• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

patu$ka dziekuje :* na pewno bede miec watpliwosci dlatego juz teraz moge Cie smialo poprosic o podglad na biezaco mojego wykresu :tak: w tych sprawach niestety ciemna jak pien jestem. Nie wiem jakie skoki sie licza a jakie nie, ale Ty na podstawie tempki potrafisz okreslic kiedy masz owu ? Zdolna dziewczynka :laugh2: W ogole ja Cie bardzo prosze, Ty sie teraz skup i mi po raz piecsetny chyba juz napisz w ktore dni mam teraz co robic. Znaczy sie hormony :))

90_natka a gdzie Twoj wykres sie podzial ? :> Bo ja nic nie widze :X

Ostatnia edycja:
reklama
Wiesz patu$ka, śluzu typowo płodnego nie mam (tzn jest wodnity i przezroczysty, czyli uznaje się go jako płodny ale jak białko to on na pewno nie jest, a zwykle taki miewałam) no ale zobaczymy w najbliższych dniach no i u gina w środę co tam na usg wyjdzie :) ale jestem dobrej myśli :)

Nuuuśka ja też oczywiście w miarę mojej wiedzy pomogę w interpretacji wykresu :)
A mój zniknął być może dlatego że przez telefon się logowałam a nie z laptopa więc może wersja komórkowa jest okrojona i sygnatura się nie pojawia :)

A co do hormonów to mój gin (ten nowy) kazał badać między 2 a 4 dc :)

Nuuska kochana LH i FSH miedzy 3 a 5 dc. czyli jeszcze w trakcie krwawienia. Estradiol miedzy 12-14 dc. Progesteron tydzien po owu. czyli wychodzi gdzies kolo 21-22 c i prolaktyne tez wtedy. a hormony tarczycowe to w kazdym dniu tylko ze na nie trzeba chyba na czczo.

Ja na podstawie wykresu wiem kiedy mialam owu tym bardziej ze mam tez monitoring to jestem pewna na 150 % kiedy ona wystepuje.:)

natka jak jutro jeszcze tempka bedzie wyzej to mozesz ustawic sobie granice wyzszych temperatur to wtedy bedziesz widziala jakbiegnie linia podstawowa:)a co do sluzu to jak jest wodnisty i przezroczysty to uznawany jest jako plodny. No ja dzis mialam bialko ale za dwa trzy dni zniknie i bedzie tylko lejacy przezroczysty:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie dlatego czekam jeszcze z ustawianiem granicy wyższych temp żeby jutro zobaczyć jak to będzie wyglądało :) wiem że taki śluz uznaje się za płodny ale zawsze miałam typowo jak białko jajka i dlatego się zastanawiam nad tym wszystkim :)

hej witam sie :)
co za dzień beznadzijnie zakończony dziś mandalem i 200 zł znów do tyłu:( mała znów kaszle aż nie chce mi sie nic :/
jutro wizyta u gin, mam nadzieje ,że przełamie moją złą passe z zeszlego tygodnia!
no chyba ,że znając mojego pecha pani gin mnie oleje i jak poprzednia, zapisze: sex co drugi dzień:(
:(
:(
:/

Oj to rzeczywiście kiepski dzień kasiol :( ale mam nadzieję, że z małą to nic poważnego... :)
Trzymam kciuki żeby jutrzejsza wizyta u ginki była na + :) zła passa musi być w końcu przełamana :))

Hej dziewczynki, tak jak przeczuwałam, u mnie to jeszcze nie owu bo dziś temp znowu w dół :( także czekamy dalej :)
Powiem Wam że nie wyspałam się dzisiaj :( nie lubię poniedziałków :P tak nam się wczoraj z mężem przyjemnie leżało i rozmawiało, że zanim spać poszliśmy to się kurcze późno zrobiło. A powiem Wam, że mega późno to ja raczej spać nie chodzę bo trzeba wcześnie wstawać i później nieprzytomna jestem ;)
Miłego dnia kochane :)

Hej! nAtka wiem o czym mowisz my pozno wrocilismy do domu wczoraj i tez jestem nie przytomna. Spadam do pracy bede popoludniu:)

Milego dnia :)

Hej dziewczynki :)

To i ja dolaczam się do niewyspania poniedziałkowego - wczoraj po pracy pojechaliśmy ze znajomymi do sklepu pochodzić za butami dla Oli na Komunie i o dziwo znaleźliśmy w H&M zwykle,bardzo ladne biale baletki z mala kokardka z przodu :tak:nozka ladnie wygladala, a i potem je wychodzi jeszcze bo na zakończenie roku będą idealnie pasować.
patu$ka dziekuje :* w srode będę u tej mojej gin, poproszę ja o skierowanie - jak będzie dukac, zrobie prywatnie i mam ja gdzies :angry: jeżeli chodzi o hormonu tarczycowe to na razie zrobiłam tylko TSH - wynik jak najbardziej w normie.

90_natka u mnie tez tempka dziś w dol, ale ma prawo, w końcu jeszcze @ trwa. My wczoraj polozylismy się kolo polnocy, Łukasz jeszcze jak wrocilismy uparl się na Paranormal Activity 4 wiec obejrzeliśmy ale tak jak większość mowila - pare momentow może było rzeczywiście takich "..uuuu" ale ogolnie film bardziej jak komedia :wściekła/y:

piękny dziś dzionek :-)nareszcie.

reklama
hej:/
ja juz po wizycie- i ze skierowaniem na oddział na 3 dni-"diagnostyka niepłodności wtórnej" w sumie powinnam sie cieszyc-bo badania zrobia wszystki, na dodoatek już wiem skąd te ćmienia jajnika-mam torbiel , a po badaniach usg okaże sie jak bedziemy go leczyć;/ nie wykluczona laparoskopia;/ myśle że na badania zglosze sie dopiero w przyszłym tygoniu-bo przeciez teraz okres płodny sie zaczyna:) co najdziwniejsze po tym badaniu -mocniej mnie ten lewy jajnior boli;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry