• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Akuku a jesteś pewna ze ten "sluz budyniowy" to objaw infekecji ? a te mdlosci oznaka wirusa ? :-) ja bym wcale nie powiedziała, patrząc na Twoja tempke :tak: nic nie mowie Kochana, ale trzymam kciuki :)

kasiol nie martw się na zapas, te cmienia zdarzają się często, czy masz je teraz podczas @ ? Mnie często się zdarzają takie dziwne odczucia przed @ i w pierwszych dniach @.

patu$ka pięknie i madrze to napisalas, i masz absolutna racje. Starajac się przez dlugi czas, zyjemy chcąc nie chcąc w ciaglym napięciu, dni policzone dokładnie w kalendarzyku, zero spontanu, wszystko dokładnie przemyślane i zaplanowane. A tak nie powinno być, to nie daje Nam spokoju jakiego potrzebujemy w takim okresie :|

kasiol - wynik negatywny (@)
tysia123 - 06.04.2013
patu$ka
- wynik negatywny (@)
Nuuuśka - 15.04.2013
Akuku - 17.04.2013
90_natka - 30.04.2013
paulinka88 - przerwa do X.2013

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska mdlilo mnie do poludnia i minelo, a sluz budyniowwty jest i dosc duzo... Zawsze mam bardziej sucho a sluz pojawia sie przed sama @...ale w sumie w zeszym cyklu tak samo mialam tyle ze byl pozytyw a 16 dpo @:-( nie chce powtorki...

Wiecie co w sumie przeciez dlatego moge teraz miec dluzszy cykl i te zawirowania tempki, przeciez cos tam ten organizm odczul..hmm

Nuska chcialabym by sie udalo, no ale nie mam na to wplywu juz teraz.

Dziewczyny jak ja sie ciesze ze ja mierze ta tempke... Dzis 28 dc i pewnie gdyby nie to ze wiem ze owu byla opozniona to juz bym skakala do nieba ze sie udalo... I bez sensu bym sie cieszyla i sobie wmawiala.

Dobranoc.

Hej laski:) U mnie drugi dc nie jest dobrze ale jest sto razy lepiej jak miesiac temu. Teraz mam potwierdzenie ze ronilam wtedy. Teraz @ jest slabsza,no taka jak zawsze...

nuuśka ja takie ćmienia mam różnie w owu też miałam, z tym,że to trwa od paru miesięcy wcześniej przed porodem pierwszym nic takiego nie miałam no i jak brałam tabletki, teraz odkąd sie staramy właściwie tak mam. Dziś pierwszy dziń mierzenia tempki:) jak zwykle mega niska:)miłego dnia:) a u nas dzis bylo piekne słonce , a za 15 min śnieg:( co za kwiecień...

tez widze plusy mierzenia tempki jak najbardziej mimo, ze mierze dopiero od paru dni.
Dzis szczerze Wam powiem zapomnialam kurcze ile bylo dokladnie. Wstalam, zajelam sie szykowaniem siebie do pracy, Olki do szkoly i wylecialo mi zupelnie z glowy. Pamietam,ze na pewno bylo 36, (?) 4. nie wiem czy 54, czy 64, ale jakis tam skok maly i tak jest. Choc nieciekawie sie dzis czuje.Sluzu coraz wiecej, rano brzuch mnie pobolewal, zrobilam z glupa tescior, w koncu teoretycznie dzis ta pierwsza, glowna granica @. Piekna jedna krecha choc miedzy Bogiem a prawda nawet jesliby sie cudem udalo trafic to testy nie sa tak cudowne zeby po tygogniu wykryc ciaze :sorry2: Ale nie nastawiam sie zupelnie. Zaczynam odczuwac powoli sygnaly zblizajacej sie @ :|

Akuku tempka ładnie się utrzymuje na wysokim poziomie u Ciebie :) trzymam kciuki :)

Nuuuśka za wcześnie na test! Miałaś czekać cierpliwie :)) to dopiero trochę ponad tydzień od prawodopodobnej owu, więc stanowczo twierdzę, że test nie jest jeszcze wiarygodny :)

patu$ka to teraz byle szybko @ się skończyła :)

kasiol mnie też zdarzają się tego rodzaju ćmienia i to w różnym dniu cyklu... i też niestety nie mam pojęcia czym to może być spowodowane...

słuchajcie u mnie dziś tempka jakaś dziwna... nie wiem co się stało, ale jest duuużo wyższa od tych poprzednich.. owu to raczej nie jest bo przecież za wcześnie, a zresztą na razie nie mam śluzu typowo płodnego. Tylko najdziwniejsze, że nie mam żadnego pomysłu na to co mogłoby tempkę zaburzyć... mierzyłam tak samo, o tej samej godzinie i spałam tyle co zwykle.. Nie wstawałam w nocy, alkoholu nie piłam, przeziębiona nie jestem... no normalnie nie wiem skąd taka temp! Mierzyłam 3 razy nawet bo na początku myślałam, że termometr ześwirował albo coś, ale za każdym razem temperatura oscylowała wokół tych 36,50-36,55... co o tym myślicie?

reklama
hmmm no na wou trosze za wczesnie,cchociaz???ale widz eze przytulaski byly to dobrze.... w razie czegos zobaczysz co bedzie jutro jak nadal wysoko to moze owu sie przyspieszyla...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry