wiesz co nie wiem sama :| Tu nie chodzi o wyrzucanie pieniedzy w bloto bo juz kiedys tu pisalam ze te badanka sa refundowane bez problemu, ginekolog jesli poprosisz ma obowiazek wydac Ci na Nie skierowanie.
Ale szkoda mi troche calego cyklu...a jak sie powtorzy sytuacja to co wtedy ?![]()
kasiol witamina A ? oooo dobrze wiedziec, nie wiem czy Salfazin to w sobie zawiera ale mysle ze moze warto jak pisze natka podzialac z witaminka A + E ? Tylko dla kogo ? dla obydwojga , jak myslicie ?
Tylko że jak np. teraz dostaniesz skierowanie na badania, to nie wiadomo czy np. za miesiąc czy dwa dostaniesz drugi raz. Chyba, że masz na tyle znajomego gina, która da Ci dwa razy skierowanie w razie czego
A co do A + E, to myślę, że jeśli już brać to oboje - w końcu wpływ ma na płodność zarówno kobiet, jak i mężczyzn
Boze ile ja mialam wtedy lat 15?-16 chyba masakra to byla.Potem wyszedl z wojska pracowal troche na miescu i potem zaczely sie delegacji. DLugie,krotkie.Niemcy,Francja potem Wawa jak pracwal w Wawie to tylko w tygodniu go nie bylo. Ale i kasa byla lepsza.Po slubie pol roku jeszcze pracowa w delegacji i zrezygnowa. I pracuje na miejscu. Latwo nie bylo. Kiedys w wakaje widzielismy sie raz.Ja wyjechalam on tez. Al edalismy rade.Grunt to zaufanie no i uczucie