• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Razem jestesmy 7 lat 10 stycznia nam stuknelo...Z tego 3 lata narzeczenstwa i prawie dwa po slubie :) dlugi staz:)

Czasami bywalo ciezko,ale nic na to nie moglismy poradzic. Jakos dalismy rade :)

reklama
No to ładny staż :) tylko pozazdrościć :) my z moim M znamy się 8 lat, a razem jesteśmy w sumie 3,5 roku :)

Dobrej nocki dziewczynki :)) śmigam do łóżka bo mężuś już mi miejsce grzeje :D do jutra :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :)

90_natka chyba wiec się wstrzymam z badankami hormonow w tym cyklu, bo może to rzeczywiście bez sensu, tzn. chodzi mi tylko o te dwa, reszte mysle, ze zrobie.
Salfazin zawiera witaminke A i E wiec nie wiem czy jeszcze dodatkowo Ł. podawac, ale sobie kupie dziś na pewno :-)

patu$ka zrobie jak piszesz :tak:dziekuje :* zawsze można na Was liczyc.
zmieniając temat - praca u ogrodnika , wiec jakie masz wyksztalcenie ? Bo ja jestem po lp - ochrona i kształtowanie środowiska :-D wiec zawsze Ł. się ze mnie smieje, ze powinnam wszystkie smieci zbierac jakie widze na ulicy :-D piękny staz macie z Twoim Ł. tylko pogratulować, i zyczyc sobie tego samego :happy:My z Ł. jesteśmy 2,5roku razem, znamy się z 5 lat już, zaręczeni od września ubiegłego roku.

Akuku przykro mi :-( co do badania hormonow, może wstyd się przyznać, ale nie znam się jeszcze tak na mierzeniu tempki i nie wiem co oznacza "skok" :rofl2: tzn wiem co to , ale nie wiem jak to dokładnie powinno wygladac.
A Twoje staranka do po wakacji może akurat okaza się nieskuteczne, bo jak je odlozysz to może na tyle sama w sobie się uspokoisz i odblokujesz, ze los splata Wam figla wcześniej niż myślicie :tak:

Nie wiem co mi się dzieje z tempka dziewczynki :| jakos dziwnie wariuje yhmm...wczoraj spadek wiec mysle - ooo @ się zbliza. A dziś znowu do góry .

kasiol - wynik negatywny (@)
tysia123 - wynik negatywny (@)
patu$ka - wynik negatywny (@)
Nuuuśka - 15.04.2013
Akuku
- początki @
90_natka - 30.04.2013
paulinka88 - przerwa do X.2013

hej:)
akuku przykro mi,wiem co czujesz ;( ale na twoim miejscu tak do końca bym nie rezygnowała przez wakacje-podobno to najlepszy moment :) pisałaś o nowych zajęciach-może właśnie to odblokuje tą blokade którą podobno nasze umysly nakładają na cześć kobiet-choć twoje badzania bym powtórzyła...
ja sie wczoraj oderwałam od myslenia, a nadchodząca wiosna, praca w ogrodzie , napewno nie pozwoli mi za dużo myśleć:)uwielbiam ogród i wyrywanie chwastów-bardzo mnie to uspokaja:) a wczoraj byliśmy z naszym psiakiem u fryzjera-mamy westa który niestety z domu wylądował w garazu( warczał na teściową:)) no i przyznam bez bicia,ze na zime zawsze go nie obcinamy i nie kąpiemy-bo się przeziębi, bo musi mieć ciepłao. A po zimie idziemy na jedno stzyzenie, a dalej sama go podcinam-troche nie idealnie ale taniej:) Tym razem postanowilismy zaprowadzic go do spa dla psa, Pani jak go zobaczyła to się przeżegnała. A jak po 4 godzinach skączyła-to miałam łzy w oczach taki był piękny:)
Wiec troche od staranek sie oderwałam:)
My z M. jesteśmy razem ponad 10 lat:) a w sierpniu mamy 5 rocznice ślubu a Kalina 4 urodziny:)

Nuuska mam technika technologii zywnosci. Wiec zaklady przetworstwa spozywczego nie sa mi obce. Ludzie czesto myla to z technikiem zywienia. A to tak naprawde dwie rozne sprawy. Hmmm jedyne czego nie nawidzilam to miec praktyk w zakladzie miesnym,bleeeeee:baffled:

sorki tylko skopiowalam ze staraczek listopadowych, bo lzy same sie cisna ;/;/

hej dziewczyny :)

ale nie wazne, ja juz postanowilam ze staranek nie bedzie, bo mam dosc siebie takiej. Chce wyjsc z tego bagna ktore mnie wciagnelo, chce sie uspokoic i byc normalna...
mam nadziejej ze uda mi sie szybko i nie chce juz do tego wracac, jak uda mi sie - a uda, to mam nadzieje ze juz nigdy chec zajscia w ciaze nie zamydli mi tak oczu... ze juz nigdy nie cofne sie do tego miejsca.
trzymajcie kciuki bym szybko zapomniala o tym dlugim czasie moich niepowodzen.

buziaki

Akuku Kchana wiem jak musi byc ci ciezko... Ale to nie powod zeby sie zalamac.CO mamy powiedziec my ktore chcemy a niemozemy zajsc w pierwsza ciaze tak dlugo? Ty masz dwoch wspanailych synow masz dla kogo zyc. Czasem zycie weryfikuje nasze plany nie tak jak bysmy tego chcieli.
Ja wierze ze dla kazdej z nas wyjdzie slonce. NAwet w srodku ulewy.

Mysle,ze szybko sobie z tym wszystkim poradzisz jestes pelna sil kobieta! A my bedziemy cie wspierac duchowo w twoich wyborach:)

Hej dziewczynki :)

Nuuuśka dobrze że podstawowe wyniki są w normie, to już jedna dobra wiadomość. Teraz byle tylko hormony też wyszły ok :)

Akuku kochana, nie smutaj! Musi być dobrze. Korzystaj z życia, odpoczywaj i nie myśl o tym wszystkim. Będzie dobrze, na pewno :*

reklama
Patuska masz racje :( bardziej bym ciepriala gdyby to bylo moje pierwsze dziecko i dziekuje Bogu za to ze mam moich syneczkow. Ale ja mysle ze w tym wypadku nie ma to znaczenia ktore to dziecko :( bo tak samo pragne tego 3 jak i pierwsza 2 :)
nie potrafie sobie wytlumaczyc czemu sie nie udaje, wiec wole sie odseparowac od tego myslenia.

życze wam owocnych staran :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry