Dziękuję Wam dziewczynki za trzymanie kciuków, chyba przyniosło mi to szczęście
)
Żadnych zmian na jajnikach nie ma, więc albo ich nie było i tamten gin po prostu się pomylił, albo się wchłonęły
i okazało się że dobrze, że do niego poszłam bo mam dwa pęcherzyki ale jeszcze są małe (1,6 i 1,4) i gdybym wzięła luteinę tak jak mi zalecił tamten gin to prawdopodobnie zablokowałabym owu bo pęcherzyki nie zdążyłyby dojrzeć. W środę mam przyjechać na monitoring i okaże się jak tam te pęcherzyki, mam nadzieję że pekna
a jak w tym cyklu się nie uda to w 2-4 dniu następnego mam zbadać hormony (o zgrozo, aż 5 więc zapłacę majątek!) i ewentualnie badanie nasienia M. ale to jeszcze nic pewnego. No bo mam nadzieję, że w tym cyklu się uda
)
Żadnych zmian na jajnikach nie ma, więc albo ich nie było i tamten gin po prostu się pomylił, albo się wchłonęły
Ostatnia edycja:
ciesze się bardzo, ale dlaczego masz placic majatek ? Przeciez te hormony możesz badac na NFZ, na to gin ma prawo dac Ci skierowanie jeśli poprosisz, a nie ciagnac kase z prywatnych. W 13 dc dwa male pęcherzyki - to już cos prawda ? mimo ze male
urosnąć przecież zawsze mogą wiec teraz będę trzymać kciukaski żeby szybko rosly i jeszcze szybciej pekaly :-):-)
a blog czytamy który polecila Nam kasiol w ostatnich postach, na prawde piękny choć przeczytałam godzine temu tylko trochę ale kobieta była wielka.
chyba się zalamie ze z ani jednym ani z drugim nie wyszlo