• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej dziewczynki :)

No rzeczywiście patu$ka idealna linia prosta u Ciebie na tym wykresie :) u mnie z kolei spadek, co dziwne bo do owu jeszcze parę dni sądząc po rozmiarze pęcherzyków. A powiedz mi (bo jesteś w tym bardziej rozeznana) jakie jest mniej więcej tempo ich wzrostu? Zaczynam się zastanawiać czy do ginka mam iść teraz czy w przyszłą środę :D chyba będę musiała zadzwonić zapytać :)

reklama
srednio 2 mm na dobre rosna.

Pisalas wczesniej ze masz 16 mm i 14mm wiec nie sa takie malutkie liczas ze srednio 2 mm na dobe to do srodu moze byc juz po owu.bo nawet jesli ten 14 nie urosnie to tten 16 mm po dobie czy dwoch mzoe peknac przy wartosci 18 mm wiec spadek moze sugerowac ze owu juz za pasem. moze byc nawet jutro.wiec ja bym sie zabrala za boboseksy. ja przypuszcza ze owu bedzie dzis albo jutro. jest spadek.pechole sa ok wiec czekaj jutra jak bedzie skok to mialas piekna owu z pieknym wykresem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze, ja to kompletnie zielona jestem w tym temacie... Może skoro gin powiedział że są małe to chodziło o 1,6 mm a nie 1,6 cm ?? (nie wiem czy to możliwe, tak tylko się zastanawiam...) w sumie byłam tak przejęta całą tą wizytą, że nowy gin i w ogóle że sama już nie wiem czy powiedział cm czy mm.. Cholercia :/ staranki w każdym razie są :))

watpie zeby 1,6 mm zauwazyl na usg. 1,6 cm czyli 16 mm bo lekarze przewaznei w mm podaja wartosci. w tym dniu cyklu watpie zeby pecholki byly takie malusie... bardziej wirze ze chodzilo o 16 mm czyli jak pisalas 1,6 cm. Czekajmy do jutra jak jutro tempka pojdzie w gore to znaczyz e bedziesz miec ladniutki wykresik z pieknym skokiem :) Moze teraz twoje cykle wroca do normy.

hej kobiety!

U mnie dzis zaczyna sie super sluz...z mezem podzialalismy troszke,no niby dopiero mozemy od 12 dc ale kurcze chcica bierze gore :tak::-D:-D he he :)

Milego dzionka:-p

Hej dziewuszki Moje :*
Wczoraj przylazla gadzina :crazy: wiec cos w tym jest tylko np u patu$ki tempka stopniowo spadala i potem bach @ a u mnie spadla w dol wczoraj i kolo poludnia @ przylazla. Wiec jak myslalam, nici z fasolki :-( Ten cykl wiec mial yyy..33dni. Bede wiec potrzebowac Waszej pomocy,bo nie wiem jak w tym miesiacu bedzie z owulka, a czytac tempek jeszcze nie umiem ta dobrze :blink: w sumie to ciesze sie ze przyszla teraz niz mialabyc czekac jeszcze pare dni, zawsze to mniej rozregulowany cykl o te pare dni, choc i tak byl dluzszy o 5 dni od normalnego. Teraz czynie modly zeby @ juz sobie poszla :-D
patu$ka to jak chcica jest to dawac a nie sie wstrzymywac :-)nie wierze, ze Nasi rodzice poprzez planowanie Nas ufasolkowali,moze troszke spontanu by sie w koncu Nam przydalo i wiary w to,ze "ten" zolnierzyk utrzyma sie i dotrze do celu :-D Nie wiem jak liczyc sobie teraz planowany czas owulki, tudziez kolejnego testowanka. W sumie to ten miesiac mnie rozwalil, zbuzyl moja dobra aure kalendarzykowa :rofl2: Ale wedlug kalendarzyka przy cyklach 28-dniowych owulka powinna byc 27kwietnia a nastepna @ 11maja. Matko dzien przed Komunia :laugh2: No tak, ale jak ja mam liczyc ten cykl. Wedlug starych ?
Wczoraj nie pisalam, bo od 12 kiedy z Olka z Kosciola wrociam, wzielam sie na mycie okien, odgruzowywanie balkonu, pare kwiatkow juz wsadzilam, do tego kurze i skonczylam o 18 :baffled: Tyle mialam z dnia. Ale za to duma mnie rozpierala, ze udalo mi sie z balkonem bo tam to byl sajgon :laugh2:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :) u mnie dziś tempka w górę w porównaniu z wczoraj ale zobaczymy jak dwie kolejne bo na razie "wyskoczyła" tylko na poziom tych temp które były parę dni temu :)

Patu$ka a pewnie- jak jest ochota to dzialajcie! Nie ma co się powstrzymywać i trochę spontanu też musi być :))

Nuuuśka szkoda że @ przylazła :( ale nowy cykl to nowe staranka i oby tym razem zakończone sukcesem :))

Miłego dnia!!:))

Ostatnia edycja:
90_natka teraz to ja mam mega myslowke nad tym jak ten cykl w ogole ogarnac, zeby mial rece i nogi :crazy: bo nie wiem kurcze jeszcze np jaka tempka swiadczy o zblizajacej sie owu. Ale Ty juz bardziej obeznana ode mnie jestes wiec bede pytac jak cos :tak:

reklama
natka nie wazne ze skoczyla do temperatur w lini podstawowej kak byl skok o 0.2 czyli owulka juz za toba poczekaj jeszcze jutro i pojutrze jak nadal bedzie na wyzszym poziomie to jestes po owu. I moze ten cykl wroci do normalnosci.

Nuuska kochana u kazdej jest inaczej mi stopniowo spadala,tobie od razu a innym dopiero w drugim dniu @ spada. To jest roznie ale jak jest spadek to trzeba sie liczyc z @.Szkoda ze sie nie udalo,ale z drugiej strony zaczynasz nowy cykl i teraz bedziesz miala poglad na owulke w kazdym razie.

Jak bedziesz miala watpliwosci to Ci pomoge w interpretacji:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry