• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka no na pewno stres może utrudniać zajście w ciążę więc kto wie czy te Wasze problemy nie są też od stresu. Najważniejsze że z Ola już w porządku i mam nadzieję że teraz będziecie mieli mniej stresów i fasolka się pojawi :)

reklama
90_natka tak do końca jeszcze nie wiadomo,ale mam nadzieje ze wszystko będzie ok :tak:nie może być inaczej. ladny wykresik Ci się robi :-)tylko tak dalej. Ja już w domu po pracy, polozylam się na chwile bo dziś cos plecy bola.
Pogoda dalej u Nas całkowicie niewiosenna :crazy:

Mówisz Nuuuśka że ładny ten wykres? Mi się właśnie wydawało że dziwny trochę bo tak powoli w górę tempka idzie i boję się czy będzie skok czy też nie.. Ale ja panikara jestem więc wiesz :p
No to odpoczywaj, w końcu piątek to można trochę poleniuchować :) ja mam nadzieję że wieczorem też się polenię i to w dobrym humorze :) trzymaj kciuki za moją wizytę dzisiejszą :))

jasne ze trzymam :tak:Pisz od razu jak wrócisz co powiedział, fajni byłoby gdyby zrobil usg, bo Ty masz dziś 13dc i jeśli owulka powinna być lada dzień wiec powinno być ladnie widać czy jest pęcherzyk a jak tak to ile, i jakich rozmiarow :happy2:

Nuska mnie wciagnelo, ale moze i dobrze bo przynajmniej nie przezylam zle kolejnego niepowodzenia.
Tylko nie wiem czemu tak szybko @ przyszla ?
wychodzi na to ze faza lutealna w tym cyklu trwala 10-11 dni bo dokladnie nie wiem kiedy owu byla :/:/
No ale nie wazne, teraz odpuszczam staranka, zadnych testow owu, ale jednak tempke bede mierzyc zeby wiedziec kiedy sie spodziewac @
Chociaz mysle o schowaniu termometru...tylko sie cykle nieregularne zrobily, a teraz nawet boli przepowiadajacych @ nie mialam :/:/ i boje sie ze mnie zaleje znienacka w pracy :/:/:/

reklama
Ja już dzisiaj termometr schowałam... Chciałam wiedzieć kiedy owu, ale wygląda na to, że jej nie było, więc nadal nie wiem kiedy @ będzie... Oby jak najszybciej... Jaki blog czytacie?

Nuśka &&&&&& za fasolę
Natka &&&&&& za wizytę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry