• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
paulinka88 nie będzie się wlokl, zobaczysz szybciutko zleci :tak:A my? Oby się udało Nam do tego czasu choć roznie może być, sama wiesz :no:

tysia123 przykro mi z powodu malej :-( pogoda do bani, sprzyja wirusowkom, cos o tym wiem, bo swojej nie potrafie wyleczyć od prawie już tygodnia. Szlak by to trafil.
Ja tez jakos nie mam nadziei na ten cykl. Może gdybym praktycznie nie przegapila owulki w tym 20dc. Ale tak to co da jedna przytulanka jak normalnie próbujemy przez pare dni z rzedu i nic. Poza tym sama w sobie czuje, ze @ pojawi się niedługo niestety. Odczucie mam takie jakby zaraz miała się pojawić i nie chodzi bynajmniej o bole podbrzusza :dry: mokro.

Hej dziewczynki :)
Ja dziś poza domem i wracam dopiero jutro także pierwszy raz od dawna czeka mnie samotna nocka :( a poza tym weekend mi się tak ciągnie że szok...

Patu$ka nadal nie ma @ więc nie trać jeszcze w 100% nadziei :)

Nuuuśka Ty też nie trać nadziei jeszcze :) przecież to że przytulanek było mało jeszcze o niczym nie przesądza- wystarczy w końcu jeden silny żołnierzyk :)

Ostatnia edycja:
90_natka wiem Kochana wiem, masz absolutna racje ale wiesz jak to jest :| Twoja tempka poki co ladnie pnie się w gore :) Zobaczymy jak jutro moja się sprawi, jak pojdzie w dol to już chyba strace nadzieje do reszty, jak do góry - pewnie pojawi się mala nitka :blink: W końcu jak piszesz, poki nie ma @ - trzeba wierzyc :tak: Dobrej nocy dziewczynki i do jutra :*

Akuku jestem pelna podziwu ze majac dwojke dzieci tak bardzo starasz sie o trzecie. ja to bym pewnie odpuscila. Ale ja to nawet z pierwszym nie moge...coz...

Nuuska o KN nie myslelismy jeszcze w ogole...

Patuska I powiem Ci ze 3dzidzi mialo nie byc... Ale pewnego pieknego dnia mi przyszedl instynkt macierzynski poraz trzeci, no I bardzo chcialam corcie... No I tak probowalismy ale bez cisnienia... Zaczelam sie martwic ale dalej na spokojnie... Dopiero od kilku miesiecy mnie to doluje I tak widzisz... Teraz juz nie odpuszcze bo za dlugo to trwa :-)

Ja wypilka troszke alkoholu wiec jutrzejsza tempka bedzoe zaburzona.
Ale nie chce sie traktowac tak jakbym juz byla w ciazy...

patu$ka glowka do góry Kochana, będzie dobrze.Widze, ze dziś testowalas :( przykro mi strasznie to wszystko niesprawiedliwe.
W końcu trochę słoneczka wyszlo u Nas brrr..:tak:

Akuku masz racje, nie odpuszczaj :-) w końcu w zeszłym cyklu się udało, wiec tak jak w przypadku patu$ki cos zaczyna isc na +.

Mam wrazenie, ze zaraz dostane @. Brzuch mnie pobolewa :|

kasiol -
wynik negatywny (@)
tysia123 - 06.04.2013
patu$ka
- wynik negatywny ( czekamy na @ )
Nuuuśka - 15.04.2013
Akuku - 17.04.2013
90_natka - 30.04.2013
paulinka88 - przerwa do X.2013

Ostatnia edycja:
hejka,tempk bardzo niziutko tescior negatywny nawet cienia cienia nie ma. I brzuch boli jak cholera. Lepiej zeby sie nie powtarzalo wszystko z cyklu wstecz :( U nas sloneczko dzis:)

Akuku ja masz teraz ladna tempke:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka

Patuska ojj przykro mi bardzo :-( trzymam kciuki za kolejny cykl :-) moze dzidzia chce byc z 2014 :-)

Mi sie snilo ze jestem w ciazy I bedzie synek :-P hehe, ale ja wcale o tym nie mysle, dziwne.
Dziewczynki zmiencie moja date testowania na 14.04.
Obejrzalam swoje wykresy z ostatnich 4 miesiecy I tempka spadala najpozniek 14 dpo wiec jak tempka w tym dniu nie spadnie to zatestuje. To jest niedziela wiec bedzoe mi nakwygodniej, bo w pn. Ide na 6 do pracy I nie bede miala czasu na testy az do piatku wiec zatestowalabym dopiero w sobote 20... Choc wtedy to juz by byla formalnosc.bo faza lutealna nie trawala nigdy u mnie 20 dni...
Ojjj chcialabym by sie udalo.
Juz mnie plecy jak na @ bola :/:/:/ wiec pewnie znowu doopka blada.:-(

Dobrze ze jutro poniedzialek szybko mi czas zleci.

Martwie sie ze mnie bedzie kusilo by zatestowac w okolicach 10 dnia ahhh

Kurde chyba wyzuce wszystkie testy I kupie sobie 14 dpo :-(

Milego dnia.

reklama
Patudka no troche stabilnosci na wykresie by sie przydalo :-) ostani wykres mialam taki staly... A ten gdyby nie ta jedna tempka zaburzona ..hmm nie wiem.

Powiem wam ze sie boje powtorki z ostatniego miesiaca :/:/ ze bedzie slaba kreska a potem @... Szczerze wole negatyw niz zeby sie powtorzyl ostatni miesiac.

Kurde no to dopiero 7 dpo...a ja jiz chce 14...

Dzis mnie rano zemdlilo troche:/:/ ale kiedys tak mialam...wiec to pewnie po tym likierku, ogolnie zle soe po nim czulam...jakos mnie bolalo wnad zoladkiem, tak dusilo mne :/:/

Nuska czyli jednak wzrost :-)

Tysia testowalas ?? Kiedy masz/mialas termin @?? No odezwij sie :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry