• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej kochane ja jiz po basenie z maluchami i m :-) bylo poprostu zajefajnie :-)
Okazalo sie ze Alex juz nie taki maly chlopiec.
Ma 106 cm i moze wchodzic na zjezdzalnie:-) ja myslalam ze on sie bedzie bal, a okazalo sie ze to ja sie bardziej balam od niego :-P zjezdzalismy na ponotanvh takich i na zjezdzalni kreconej, ktora byla bardzo szybka. Ja myslalam ze mlody spanikuje i nie zjedzie a zjechal i taki usmiechniety byl :-) :-)
Victorek tez sie wybawil :-) na mniejszych zjezdzalniach:-)
Zmienialismy sie z m i kazde z nas poszalalo :-) bylismy w basenie na dworze . Dzieci skakaly do wody. No super bylo:-)
Dzieci padly jak muchy :-P

Tysia przykro mi ze @ przyszla :-( porob sobie badania jak masz taka mozliwosc.:-)
biedna malenka :-( bardzo nie lubie jak dzicie choruja, zreszta kto lubi. Oby teraz bylo tylko lepiej :-)

Dobra mykam grac w chinczyka.

reklama
Hej dziewczynki :) u mnie jednak ta wczorajsza tempka to musiało być jakieś zaburzenie bo dziś już spadła. Mierzyłam wcześniej bo musiałam wcześniej wstać (już w pociągu jestem- niestety, delegacja...) ale dodałam do tego 0,1 :)

Tysia, przykro mi że się nie udało w tym cyklu :( ale kolejny cykl to nowe szanse i musi się wreszcie udać. Mam nadzieję, że z Małą już lepiej dzisiaj, niech szybko wraca do zdrowia! :)

Akuku to dzieciaki musiały mieć super zabawę :))

Miłego dnia Wam wszystkim życzę :)

Ostatnia edycja:
patu$ka Komunie mamy 12 maja :eek: ale juz odczuwam ten caly stresior z Nia zwiazany. A ile jeszcze do zrobienia zostalo...my good.
Wczoraj na zakupach znalazlam w Tesco tesciory 10. Kupilam 3 - jeden zrobilam dzis rano, bo pisza ze sa bardzo wiarygodne i wychodza nawet na 7 dni przed planowana @, ale oczywiscie jedna krecha :| Nie mam zludzen, ani troche ze sie udalo.
spac mi sie dzis strasznie chce, nie wyspalam sie ani troche :/
a jeszcze za oknem snieg znowu pada, nosz kurcze chyba nigdy nie przestanie.

tysia123 strasznie mi przykro :( ten marzec chyba dla kazdej z Nas pechowy sie okaze ale w kwietniu dajemy tak ? :tak: i nie ma ze sie nie chce. Musi sie udac w koncu, musi i koniec.

kasiol -
wynik negatywny (@)
tysia123 - wynik negatywny (@)
patu$ka - wynik negatywny (@)
Nuuuśka - 15.04.2013
Akuku - 17.04.2013
90_natka - 30.04.2013
paulinka88 - przerwa do X.2013

Ostatnia edycja:
widze ,że na wątku zostałyśmy jak weteranki:) nuuuuśka wiem jak trudno się powstrzymać tym bardziej jak tesciki czekają kuszą :) jescze nic nie przesądzone bo wredoty brak:)

tysia zaskoczyłaś mnie tą małpą...

były trzy wyniki negatywne-to poprosimy dla równowagi psychicznej teraz trzy ostatnie pozytywne:)!!!!!
reszta testowanek już w długi weckend:)

hej ja dzis odebralam wyniki mojego progesteronu (bolam w dniu lub dzien po owulacji) wyszlo 21,5
w zeszlym miesiacu 6dpo wyszlo 37,8...

dobra mykam bo mnie cos mdli :(
(ale w zeslzym cyklu tez tak mialam zebyscie nie myslaly ze sie nakrecam )
szczerze czekam na @ bo mam zamiar chodzic na silke, saune itd :) bo chce jakos na wakacje wygladac :)

A mialam jeszcze napisac ze dzis zjadlam ostatnia tabletke castangusa :-)

paaa

Ostatnia edycja:
Nuuska no co ty! nie moglas sie powstrzymac?!Gadzino ty!

od maja zadna nie testuje przed terminem!
Bo siejemy zla aure!

Ja wrocilam z pracy,tak dorywcza ale zawsze cos... pare groszy cie przyda.

Obiadek prysznic i na wyro bo nie powiem zmeczona jestem.

A tak się właśnie zastanawiałam gdzie zniknęłaś patu$ka :)

Akuku a jakie są normy na ten dc? Wyniki są ok? Zupełnie się na tym nie znam i nie wiem jak zinterpretować Twój wynik..

Ostatnia edycja:
reklama
no teraz przez kilka dni bede zagladac popoludniami :)

U mnie jutro nie bedzie sladu po @ wreszcie,bo ostatnia @ byla koszmarem ale to z wiadomej przyczyny...No i od czwartku ta sama seria...niech wreszcie sie cos u nas ruszy,bo stalysmy sie prawdziwymi weterankami:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry