Nuuuśka
..kocia mama ;]
Akuku a jesteś pewna ze ten "sluz budyniowy" to objaw infekecji ? a te mdlosci oznaka wirusa ? :-) ja bym wcale nie powiedziała, patrząc na Twoja tempke
nic nie mowie Kochana, ale trzymam kciuki 
kasiol nie martw się na zapas, te cmienia zdarzają się często, czy masz je teraz podczas @ ? Mnie często się zdarzają takie dziwne odczucia przed @ i w pierwszych dniach @.
patu$ka pięknie i madrze to napisalas, i masz absolutna racje. Starajac się przez dlugi czas, zyjemy chcąc nie chcąc w ciaglym napięciu, dni policzone dokładnie w kalendarzyku, zero spontanu, wszystko dokładnie przemyślane i zaplanowane. A tak nie powinno być, to nie daje Nam spokoju jakiego potrzebujemy w takim okresie :|
kasiol - wynik negatywny (@)
tysia123 - 06.04.2013
patu$ka - wynik negatywny (@)
Nuuuśka - 15.04.2013
Akuku - 17.04.2013
90_natka - 30.04.2013
paulinka88 - przerwa do X.2013
nic nie mowie Kochana, ale trzymam kciuki kasiol nie martw się na zapas, te cmienia zdarzają się często, czy masz je teraz podczas @ ? Mnie często się zdarzają takie dziwne odczucia przed @ i w pierwszych dniach @.
patu$ka pięknie i madrze to napisalas, i masz absolutna racje. Starajac się przez dlugi czas, zyjemy chcąc nie chcąc w ciaglym napięciu, dni policzone dokładnie w kalendarzyku, zero spontanu, wszystko dokładnie przemyślane i zaplanowane. A tak nie powinno być, to nie daje Nam spokoju jakiego potrzebujemy w takim okresie :|
kasiol - wynik negatywny (@)
tysia123 - 06.04.2013
patu$ka - wynik negatywny (@)
Nuuuśka - 15.04.2013
Akuku - 17.04.2013
90_natka - 30.04.2013
paulinka88 - przerwa do X.2013
Ostatnia edycja:
Ale nie nastawiam sie zupelnie. Zaczynam odczuwac powoli sygnaly zblizajacej sie @ :|