w urzedzie zeby mie zalalo a ja nie mialabym np gdzie skorzystac z WC.

reklama
hej dziewczyny ;)
wróciłam z weckendowego kursu,
patu$ myślałam o tobie, a że neta nie miałam nie mogłam sprawdzic co u Ciebie.Przykro mi ,że i Tobie się nie udało w tym cyku... teraz zaczynamy na rok 2014 polować:) masz racje z tym mysleniem , naciskaniem, ja bardzo kocham moja córe i tez nie chce aby nasze napiecia-spowodowane naszymi comiesięcznymi poraszkami , coś jej odbierały, dlatego czekam co nam los przyniesie, kochamy się i tyle w tym temacie co mozemy zrobić. Do gina ide 15 , ale najbardziej dlatego ,że niepokoja mnie dziwne ćmienia( jakby dreszcze) lewego jajnika, nie chce ,żałować kiedys , ze zbagatelizowałam coś co moze być jakąś chorobą ...jestem ciekawa co mi powie-może mam tam jakąś torbiel(?) mam tak nawet jak jest @. A ta @ jest mega mega mega mega mocna, jestem w szoku i zaczynam podejżewać ,że coś mogło pójść na ostatnim etapie zafasolkowania, o to tez zapytam gina.
Akuku ładna masz temperaturke kochana:)
Musze sie troche ogarnąć i nadrobić wszystkie wasze posty , bo przyznam bez bicia, że nie zdążyłam jescze ...:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry