• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Dziękuję Wam dziewczynki za trzymanie kciuków, chyba przyniosło mi to szczęście :))
Żadnych zmian na jajnikach nie ma, więc albo ich nie było i tamten gin po prostu się pomylił, albo się wchłonęły :) i okazało się że dobrze, że do niego poszłam bo mam dwa pęcherzyki ale jeszcze są małe (1,6 i 1,4) i gdybym wzięła luteinę tak jak mi zalecił tamten gin to prawdopodobnie zablokowałabym owu bo pęcherzyki nie zdążyłyby dojrzeć. W środę mam przyjechać na monitoring i okaże się jak tam te pęcherzyki, mam nadzieję że pekna :) a jak w tym cyklu się nie uda to w 2-4 dniu następnego mam zbadać hormony (o zgrozo, aż 5 więc zapłacę majątek!) i ewentualnie badanie nasienia M. ale to jeszcze nic pewnego. No bo mam nadzieję, że w tym cyklu się uda :))

Ostatnia edycja:
reklama
natusia super wiec :happy: ciesze się bardzo, ale dlaczego masz placic majatek ? Przeciez te hormony możesz badac na NFZ, na to gin ma prawo dac Ci skierowanie jeśli poprosisz, a nie ciagnac kase z prywatnych. W 13 dc dwa male pęcherzyki - to już cos prawda ? mimo ze male :tak:urosnąć przecież zawsze mogą wiec teraz będę trzymać kciukaski żeby szybko rosly i jeszcze szybciej pekaly :-):-)

paulinka88 dziekuje za kciukaski ale i tak Wam mowie, ze nic z tego w tym miesiącu nie będzie :rofl2: a blog czytamy który polecila Nam kasiol w ostatnich postach, na prawde piękny choć przeczytałam godzine temu tylko trochę ale kobieta była wielka.

Akuku Ty się nic nie martw powiedziałam już Ci tylko glowka do góry i myslec pozytywnie !! Bo po dupsku będzie i tyle, zobaczysz :wściekła/y:

Zastanawiam się jeszcze jak jedna teoria - A co jak w poniedziałek @ się nie pojawi, we wtorek zrobie test i wyjdzie jedna krecha ? To co wtedy ? :-D chyba się zalamie ze z ani jednym ani z drugim nie wyszlo :rofl2:

Nuuuśka tylko że u tego gina dzisiaj byłam prywatnie, więc skierowania nie dostanę. Znaczy w sumie jest na tym napisane" skierowanie na badania", jest moje imię i nazwisko i pieczątka lekarza, ale wątpię żeby jakieś laboratorium to przyjęło bo nie ma ani peselu ani wskazania konkretnego laboratorium w którym te badania miałabym zrobić...

A Ty nie myśl że nie będzie ani @ ani dwóch kreseczek :) jedno z dwóch być musi!:)

90_natka cos na pewno się objawi tylko ze ani grama oznak ani jednego ani drugiego :laugh2:
A co ten gin Ci powiedział ? Badania masz wykonać u Niego? bo prawnie sytuacja wygląda tak, ze wiele labkow honoruje takie skierowania tylko musialabys posznupac które. Albo jak już trzeba będzie zrobić prywatnie to choć ceny porównaj bo co laboratorium to inny cennik :-(

Hmm no wiec bede mierzyc tempke.
Nuska no postaram sie :-) tak jak mowie mam zamiar odpuscic i zjac sie czyms innym tak wiec jak @sie skonczy silowniq, basen, sauna, dieta i mam nadzieje ze to mnie pochlonie w 50%chociaz :-)

Mowilam ze nie mam pms ?? Ze mnie nic nie boli ?? Cofam...cofam.. Bol plecow, podbrzusza i tam na dole :-( okropienstwo.
Widzicie ja odpuszczam ale nadzieje mam :-P i tak jak mowilyscie noe pozbede sie tego ze chce dziecko i sama sobie moge mowic ze nie chce ale moje serce mowi co innego, wiec rozum i serce nie idzie w parze. Dla tego teraz puki jeszcze nie absorbuje mnie myslenie o dniach plodnych zabieram sie za sibie i oby mnie to pochlonelo. Obym miala piekne rezultaty zeby dalej dzialac :-)

Natka super wiesci:-) trzymam kciuki by sie udalo :-)

Nuska hmm mysle ze jak po max 18 dniach nie przyjdzie owu a test negatywny to wtedy na bete dla sprawdzenia i jak nie wyjdzie to na wywolanie cyklu. Ale ja trzymam kciuki by dwie kreseczki sie ukazaly.

Nuuuśka obojętnie gdzie mam zrobić, on nie narzuca swojego laboratorium :) także skoro tak mówisz to poszukam, może gdzieś przyjmą :) no chyba że badania nie będą konieczne :D oby ;)

Akuku dziękuję :)) dobrze że zajmujesz myśli czymś innym, pora zrobić coś dla siebie i na pewno lepiej się poczujesz i fizycznie, i psychicznie :)

reklama
dzien dobry dziewczyny!

Nuuska no jedno z dwoch musi sie pojawic. A u mnie na wykresie taki spokoj ze az nudno. Zadnego skoku nic zero...
Sluz mam przezroczysty ale to za wczesnie ale coz jes to jest. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry