Hej dziewuszki Moje :*
Wczoraj przylazla gadzina

wiec cos w tym jest tylko np u patu$ki tempka stopniowo spadala i potem bach @ a u mnie spadla w dol wczoraj i kolo poludnia @ przylazla. Wiec jak myslalam, nici z fasolki :-( Ten cykl wiec mial yyy..33dni. Bede wiec potrzebowac Waszej pomocy,bo nie wiem jak w tym miesiacu bedzie z owulka, a czytac tempek jeszcze nie umiem ta dobrze

w sumie to ciesze sie ze przyszla teraz niz mialabyc czekac jeszcze pare dni, zawsze to mniej rozregulowany cykl o te pare dni, choc i tak byl dluzszy o 5 dni od normalnego. Teraz czynie modly zeby @ juz sobie poszla
patu$ka to jak chcica jest to dawac a nie sie wstrzymywac :-)nie wierze, ze Nasi rodzice poprzez planowanie Nas ufasolkowali,moze troszke spontanu by sie w koncu Nam przydalo i wiary w to,ze "ten" zolnierzyk utrzyma sie i dotrze do celu

Nie wiem jak liczyc sobie teraz planowany czas owulki, tudziez kolejnego testowanka. W sumie to ten miesiac mnie rozwalil, zbuzyl moja dobra aure kalendarzykowa

Ale wedlug kalendarzyka przy cyklach 28-dniowych owulka powinna byc 27kwietnia a nastepna @ 11maja. Matko dzien przed Komunia

No tak, ale jak ja mam liczyc ten cykl. Wedlug starych ?
Wczoraj nie pisalam, bo od 12 kiedy z Olka z Kosciola wrociam, wzielam sie na mycie okien, odgruzowywanie balkonu, pare kwiatkow juz wsadzilam, do tego kurze i skonczylam o 18

Tyle mialam z dnia. Ale za to duma mnie rozpierala, ze udalo mi sie z balkonem bo tam to byl sajgon