Akuku
Fanka BB :)
Hej kochane ja jiz po basenie z maluchami i m :-) bylo poprostu zajefajnie :-)
Okazalo sie ze Alex juz nie taki maly chlopiec.
Ma 106 cm i moze wchodzic na zjezdzalnie:-) ja myslalam ze on sie bedzie bal, a okazalo sie ze to ja sie bardziej balam od niego
zjezdzalismy na ponotanvh takich i na zjezdzalni kreconej, ktora byla bardzo szybka. Ja myslalam ze mlody spanikuje i nie zjedzie a zjechal i taki usmiechniety byl :-) :-)
Victorek tez sie wybawil :-) na mniejszych zjezdzalniach:-)
Zmienialismy sie z m i kazde z nas poszalalo :-) bylismy w basenie na dworze . Dzieci skakaly do wody. No super bylo:-)
Dzieci padly jak muchy
Tysia przykro mi ze @ przyszla :-( porob sobie badania jak masz taka mozliwosc.:-)
biedna malenka :-( bardzo nie lubie jak dzicie choruja, zreszta kto lubi. Oby teraz bylo tylko lepiej :-)
Dobra mykam grac w chinczyka.
Okazalo sie ze Alex juz nie taki maly chlopiec.
Ma 106 cm i moze wchodzic na zjezdzalnie:-) ja myslalam ze on sie bedzie bal, a okazalo sie ze to ja sie bardziej balam od niego
Victorek tez sie wybawil :-) na mniejszych zjezdzalniach:-)
Zmienialismy sie z m i kazde z nas poszalalo :-) bylismy w basenie na dworze . Dzieci skakaly do wody. No super bylo:-)
Dzieci padly jak muchy
Tysia przykro mi ze @ przyszla :-( porob sobie badania jak masz taka mozliwosc.:-)
biedna malenka :-( bardzo nie lubie jak dzicie choruja, zreszta kto lubi. Oby teraz bylo tylko lepiej :-)
Dobra mykam grac w chinczyka.
ale juz odczuwam ten caly stresior z Nia zwiazany. A ile jeszcze do zrobienia zostalo...my good.
i nie ma ze sie nie chce. Musi sie udac w koncu, musi i koniec.