Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no wiesz nuuuśka, to że chce Ci się spać też może oznaczać fasolkęale ja już nic nie mówię, czekamy cierpliwie do poniedziałku
))
a ja się kurczę zaczynam denerwować tą dzisiejszą wizytą u ginka.. w sumie sama nie wiem czemu, ale jakoś tak niespokojna jestem jak o tym myślę... boję się kiepskich wiadomości.. a tu jeszcze tyle godzin czekania w niepewności(
wole nie mowic, nie myslec i sie nie nakrecac bo potem nagle @ sie pojawi i znowu bedzie dramat. A tak, to wiem czego sie spodziewac. W az takie niespodzianki chyba nie wierze 

i oczywiscie juz dostalam karteczke, ze po spowiedzi nalezy zejsc do salki, bo bedzie zebranie w celu ustalenia jeszcze jakis tam rzeczy zwiazanych z Komunia i oczywiscie zebranie pieniedzy. Pytam sie tylko na co znowu 
malo pieniedzy juz od Nas dostali..ja tez nic nie mowiewole nie mowic, nie myslec i sie nie nakrecac bo potem nagle @ sie pojawi i znowu bedzie dramat. A tak, to wiem czego sie spodziewac. W az takie niespodzianki chyba nie wierze
Wizytka sie nic nie martw i nie denerwuj, to ta nowa, do ktorej idziesz z kolezanka tak ? Na ktora masz wizytke ? Moze w koncu trafi sie jakas "normalna"...
U Nas dzis zimno. Wstalam rano widzialam sloneczko i ucieszylam sie, ze bedzie piekny dzien a tu dupa. Caly dzien kropi, zimno, wietrznie i nieprzyjemnie. Chcialam jutro umyc okna, w niedziele ide do pracy, bo z racji tego ze niedziele u Nas platne, to chetna bylam na dwie w tym miesiacu, bo w koncu Oli Komunia za pasem, a tu coraz to nowe wydatki. Ale nie wiem czy bede myc jesli bedzie taka pogoda :| Chcialam balkon odgruzowac, doniczki wyniesc i naszykowac do sadzeniaJeszcze o 9 musze z Ola do Kosciola dymac, bo jutro maja I spowiedz
i oczywiscie juz dostalam karteczke, ze po spowiedzi nalezy zejsc do salki, bo bedzie zebranie w celu ustalenia jeszcze jakis tam rzeczy zwiazanych z Komunia i oczywiscie zebranie pieniedzy. Pytam sie tylko na co znowu
malo pieniedzy juz od Nas dostali..
we wtorek idziemy do neurologa, zobacze co powie, na co skieruje i mysle, ze powtorze jej badanka krwi.