• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

90_natka no powyzej 20 oznacza ze owu byla, ale dziwi mnie ten wynik skoro robilam test krwi w dniu lub dzien po owu.
Liczylam na to ze wyjdzie ze owu nie bylo i tym przyspiesze badania :/:/:/ a tak to mi gp powie ze wszystko w normie :/:/:/
Powiem gp ze test krwi byl zrbiony w 22 dniu cyklu i ze w tym dniu mialam owu, no zobaczymy co mi powie.

dziewczyny no w koncu ktorejs z nas musi sie udac.
Ja bym najchetniej zrobila juz test zeby wykluczyc/potwierdzic ciaze...hmm
Moze podjade do tesco i kupie test i jutro z rana zrobie co myslicie ??

reklama
Akuku,jesli chcesz to zorb ale sama wiesz jak moze byc.W tym cyklu Wam daruje ale w amju zadna nie testuje przed terminem! Kurcze wskoczylam na marcowki a tam kolejna dziewczyna ma pozytywnego tesciora;-) a u nas nic:-(

Patuska naiwna jestem, wiem ze nic z tego a mysle o testowaniu...po co ??
Postaram sie odpuscic i nie myslec o tym.
Chyba poczekam do 14 dpo. Jeszcze 5 dni.
albo do 15 dpo... Kurde juz nie wiem nic. Dobra mykam, bo za bardzo sie sama nakrecam.

Akuku a ja bym nie testowala przed czasem.Teraz jak zawsze zaluje :| Ale trudno jak pisze patu$ka od maja nie ma !! Nie ma wcześniejszego testowania, nakręcania się nawet jak Nam wydaje się , ze tego nie robimy.
Rzeczywiscie dziewuszki, stalysmy się prawdziwymi weterankami ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Nie uważam,zeby choć jedna minuta z Wami była stracona, wiele się nauczyłam, wiele wysluchalam i mnie w końcu ktoś wysluchal. Czuje się w końcu w jakims stopniu uspokojona choć wiadomo, co najbardziej by mnie uspokoilo.
Na prawde nic tak nie ucieszylo by mnie jak wiadomość, ze w końcu choć jednej z Nas się udało:tak:

patu$ka mam pytanko. Jeśli gadzina jak to okreslila natka :) przylezie jednak 15-go, to w tym momencie mój cykl będzie trwal 36 dni. Jak potem mogę wyliczyć cokolwiek powiedz mi :/ w którym dc mogę podzialac z prolaktynka a w którym z progesteronem ? Kurcze się wszystko wywrocilo do góry nogami teraz :no: Jest szansa ze ten cykl będzie normalny ?

Wiesz co nuuska nie wiem...moze warto by poczekac jeszcze jeden cykl i zobaczyc jaki bedzie dlugi i wtedy dopiero bo jak zrobisz wyniki teraz to moga byc nie wiarygodne.

Lece do roboty pa pa

hmm czyli co, nie robic teraz badanek Waszym zdaniem ? Z jednej strony moze rzeczywiscie beda niewiarygodne ale z drugiej strony jak pomysle, ze znowu czekac na cokolwiek kolejny cykl ...:crazy:

Dzisiejsza tempke uzupelnie jak wroce do domu - zapisalam na kartce a teraz jak zawsze nie pamietam :X

Witam i miłego dnia życze :)

łatwo mówić - nie testować , ale gorzej wykonać :) wczoraj uśmiechała się do mnie książka z półki "Smak zdrowia" no i szybko odszukałam rodział o płodności-z tego co narazie wyczytałam-wszystkie info z forum się zgadzają, że plemnior dojrzewa 3 dni, zeby jak jest problem z ilośćą ich wcześniej nie "marnować" :) jescze wyczytałam wczoraj-ale to już gdzieś na forum-że -skuteczność max 3 miesiace starań-przy stostowaniu kwasu foliowego i WITAMINY A- odrazu zajrzałam na ta witamine A i faktycznie może mieć wpływ nie tyle na płodność a na utrzymanie po zapłodnieniu :szok:

wiesz akuku jak to jest z tym testowaniem... ja bym poczekała choć wiem jak strasznie to trudne :(

nuuuśka
popieram patu$kę, może lepiej wstrzymaj się jeszcze jeden cykl z badaniami.. Bo nie wiadomo czy będą wiarygodne w tej chwili, więc w sumie wyrzucisz tylko pieniądze w błoto... wiem jakie to trudne :( ale może badanka nie będą już konieczne? Trzeba patrzeć na to wszystko optymistycznie :))

kasiol nie wiedziałam o tej wit. A. Za to coś kiedyś obiło mi się o uszy na studiach o witaminie E, że dobrze działa na płodność u kobiet i też właśnie zapobiega przedwczesnym poronieniom, a u mężczyzn poprawia stan plemników, ale nie gwarantuję że dobrze pamiętam :) ale w takim układzie może warto zacząć łykać wit. A + E? Kto wie :)

reklama
wiesz akuku jak to jest z tym testowaniem... ja bym poczekała choć wiem jak strasznie to trudne :(

nuuuśka
popieram patu$kę, może lepiej wstrzymaj się jeszcze jeden cykl z badaniami.. Bo nie wiadomo czy będą wiarygodne w tej chwili, więc w sumie wyrzucisz tylko pieniądze w błoto... wiem jakie to trudne :( ale może badanka nie będą już konieczne? Trzeba patrzeć na to wszystko optymistycznie :))

kasiol nie wiedziałam o tej wit. A. Za to coś kiedyś obiło mi się o uszy na studiach o witaminie E, że dobrze działa na płodność u kobiet i też właśnie zapobiega przedwczesnym poronieniom, a u mężczyzn poprawia stan plemników, ale nie gwarantuję że dobrze pamiętam :) ale w takim układzie może warto zacząć łykać wit. A + E? Kto wie :)

wiesz co nie wiem sama :| Tu nie chodzi o wyrzucanie pieniedzy w bloto bo juz kiedys tu pisalam ze te badanka sa refundowane bez problemu, ginekolog jesli poprosisz ma obowiazek wydac Ci na Nie skierowanie.
Ale szkoda mi troche calego cyklu...a jak sie powtorzy sytuacja to co wtedy ? :(

kasiol witamina A ? oooo dobrze wiedziec, nie wiem czy Salfazin to w sobie zawiera ale mysle ze moze warto jak pisze natka podzialac z witaminka A + E ? Tylko dla kogo ? dla obydwojga , jak myslicie ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry