• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
U nas niestety też nieciekawie, wiosny ani widu, ani słychu :(

Nuuuśka, może poczekaj tak z 14 dni od tego dnia, w którym była prawdopodobna owu i wtedy testuj jak nie będzie @ :)

akuku chciałabym :) wtedy bybyby większe szanse, sama nie wiem, po dwuch testach negatywnych-w tym miesiącu -bo przez ten rok to o wiele więcej i doszukiwania się krechy :) boje się,ale zrobie go rano, trudno na weckend znów na kurs więc doła mniejszego będe miała bo kurs wciągający,

wczoraj czytałam posty z przed miesiąca-pisanie na forum ma wiele plusów-można sprawdzic objawy o ile dni wczesniej, jakie:)mi narazie nic nie jest,ale u mnie to kwestia chwilki...
akuku ja mieszkałam w Londynie przez dwa lata :) mi tam taka pogoda odpowiadała:)

Kasiol wielu ludziom nie odpowiada pogoda w uk :-) a dla mnie jest ok. Ja nie lubie upalow... No chyba ze ide na plaze :-P a w wakacje jezdzimy do hiszpani, francji itd wiec 2-3 tyg mi starczaja:-)
a powiedz mi kiedy robilas te testy ??
Ja mysle ze szansa jeszcze jest :-)

pierwszy hmm chyba 8 dni po owu, a drugi dwa dni temu ;/ z tym że ten drugi troche dziwny był bo oprucz kreski kontrolnej powstała różowa plama prawie na całośći testu tylko przy samej kresce kontrolnej było troche bieli a reszta z kolorkiem, dlatego nawet jak coś bym chciała tam dojrzec to nie bylo możliwości;/ jakiś felerny był :/sama jestem ciekawa co bedzie jutro

z drugiej straony pierwszy raz mierze tempke i juz wiem , ze da sie coś tam zauważyć ze mam faze niższych i wyzszych temperatur:)

tysia123 chciałabym napisac, ze u mnie cos prześwituje..ale niestety ani widu ani slychu. O tyle o ile u Nas dziś nie padalo, to ciapa robi się na całego :x Moje buty ulegly samodestrukcji - nie wytrzymaly tej temperatury i ilości sniegu. Chodze w adidasach, ale i one już nie daja rady. Wiosno przybywaj !! :angry::no:

kasiol myslalam,ze już kolejny wykresik, dajesz mi nadzieje na rownie ladiutki :)
Rob tescior rano i pisz od razu, bo straaaasznie jestem ciekawa. Może zrobimy liste testowanek ? Co Wy na to ?
Tylko proszę jeszcze Akuku, tysie i 90_natke o date testowanka :tak:

kasiol - 05.04.2013
patu$ka - 07.04.2013
Nuuuśka - 15.04.2013
Akuku - 17.04.2013
tysia123 -
90_natka -
paulinka88 - przerwa do X.2013r.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama